Şimdi Ara

12.sınıfa geçtim sınav stresi başladı tavsiyelerinizi bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar düz lisede okuyorum. 12.sınıfa geçtim, sayısal öğrencisiyim ama açık söylemek gerekirse fizik ve kimya hakkında hiç birşey bilmiyorum ve bu beni baya tedirgin etmeye başladı. Fizik ve kimya eksiğini 1 yılda kapatabileceğimi sanmıyorum. Bugün itibariyle açıp mat1 in ilk konusundan çalışmaya başlamak istiyorum, bana ne gibi tavsiyede bulunabilirsiniz? Eşit ağırlığa geçmem için artık çok geç, acaba dersanede eşit ağırlığa geçsem sınavada eşit ağırlıktan girsem sayısal öğrencisi olduğum için puanım düşer mi yada bana zararı olur mu ? sizce bu önümdeki yaz tatilini nasıl değerlendirmeliyim hangi derslere ağırlık vermeliyim ? Fizik ve kimya için umudu tamamen kestim ama sınava eşit ağırlıktan girersem çalışıp türkçe yaparım diye düşünüyorum ek olarakta tabi ygs de fizik kimya biyoloji den yapmayı planlıyorum ama lys de fizik ve kimya dan ümidim yok sadece biyoloji yapabilirim. Tecrübeli arkadaşlarım bana tavsiyede bulunurlarsa çok sevinirim...

• up
  • git yat çocuk
  • Ben de duz lise mezunuyum gecen yıl eylulde calismaya basladım 55 net yaprım ilk deneme en son 90 kapattim. Ygs de 85 yaptım 70k mezuna kaldım 20 k oldum bu yıl

Baska bir arkadasım gecen yıl ayni duzeyde basladik o da duz lise 50 k yapti gecen yil bu yil mezuna kaldi ayni dershaneye geldik gene o 3k yaptı bu yıl.

Yani duz lise olmak onemli degil onemli olan azim ve calisma sen erken balayarak buyuk bir adim atmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turnedar kullanıcısına yanıt
    benden sonraki yıl birde sınav sistemi değişiyor. Açık uçlu falan olacak diyorlar, sıkıntı yani bu yıl yaptım yaptım anlayacağın. Peki ne düzende çalışmam lazım günde 2-3 saat yeter mi ? matematik ten mi başlıyayım ? bilgi verirsen sevinirim dostum
  • Eftt E kullanıcısına yanıt
    Su an sıkı calismalisin malesef cunku yuksek tempoda calismaya alisip olabildigince cabuk bir sekilde digerlerine yetismelisin. Yani 2 3 saat ile baslayip yaz sonunda 6 7 saate cikarmalisin. Ve ygsnin ciddi bir sekilde anlayarak bitmis olmasi gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Eftt

benden sonraki yıl birde sınav sistemi değişiyor. Açık uçlu falan olacak diyorlar, sıkıntı yani bu yıl yaptım yaptım anlayacağın. Peki ne düzende çalışmam lazım günde 2-3 saat yeter mi ? matematik ten mi başlıyayım ? bilgi verirsen sevinirim dostum

Yazili sistem diye bir sey gelemez ve daha hic bir sey belli degil bakarsin 2015 de ygs olmaz

• Turnedar kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum ama daha önce hiç çalışma alışkanlığım olmadığı için birden de yüklenmek istemiyorum çabuk sıkılır bırakırım diye. Şimdilik 2-3 saatle başlayıp dediğin gibi 6-7 saate çıkarmam lazım. Birde ygs ocakta olacak lafları döndükçe iyice strese giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

quote:

Yazili sistem diye bir sey gelemez ve daha hic bir sey belli degil bakarsin 2015 de ygs olmaz

çok saçma bir sisteme geçileceği kesinleşti gibi ama net bir bilgim yok. Açık uçlu olursa zaten halimiz harap...
  • quote:

quote:

quote:

çok saçma bir sisteme geçileceği kesinleşti gibi ama net bir bilgim yok. Açık uçlu olursa zaten halimiz harap...

O yuzden bunlari dusunmek istemiyorsan kafani kitaptan kaldirma beynin patlayana kadar calis

• quote:

quote:

quote:

quote:

O yuzden bunlari dusunmek istemiyorsan kafani kitaptan kaldirma beynin patlayana kadar calis

tavsiyen için sağ ol dostum çok iç açıcı bir yorum oldu :D uyumayıp sabaha kadar soru çözesim geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.