Şimdi Ara

12 yaşındaki çocuk, NFT satarak 400.000 dolara yakın para kazandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
16.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan bende helal olsun lan diyordum yorumları okuyana kadar.

• bunlar pr çalışması yemeyin. ancak büyük firmalar ve sanatçılar nft gelir elde edebiliyor..

• Eski bir bayan arkadaşım aklıma geldi. Baya samimi bir arkadaşımdı bir gün bu üniversite falan boşa vakit harcıyoruz şu dünyada artık boku bile satabilirsin demişti.

Ve evet kendisi bir şekilde ticarete atıldı

• ototube kullanıcısına yanıt

Vaden gelmisse doktorun bir onemi yok. Ama cocugun vs hastalaninca hastaheneye goturme evde imkanlarinla tedavi et. Mesgul etme adamlari. Maneviyata gelincede kendi uzerimize duseni yapmaya calisiyoruz takdir Allahin senin degil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vadeden bahsetmiyorum, insanliktan bahsediyorum.Imam hatip aciliyor fen lisesi kapaniyor diye yazmissin ya, 28 subattan once bu ulkenin en kalifiye insanlari imam hatipten mezun oluyordu.Hem maneviyatli hem de yuksek basarili.Zaten imam hatipler 28 subatta bu yuzden bicildi ve bu sayede fetonun önu açıldi.Bu arada turkiyenin en iyi fen liselerinden birinde ogretmenim...

• Türkiye de ki 12 yaşındaki çocuk da fındık toplamamak için ailesini katletsin.

• ototube kullanıcısına yanıt

Imam hatiplerin kalifiye eleman yetistirdigini fark ettim. Ulkenin mudur ve yonetici acigini kapattilar cok sukur. Ozellikle kartaldaki.

28 subatida imam hatiplere baglamakta ne bileyim... Tabir edecek kelime bulamadim. Bence ac bir oku 28 subata giden yolu.. Erbakanin yaptiklarina bak, sevki yilmazin konusmalarina bak, hizbullah icin yapilan toplantilara bak sonra gel imam hatip uzerinden devam edelim. Hani imam hatip mezunu bile orada Ataturk dusmanligi ile cocuklari yetistiriyorlar demese kafami karistirirdi dedigin 😂😂

• Neyse! seninle tartismak benim aptalligim ozur dilerim...

• NFT olayı çok başka boyutlara geldi. Kafasını kullananlar şu kısa sürede milyoner oldu yada ciddi paralar kazandılar. Bizzat kendim görüyorum, 0,1 ETH'ye aldığı NFT'leri 1-10 ETH'ye okutanları. Çok çok daha pahalıya satanlar da var. Kripto işindeyseniz, bir göz atmanız gereken alandır. Rüzgar bu yöndeyken ciddi kazanç sağlayabilir, ama popülerliği düştüğünde ise sönebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 28 Ağustos 2021; 14:43:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada üstün zekalık bir durum yok. Çocuk okul ile oyalanmak yerine işe erken başlamış o kadar. Haliyle üniversiteden mezun olan birinden daha fazla deneyimi var.

• NFT dijital sanat eseri olarak adlandıralım arkadaşlar. Mona lisa tablosu da 1 adet var orijinali ve milyonlarca dolar değerinde. Ama maliyeti belki günümüz fiyatıyla 200 300tl dir boyası tuvali vs.. Gel gör ki milyonlarca dolara satılabiliyor belki de paha biçilemiyordur. Günümüzdeki NFT de bu işte en basit açıklama ile.

• bizimkiler de pubg oynasın okuldan kaçsın sonra çocuk bu devlete bi faydası olsun.. wtfkkkkk

• Genelde ne hikmetse hep böyle insanların babası veya amcası sektörden oluyor, tıpki yarışmalardaki gibi :)

• ETH’leri satmamayı ve elinde tutmayı istediğini belirtti.  

güzel taktik, bu sayede ETH daha da yükselecek öyle satacak

• babadol kullanıcısına yanıt

hmm birileri kıskanmış

• Aynı mantıkla bunu da diyebilirsin "Yaşıtları 23 nisanda mustafa kemal büstü önünde hazırolda bekliyor bu 400bin$ kazaniyor....."

• Resim neden açılmıyor, bulanık görünüyor bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dusmeyin boyle tuzaklara

• Clickbait,Illusion,Delusion

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.