|
Bildirim
Dünyada 400 bin dolarlık gerizekalı bulunması bu çocuğu zeki yapmaz.
|
Balina resmi sattığı için mi?
|
Helal olsun. Bu dünyada aklını kullanacaksın arkadaş.
|
Anadili ingilizce olan birinin programlama öğrenmesi ve uygulama geliştirmesi çok daha kolay Tr'de doğana göre.Kendinize o kadar haksızlık etmeyin.
Üstelik çocuğun ortamı da hazır baba da bilgisayar işleriyle haşır neşir vs.r |
400 bin dolarlık gerizekalıyı sen kullanabildin mi? Demek ki çocuk senden zeki
|
Şu resimleri sattıysa programlamada değil pazarlamada iyiymiş
|
Para aklamanın ve sisteme parayı avrupada sokmanın başka bir yolu demekki, yoksa aklı başında kim ona o parayı verir. Tabi gerçekden verdi ise, verildi ise bunun anlamı, sahip olunan kripto paranın (ak/kara/piyasa manipilasyonu ile elde edilen ufak yatırımcının parası) nft sattım diyerek, piyasaya sokulmasını sağlamak, bunuda nft kılıfı altında gerçekleştirmek ve bunun içinde güzel bir reklam parası verdirerek kitleyi manipüle edip, yasal zemin hazırlama çalışmaları, sonuçda halkın talebi, mahkemelerden ve kararlarından büyükdür değilmi.. kimse 12 yaşında bir cocuğuda hapise tıkmak istemez değilmi, ancak 12 yaşında bir cocuk malesef bizim ülkemizdeki 10binlerce işsiz, işinin eğli grafikerlerden daha yetenekli, görünüşe göre bu bir şansda değil yaptıkca para yağıyor maşallah, birde 8bit pixelleşmiş neye benzediği belli olmayan bir görüntü için.. bizdekiler okadar kazanamamıştır, olsa haberimiz olurdu...
|
Üstün zekalı olduğumu iddia etmedim, parası olan da zeki olacak diye bir durum yok.
|
İyi güzel de o resimlere para vermenin de hiçbir mantığı yok.
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 27 Ağustos 2021; 16:4:49 > |
|
|
hirsizlik da bir meslektir. herkes beceremez. lakin bu cakllikla bu cocugun ileride ms`da calisacagini ongeren arkadasi da ayrica tebrik ediyorum :))))) |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
:D |
|