Şimdi Ara

12 ler Devamsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 147 yi aradım ve ygs öncesi tüm izinleri kullanan ve 10 günlük devamsızlık hakkını kullanan bir 12. sınıf öğrencisinin rapor vs gibi durumlar ile lys çalışabilir mi , sınıfta kalma durumları olur mu diye belirttim , adamlar 20 gün izin 10 gün devamsızlık toplam 30 günü aşanlar sınıf tekrarına kalıyor dedi , kafanıza göre okula gitmemezlik yapmayın , bi tanenizin gözünün yaşına bakmazlar emin olun , ama bu yapılanları da unutmayacağız o 8 saati cehenneme çevirten insanları da unutmayacağız , 11 ler iyi bakın bu tabloya seneye 3 ün 1 ini alacaksınız , hani şuan öyle okula gitmem oh mis evde ygs lys kasarım havalarındasınız , söndürücekler hepinizi , gidin bir özel okula , temel liseye o kadar pahalı bile değil , kafanız rahat olsun , devlet okulunda okumaktan utanırsınız yoksa 12 de , rakipleriniz ygs kasarken siz almanca da kelime ezberlersiniz , bakın neyin ne olduğunu sayıyor buradaki millet , Allah aşkına şu foruma şu yazanları ciddiye alın , 12 lerde izini olmayanlar paso okula bu saatten sonra yapacak bir şey yok , 54 gün kaldı bitime .

• Geçen sene 80-90 gün gitmedim bu sene şuana kadar 120 gün gitmemişimdir bugün ilk sınavların sonuydu 2. Sınavlar mayısın 10unda bu demektir ki okul kendini tatil etmiş benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 6 Nisan 2016; 19:58:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katiliyorum. Yok ingilizce sinavi, yok edebiyat sinavi. Bana ne ya edebiyattan sayisalim ben diyip sovuyiruz. Temel liseye gecmek her seyden daha rahat. Hocalarinzi sizi salliyor, etutler var, sorular cozuluyor. Okulda siz bos ders diye sevinirken millet sizleri geciyir. En azindan beni geciolarrr

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Aynen katiliyorum. Yok ingilizce sinavi, yok edebiyat sinavi. Bana ne ya edebiyattan sayisalim ben diyip sovuyiruz. Temel liseye gecmek her seyden daha rahat. Hocalarinzi sizi salliyor, etutler var, sorular cozuluyor. Okulda siz bos ders diye sevinirken millet sizleri geciyir. En azindan beni geciolarrr

Sayısalım 4 saat edebiyatım var. Yarın da sınav var tam. Hocaya soruyoruz ne çıkıcak diye. Kadın diyor ki Öz şiirden Garipçilerin sonuna kadar. Diyoruz ki Allah razı olsun çok açıklayıcı oldunuz. Nerdeyse ağzınızdan soruları kaçıracaksınız. Durum bu yani. Ben integral çalışmak istiyorum. Önümde 5 sayfalık dolu bir eser listesi var ezberlemem gereken

• Valla bizimkiler ygs ye kadar edb ve d.a. işliyodular.Alm ve ing boştu.Beden din vs keza öyle.Şimdi lys zamanı edb ve d.a da işlenmiyor.Okulda 40 saat ders varsa 24 ü boştur.Bizimki de devlet okulu ama saolsun hocalar bu konuda anlayışlı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 6 Nisan 2016; 21:13:05 >
  • Takip raporunu araştır bi ben onu almaya calısıyorum

• okulda uyumaktan ciğerim soldu
  • betten B kullanıcısına yanıt
    Hocam acikcasi ben artik bosverdim sinavlari. Sadece sayisallara calisiyorm digerleri artik ne gelirse... Bosverin yani

• O kadar biliyorsunuz açık liseye gitseydiniz.devamsizlık sorunu hoca derdi olmazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palvin

O kadar biliyorsunuz açık liseye gitseydiniz.devamsizlık sorunu hoca derdi olmazdı.

okul başında kursları bir övdüler bir övdüler ki , temel liseye geçenlere ana bacı gitti millet , aradan zaman geçince tam tersi oldu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.