Şimdi Ara

12 gündür evimde ADSL Yok! Sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şaka gibi biliyorum. 31.10.2013'te aktif olarak geçtim fakat 06.11.2013'te internetim bir gitti bir daha gelmedi. Hep arıyorum, modem arızası dediler, 2 tane modemim var ikisinde de çalışmıyor dedim.
    Port arızası dediler, düzelmedi.
    Telekom altyapısı sorunu dediler, ertesi gün bizim kablolarda sıkıntı var dediler, dediler..
    ayın 13ü oldu modemimi açık bırakıp şehir dışına gittim. aradılar internetiniz aktif dediker.
    14ünde eve geldim gene dsl ışığı yanmıyor. Aradım 24 içinde "KESİN AKTİF OLACAK, çok internetsiz kalmışsınız dediler" 78 SAAT oldu hala internet yok.

Ben 24 ay taahhütle girdim fakat ben değil onlar bunu yerine getirmiyor. Fes edersem 681 TL hesap çıkıyor.
    Sizce ben bunu bunları bu faturayu çıkartıp delillerle (müşteri hizmetleri telefon kayıtarı, 12 gündür belki de daha uzun modemime sinyal gitmeme logları ile) tüketici haklarını şikayet etsem nasıl bir sonuç alırım. Yorumlarınız önemli sağ olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxsahin -- 17 Kasım 2013; 10:21:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.