Şimdi Ara

12 de açık liseye geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki haftadir hic iyi değilim okulda açığa geçsem nasıl oluf geçenler var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meslek lisesindeyseniz geçmenizi öneririm. Ama anadolu lisesindeyseniz önermem çünkü 12'de yoğun olur dersler ve en önemlisi son sınıflar okır her zaman. Okul çok kötü, hocası ve ortamı çok kötüyse yine bir ihtimal. Su an çoğu kitaplar video çözümlü bu yüzden yapamadığınız soru olduğunda hoca aramaya gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam üstteki arkadaş sistemi pek bilmiyor ben açıktayım her Anadolu lisesi iyi değil üstelik ikinci yapacağım ekleme de şu meslek liseliler açığa geçemez çünkü seçtikleri dersleri dolduracak ders yok açık lise programında.Ben Ankara'da iyi bir lisedeydim bu yaz düşündüm taşındım çok çok iyi bir okulda fiyatı yarıya çekti gitmedim. Şuan 2.haftam olacak her sabah okula gider gibi kütüphaneye gidiyorum tüm haftalık planlarım yetişiyor ben çok memnunum okulda olsan birileri dersi bölüyor ediyor şahsen benim ortamın böyleydi o çok iyi dediğim okulda uzaktı gözüm yemedi her neyse şuan geçiyorum sabah 9.30 gibi kütüphaneye gönlümden ne geçiyorsa bu aralar mat geo kasıyorum mesela dörtgenler bitti bu ay okulda olsam bence en az 1.5 ay işlenir 15 günde tek başıma taradım zaten youtube de hocalar iyi ama ayt için eğer geleceksen paralı hocaları kullan mf isen özellikle paralı hocalara bak derim. İşin özü eğer okulun ve sınıfın ortamı iyi değilse geç ben pişman değilim ama şimdiden bir rekabet eksikliği yaşıyorum hırsımı falan azaltmıyor ama insan tek olduğu için şu soruları çok soruyor kendine acaba durumum iyi mi başkaları ne durumda diye ama bunlar herhangi bir kurumun denemesine katılarak çözülüyor veya tr geneli denemeler eğer disiplinli azimli bir insan işine baya bir yarar ama çok çok çok planlı gitmen gerekiyor diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.