Şimdi Ara

12 bin tl ya önerebileceğiniz arabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en fazla 12 000 tl ya alabileceğim bir araba önerebilirmisiniz, arabada olmasını isteidiğim ve istemediğim özellikler şunlar
    klima,otomatik vites(şanzımanı sağlam), motoru güçlü ve sağlam saab vb gibi eski görünen bir araba olmasın, abs olsun hava yastığı olsun aslında ben rover 620 ve mitsubishi carisma 1.8elegance arasındaydım en azından hoşuma giden bu ikisi var sizinde önerilerinizi bekliyorum 5 sene en az masrafsız binebileceğim bir araba arıyorum birde renault, 2000 model altı ford, fiat fln önermesseniz sevinirim diğerlerinden eğer göremediğim önerebleceğiniz bir araba varsa payaşırsanız sevinirim şimdiden teşşekkürler

• focus al dayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadece50 -- 19 Nisan 2013; 10:31:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

focus al dayı

12 bin diyorum focus diyosun canım kardeşim bul o fiyata alayım ki bulsan bile dediğim gibi en az beş sene binilecek bir araba olmaz :)
  • carisma 1.8 gdi lere tüp takılmıyor, yakıt yüzünden arabayı süremezsin bile, tavsiye etmem, ayrıca bazı parçaları da çok pahalı.

Bende 12-13 bin tl civarı araç düşünüyorum Milenyum kasa Accent ve Albea araştırıyorum, temiz düşük km bulursam alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2

carisma 1.8 gdi lere tüp takılmıyor, yakıt yüzünden arabayı süremezsin bile, tavsiye etmem, ayrıca bazı parçaları da çok pahalı.

Bende 12-13 bin tl civarı araç düşünüyorum Milenyum kasa Accent ve Albea araştırıyorum, temiz düşük km bulursam alacağım

ben zaten tüplü araba istemiyorum yakıt bakımındanda bana 30-40 krs arası söylüyorlar genelde ben buna razıyım parça konusunda benimde endişlerim var ama sağlam bir araba diyorlar hatta kullanan biri bana şöyle söylemişti bir fiatın renault un parçası ucuzdur ama adidir üç kere değiştirirsin bununkini bir kere değiştirirsin o üçüne bedel olur demişti. accent ve albeanında motoru küçük bana göre şuan sanırım hala rover ve mitsubishi den başka benim kriterlerime uyan araba yok :)

• valla bende 1.8 gdi düşünüyordum ama biraz araştırınca vazgeçtim. Bazı parçalarının birkaç bin tl olduğu yazıyordu Bu benzin pahalılığında sanırım en iyi ihtimalle 45- 50 kuruş civarı yakar.Abimde de vardı bi ara, alma diye uyardı beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60.000 TL'ye Kadar Motosiklet Önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba. Otomatik şartı aramıyorsan aracımı önerebilirim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-satilik-keyfe-keder-416-si-114658684/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2

valla bende 1.8 gdi düşünüyordum ama biraz araştırınca vazgeçtim. Bazı parçalarının birkaç bin tl olduğu yazıyordu Bu benzin pahalılığında sanırım en iyi ihtimalle 45- 50 kuruş civarı yakar.Abimde de vardı bi ara, alma diye uyardı beni

geçen tesadüfen yolda bir adam gördüm mitsubishi sahibi adam öve öve bitiremedi arabayı, biryerde müdür yani öyle durumu kötü flnda değilki şahinden buna bindi haliyle sevecek değil yani adam arabasını satmak istemiyor nasıl seviyorsa artık, birtaneside banka müdürü adam 10 yıldır biniyor şimdi sıfır golf aldım yine onun yeri tadı farklı diyordu ve kime sorsam şuana kadar buna benzer şeyler söylediler parçaları pahalı biliyorum benzinde az yakıyor diyemem ama diğer mitsubishilere göre daha az yakıyor elegance lar. Daha az yakan arabalara baktığımda ise hiç biri uzun sene masraf çıkarmadan binilecek arabalar değil elinde kalır insanın güvenemedim açıkcası tip olarak yakışıklı özellik olarakta oldukça iyi kalite konusu zaten oldukça iyi şuan büyük ihtimal iki bin daha bütçemi arttırıp yeni kasa alırım ve 4-5 sene tabi garanti verilmez arabaya ama bu araba düzgün kullanılırısa yağı suyu koyulursa hiç bir masraf çıkarmaz o izlenimi aldım çevreden temiz bir tane hayırlısıyla bulalımda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boss23 -- 29 Nisan 2013; 0:15:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.