Şimdi Ara

12 Aralık Sınavı (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
1
Favori
10.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 yanlışım cıktı inşallah doğru saymışımdır
  • 22 aralıkda herkes tahmini ve sonucu yazsın.
    Merak ettim fark olucakmı
  • Ya 84 ya da 86 bir soruda neyi işaretlediğimi hatırlayamadım.Allah'a bin şükür atlattık.
  • Arkadaşlar yazılı sınavı atlattık şimdi direksiyon sınav tarihi nedir?Bana kurs 10 ocakta dedi hatta 8-9 ocağa 1'er saatlik direksiyon dersi koydu internette 2-3 ocak diyor sınav tarihlerine öyleyse kursla görüşücem ders tarihlerini geri çektireceğim.
  • Direksiyon dersleri ne kadar sürüyor ? Kursa sormadım hiç, sadece 22'sinde dersler başlayacak onu biliyorum.Ben şoförlük konusunda sıfırım yani 1 ay falan ders lazım bana
  • Bendede sadece bilgi vardi.
    130 140i gordum otobanda hocayla birlikte.
    Karismadi hic
    Ogrenmek istiyen 1 gunde ogreniyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0725

Bendede sadece bilgi vardi.
    130 140i gordum otobanda hocayla birlikte.
    Karismadi hic
    Ogrenmek istiyen 1 gunde ogreniyo

trafik vs sorun değil de, park için manevra kısıtlaması saçma geldi. patlarsak ordan patlarız.
  • 12 aralık yazılı sınavına girdim.
    1-Direksiyon sınav tarihi sınavdan kaç gün önce belli olur?
    2-Direksiyon sınavı sizce kaçında olur?(Direksiyon hocam yılbaşından 2 gün sonra sınav yapmazlar dedi.)

• Hocam 2-3 ocak gozukuyor sitelerde vs.
    Hocalarin cogunun sinav tarihleri hakkinda bilgisi yok gibime geliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 19 Aralık 2015; 20:43:37 >
  • quote:

Hocam 2-3 ocak gozukuyor sitelerde vs.
    Hocalarin cogunun sinav tarihleri hakkinda bilgisi yok gibime geliyo.

Hocam sınavlar genellikle yazılıdan 20 gün sonra yapılıyor. Geçmiş sınavları inceledim. Sitelerde yazılıdan 20 gün sonraya tarih vermişler kafalarına göre ,daha meb tarih falan vermeden.
    Bence kurslar hiçbişey bilmiyor. Aradım sordum tarihi, bu ayın 28 29u gibi bekliyoruz sınavı dediler.
    Hocam emekli trafik polisi anlıyodur bence. Dedi ki ; "Tarih belli değil daha ama yılbaşı cuma günü, yılbaşının ertesi günü sınav yapmazlar."

• Olabilir ama ben derslere giderken sinavlar oluyodu hepde internette takvimlere denk geliyodu hep hocaya bi gun dedim hafta sonu sinav varmiydi diye evet dedi bende internetten gormustum bi tabloda. Ama direksiyon sinavi sanirsam teorik gibi degil. Farkliliklar gostere biliyor ama ortalama internetteki tablolar yuzde 60 70 oraninda tutuyor onu anladim.
    Olaylar karisik biraz anlamadim bende teorik sadece dogru oluyor 1 yil onceden aciklaniyor acik ogretim sinaviyla ayni gun olmustu ve tarihi degistirmediler ve sinava giremeyen insanlar oldu

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTpzx-HsmjUWCqdsUd_rggmtRtcgOHk2YwHgQIq8Cx40IWJqHeJ0zWfztCpeQ

• quote:

Olabilir ama ben derslere giderken sinavlar oluyodu hepde internette takvimlere denk geliyodu hep hocaya bi gun dedim hafta sonu sinav varmiydi diye evet dedi bende internetten gormustum bi tabloda. Ama direksiyon sinavi sanirsam teorik gibi degil. Farkliliklar gostere biliyor ama ortalama internetteki tablolar yuzde 60 70 oraninda tutuyor onu anladim.
    Olaylar karisik biraz anlamadim bende teorik sadece dogru oluyor 1 yil onceden aciklaniyor acik ogretim sinaviyla ayni gun olmustu ve tarihi degistirmediler ve sinava giremeyen insanlar oldu

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTpzx-HsmjUWCqdsUd_rggmtRtcgOHk2YwHgQIq8Cx40IWJqHeJ0zWfztCpeQ

Bu tabloyu cadde sürücü kursu diye bi kurs hazırlamış. Tahminleri 2 3 ocak. Bakalım tutacak mı

• https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQSifNN__IHSb7mAdp9Giv14bdiUM6a9VCAp20I53CfPNMk2UiRsifZN6f6

Hocam o tarihler hep tuttu arkasim vardi sinav noldu dedim cevap veriyodu cunku biliyodum bu takvime gore sinav vardi ama kursunuz ole diyorsa dogrudur ertelerler belkide bizim kursta 2 ve 3 ocakda yapmiyicak. Dedigim gibi direksiyon sinav tarihleri degisken oluyor onun farkindayim.

• quote:

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQSifNN__IHSb7mAdp9Giv14bdiUM6a9VCAp20I53CfPNMk2UiRsifZN6f6

Hocam o tarihler hep tuttu arkasim vardi sinav noldu dedim cevap veriyodu cunku biliyodum bu takvime gore sinav vardi ama kursunuz ole diyorsa dogrudur ertelerler belkide bizim kursta 2 ve 3 ocakda yapmiyicak. Dedigim gibi direksiyon sinav tarihleri degisken oluyor onun farkindayim.

beyler sınav 2-3 cocakta olacak. ehliyet işleri resmi işlerdir. devlet 1 ocak cuma'yı resmi tatil ilan etti zaten. sonrasındaki günler "aman yılbaşı ertesi sınavı erteleyelim" falan demezler. çocuk işi değil bu. açıköğretim sınavına denk geldiği halde ehliyet sınavı tarihi ya da saati değiştirilmedi, direksiyon için hiç değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 20 Aralık 2015; 12:47:19 >

• Roark kullanıcısına yanıt
    2-3 ocak ve 9-10 ocak ana sinav ilk sinav olarak gozukuyor yani 2ci grupda olursaniz 2ci haftaya girersiniz. 23 24ude kalanlar icin olucak sinav tarihi

• 12 aralik yazili sinav sonuclari ne zaman aciklanir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIKingTigerII

12 aralik yazili sinav sonuclari ne zaman aciklanir?

Yarin aciklanacak diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: IIKingTigerII

12 aralik yazili sinav sonuclari ne zaman aciklanir?

Buyuk ihtimal yarin aciklanacak diger sinavlar hep 10 gun sonra sonuclanmis.

• Tesekkurler arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24.00 damı açıklanıcak bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.