Şimdi Ara

12 adet mach3 +2 adet jel+makina+çanta 49.90 tl gittigidiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
5.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 lira iyi fiyat mı hocam pek bilmiyorum da
  • En iyisi ustura . Hem daha uygun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahte falan deniliyor hemen atlayıp alanlar yorum yazabilir mi😊

• Sakal bırakmaya başlamıştık yapmayın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Açık ara farklılar; bu kolay kolay yüzünü kesmiyor, neredeyse tersten bile kessen tahriş etmiyor. Jel de benim denediklerim içerisinde en iyisi. Jel önemli çünkü cildini ne kadar kayganlaştırırsa tahriş o kadar azalıyor.

Nivea'nin jellerini tavsiye ederim hocam. Nivea kullanıyorum yaklaşık 7 yıldır. Ondan önce tüm köpük ve jelleri denedim ama Nivea'dan sonra diğerleri hiç iyi gelmiyor. Deneyin, farkı görün.

Geçenlerde forumda ve amazonda tavsiye edildiğini görüp denedim, iyi veya kötü pek fark hissetmedim ama yine denerim.

Fiyatını pahalı bulan arkadaşa da önerim, toptancı market tarzı yerlerden alması. Nivea oralarda 5-6 lira oluyor.

• orijinal değil teneke gibi ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: epica06

orijinal değil teneke gibi ne yazık ki

yapamyın ya almış bulundum ben iptal edeyim hemen o zaman.

gittigidiyorda iptal edemiyor muyuz ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazellewish -- 28 Eylül 2016; 11:46:48 >
  • Ürün çakma mı şimdi?
  • Bence de sahte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 10 siparis vardir cevremde hepsine baktim migrostaki urunlerle ayni cakma falan diyenler var inanmayin urunleri orjinal skinti yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: BarbaraPalvin

Birşey sormak istiyorum cahilliğimin kusura bakmayın. Bunla kesmekle bakkaldan aldığımız ucuz jiletle farkı nedir? Bide jelin bir fazla + sı var mı?

Şöyle düşünün. Symbol aracınız var. Symbol ile bir yerden bir yere rahatça gidebiliyorsunuz. Ama Subaru İmpreza ile de gidersiniz aynı yeri. İkisi de aynı işi görecektir. Yani sizi bir yerden bir yere taşıyacaktır. İkisinin de çalışması aynıdır. Aradaki bütün fark o müthiş fiyat farkı sadece konfor.
    Elbette bu sizin cildinizle alakalı bir durum. Kullanıp, test edip seçiminizi yapacaksınız. Belki de siz Subaru değil Symbol istiyorsunuz. Belki siz Mach 3 değil Permatik ile mutlu olacaksınız.

Not: Jel tamamen kapitalizmin bize dayattığı bir şey. Benim gibi onlarca marka köpük ve jel deneyen birisi sonunda huzuru 1,5 liralık Arko traş sabununda bulmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

En az 10 siparis vardir cevremde hepsine baktim migrostaki urunlerle ayni cakma falan diyenler var inanmayin urunleri orjinal skinti yok..

Kutuyu iyice inceledim, ambalajını çakma ürün gibi durmuyor. Eve gidince evdeki orijinal bıçak ile geleni karşılaştıracağım bakalım.
  • İhtiyacım vardı aldım. Umarım çakma değildir. Gelince yorumumu yaparım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi bakalim nasilmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler ürün çakma mı değilmi karar verin.
  • Çakma değil. Daha önce de yazdım.
    Karfur dan aldığım başlıklar ile karşılaştırdım.
    (Karfur da çakma satmadı ise )

• ben ürünü aldım daha sonra satıcıya mail attım donanım haber ürünün sahte olduğuna dair mesajlar var ben sahte ürün istemiyorum iptal etmenizi rica ederim diye. bana geri dönüş yapmadılar. sonra ürünü kargoladılar bugün ise ürün kargodan geri çekilmiştir diye mesaj atmışlar. benim anladığım kadarı ile sahte ürün sattıklarını kabul ediyorlar ben güvenemedim. sahte ürün satmayan bir satıcı alın deneyin vs. falan der. direk ürünü çektik diye mesaj atmışlar.zaten bu fiyata satmalarının çok bir mantığı yoktu belli ki eminönünde işportadaki ürünlerin bir tık iyisini geçirebildiklerine satıyorlar.
  • Ürün sahte olmayabilir. Aynı ürünü hb 65,90 a satıyor. 15 liralık fark bende orijinal mesajı verdi.
    http://www.hepsiburada.com/gillette-mach3-tiras-paketi-canta-hediyeli-p-SGGILLETTE5578

(Ben urunu almadım. Sadece tahmin)
  • Bende sipariş verdim. Ürün çakma mı? Nasıl anlarız orijinal olup olmadığını?

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Öncelerden bende sırası ile gillette ve ve nivea kullanırdım ta ki bir kaç yıl önce Migrostan babalar gününde aşağıdaki Arko seti alıncaya kadar.

1.5TLlik sabunlarıda yine Migrostan temin ediyorum, mis :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.