Şimdi Ara

12 adet mach3 +2 adet jel+makina+çanta 49.90 tl gittigidiyor (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
5.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalniz ben de jel ve kopuk farkini anlayamayanlardandim. Sonra nivea ile tanistim. Abi efsane ya. Yalniz jelin beyaz kutulusu guzel bitince digerinden aldim ayni formatta yine belki o daha guzeldir diye ama o diger jeller gibi. Beyax kutulusu baska bisi. Deneyin zaten begenmezseniz para iadesi vardi bi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

ben ürünü aldım daha sonra satıcıya mail attım donanım haber ürünün sahte olduğuna dair mesajlar var ben sahte ürün istemiyorum iptal etmenizi rica ederim diye. bana geri dönüş yapmadılar. sonra ürünü kargoladılar bugün ise ürün kargodan geri çekilmiştir diye mesaj atmışlar. benim anladığım kadarı ile sahte ürün sattıklarını kabul ediyorlar ben güvenemedim. sahte ürün satmayan bir satıcı alın deneyin vs. falan der. direk ürünü çektik diye mesaj atmışlar.zaten bu fiyata satmalarının çok bir mantığı yoktu belli ki eminönünde işportadaki ürünlerin bir tık iyisini geçirebildiklerine satıyorlar.

Hocam takip numaramdan baktığımda şöyle bir şey gördüm. Benimki de mi geri çekildi acaba? Tüm gün evdeydim. Kabul etmeme gibi bir durum yok.
    Bu mesaja eklenen görseller:

12 adet mach3 +2 adet jel+makina+çanta 49.90 tl gittigidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Ama buna insanları inandıramıyorum. Mach 3 kullanan adam 5 10 lira köpüğe mi veremez sanki. Herkes pahalı olan iyidir kafasında. Şu 1.5 liralık sabun 10 15 liralık Nivea'dan daha iyi. Ne yapayım ucuz diye iyi olanı kullanmayayım mı?

Ayrıca hiç bir jel ya da köpük şu sabunun ferahlığını ve temizleyici etkisini veremiyor.

Haydi iyi traşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

ben ürünü aldım daha sonra satıcıya mail attım donanım haber ürünün sahte olduğuna dair mesajlar var ben sahte ürün istemiyorum iptal etmenizi rica ederim diye. bana geri dönüş yapmadılar. sonra ürünü kargoladılar bugün ise ürün kargodan geri çekilmiştir diye mesaj atmışlar. benim anladığım kadarı ile sahte ürün sattıklarını kabul ediyorlar ben güvenemedim. sahte ürün satmayan bir satıcı alın deneyin vs. falan der. direk ürünü çektik diye mesaj atmışlar.zaten bu fiyata satmalarının çok bir mantığı yoktu belli ki eminönünde işportadaki ürünlerin bir tık iyisini geçirebildiklerine satıyorlar.

Hocam takip numaramdan baktığımda şöyle bir şey gördüm. Benimki de mi geri çekildi acaba? Tüm gün evdeydim. Kabul etmeme gibi bir durum yok.
    Bu mesaja eklenen görseller:

12 adet mach3 +2 adet jel+makina+çanta 49.90 tl gittigidiyor

valla hocam o kısmı tam bilmiyorum ben. ben kendilerine mesaj attım dedim ki donanım haberde ürün hakkında sahte tarzı yorumlar var ben sahte ürün istemiyorum diye. sonra kargoladılar daha sonra ise mesajıma cevap verdiler ürün geri çekilmiştir diye. bana teslim edilen bir şey yok zaten. normalde dün elimde olmalı idi.

• yorumlardan sonra vazgeçtim almaktan
  • arkadaşlar bende almıstım memnun kaldım bu evkiba PG nin distribütörü nasıl orjinal ürün satmazlar anlamadım.

• valla p&g 'nin distribütörü veya değil mi bilmiyorum ama önce fiyat beni düşündürdü bu fiyata nasıl olabilir diye daha sonra buradaki yorumlar üzerinde attığım mesaj sonrası anında kargoyu geri çektik demeleride ilginç. normal şartlar altında yok bizim ürünümüz orijinal memnun kalmazsanız her türlü geri gönderebilirsiniz vs. diyebilirdi. ben ürün sahteymiş der demez tamam kargoyu çektik diye mesaj atmaları ilginç.
  • gazellewish kullanıcısına yanıt
    Bende sipariş vermiştim. Buradaki yorumlar üzerine firmaya mesaj gönderdim. Firmadan "Merhabalar, Tüm ürünlerimiz orjinal olup,orjinal kutusunda gönderilmektedir. İyi günler dileriz. Evkiba" cevabı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: starback

Ürün sahte olmayabilir. Aynı ürünü hb 65,90 a satıyor. 15 liralık fark bende orijinal mesajı verdi.
    http://www.hepsiburada.com/gillette-mach3-tiras-paketi-canta-hediyeli-p-SGGILLETTE5578

(Ben urunu almadım. Sadece tahmin)

HB nin orjinal sattığını nereden biliyorsun ??

zamanında çakma xiaomi ürünleri sattı Hb ...

Hb de güvenilir değil

• Hala sahte diyenler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıpta deneyen var mı son durum nedir. vermiştim ama iptal ettim ben. eğer alıpta kullanıp orijinal diyen varsa alıcam tekrar. zaten kullanmada belli olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.