Şimdi Ara

12 adet mach3 +2 adet jel+makina+çanta 49.90 tl gittigidiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
5.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ebabil__

Ben bıraktım mach 3 turbo almayı blue 3 e dönüş yaptım. Mach 3 turbo bana hiç adam gibi keseni denk gelmedi kumar oynamaya gerek yok

Kesinlikle. Blue3 1 bıçağı 1 ay kullanırken, turbodan 1 ayda 3 tane harcadım. Turbo kesinlikle bana uygun değil.
  • Sanırım geçen hafta perşembe. Bu pazartesi teslim olmuş.
  • ürünü satın aldım ve kullanmaktayım,
    jel'in 1 tanesini de arkadaşa verdim,oda jeli kullandı

ürünler orijinal,öküz altında fırsatın cazibesinden buzağı aramaya gerek yok.

hem jel hem de bıçaklar orijinal alıp güvenle kullanabilirsiniz.ucuz diye evham yapıp bıçaklar berbat diye hissetmeye gerek yok
  • Markafoniden siparisim geldi.. canta vs gercekten iyi.zaten o cantayi 15-20tlden asagi alamazdim.. umarin bicaklarda istedigim gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar aynı fiyattan stokta
    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/gillette-mach3-tiras-paketi-canta-hediyeli-238758036

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolega06 -- 24 Eylül 2016; 13:14:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolega06

Tekrar aynı fiyattan stokta
    urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/gillette-mach3-tiras-paketi-canta-hediyeli-238758036

Mesajinin basina http:// falan koyaydin hocam.tiklamasu kolay olur.yuzlerce kisiyi zahmetten kurtar :) haber icin tskler

• Mobileyim siz link verirseniz düzeltir ilk mesaja eklerim.

• En son mart ayında 12 bıçağı 24 liraya almıştım. Bunlar artık hiç sıcak gelmiyor bana
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Tıraşı yolda mı oldunuz?
  • Birşey sormak istiyorum cahilliğimin kusura bakmayın. Bunla kesmekle bakkaldan aldığımız ucuz jiletle farkı nedir? Bide jelin bir fazla + sı var mı?

• Bakalim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt
    Bakkaldan aldığın jiletle bunun keskinliği aynı olmayabilir, kullanım ömrü de fark edebilir; ayrıca cildinize tüm jiletler uymayabilir. Misal ben Derby, Permatik gibi ürünlerle tıraş olamıyorum, kesiyor cildimi. 3 bıçaklı Gillette Blue serisi işimi görüyor.
  • BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt
    Açık ara farklılar; bu kolay kolay yüzünü kesmiyor, neredeyse tersten bile kessen tahriş etmiyor. Jel de benim denediklerim içerisinde en iyisi. Jel önemli çünkü cildini ne kadar kayganlaştırırsa tahriş o kadar azalıyor.
  • Merhaba, Siparişiniz sistemimize aktarılmıştır. Kargolama süremiz 2-3 iş günüdür.

kargoyu beklemek gerek biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Açık ara farklılar; bu kolay kolay yüzünü kesmiyor, neredeyse tersten bile kessen tahriş etmiyor. Jel de benim denediklerim içerisinde en iyisi. Jel önemli çünkü cildini ne kadar kayganlaştırırsa tahriş o kadar azalıyor.

Nivea'nin jellerini tavsiye ederim hocam. Nivea kullanıyorum yaklaşık 7 yıldır. Ondan önce tüm köpük ve jelleri denedim ama Nivea'dan sonra diğerleri hiç iyi gelmiyor. Deneyin, farkı görün.
  • karaelmaslim K kullanıcısına yanıt
    Nivea gel pahalı gardas ama :-(

• karaelmaslim K kullanıcısına yanıt
    Gillette fusion gel denediniz mi? Cok ovuyorlar. Ben deneyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: EmReKoZaN60

Nivea gel pahalı gardas ama :-(

Yahu arada abartılı fark yok. Zaten denesen diğer jelleri kullanmazsın artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Gillette fusion gel denediniz mi? Cok ovuyorlar. Ben deneyecegim

Hocam Gilette'in 2/3 farklı jelini ve köpüğünü denedim, sizin dediğiniz fusion'ı denemedim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.