Mantik hatasi yapmissin. Normal karsiliyorum. 1dk dik durmak hayatindan bir sey goturmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
12 yaşındaki çocuk, NFT satarak 400.000 dolara yakın para kazandı (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu NFT'ler neden bu kadar değerli anlamak zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam bir tablo gibi biricik olabilir ama basit piksellere insanlar neden bu kadar para harcıyor
400 bin doların neresi küçük bir servet la :D Ağam eylenir bizimle.
-
Aynısını umarım shiba coinden alabilirim. Yatırım tavsiyesi değildir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu NFT işini öğrenip girmek lazım
Alayını minecraftta harcar demedi demeyin.
-
yakında nafter diye bir uygulama çıkacak sanırım 3 eylüldü. bu uygulama da çok gerekliymiş gibi neredeyse instagramın aynısı ama fotoğraflar NFT olarak satılabilecek, katıl butonu olacak ve katıl aboneleri için özel fotoğraflar yükleyebilecekler. instagram nft ve onlyfans karışımı ilginç birşey geliyor. Piksel fotoğraflar satarak başlayan NFT çılgınlığını internetin ilk geliştiği yıllardaki myspace'e benzetiyorum devamında nafter NFT'nin facebook'u instagramı olacak gibi duruyor. Nftlerle ilgili olan arkadaşlar incelesin diye sitesini de yazayım nafter.io
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 29 Ağustos 2021; 1:26:22 > -
kara para aklanacaktır dayısı sen bir balina çiz yeğenim gerisi bizde demiştir saftoriklerde aaa ne zeki iq su yüksek çocukmuş bakışlarıda son derece cillop gibiymiş helal olsun diye atlamış hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 29 Ağustos 2021; 01:48:55 >
-
Parayı duyunca google'a NFT nedir nasıl yapılır diye yazıp aratan donanım haber üyelerinin olduğuna yemin edebilirim ama ıspatlayamam
-
quote:
Orijinalden alıntı: ototubeVadeden bahsetmiyorum, insanliktan bahsediyorum.Imam hatip aciliyor fen lisesi kapaniyor diye yazmissin ya, 28 subattan once bu ulkenin en kalifiye insanlari imam hatipten mezun oluyordu.Hem maneviyatli hem de yuksek basarili.Zaten imam hatipler 28 subatta bu yuzden bicildi ve bu sayede fetonun önu açıldi.Bu arada turkiyenin en iyi fen liselerinden birinde ogretmenim...
Bu kadar ego seviyorsun madem Doktor olsaydın öğretmen ne.. Hatta bence direkt başçavuş falan olsaydın millete höt zöt yapardın onlar da emredersin derdi.. senden iyi başcavus olur bence..
Zekaya göre meslek tahmini
Fizik profesörü Einstein > Doktor > Mühendis > Avukat > Mimar > Öğretmen > Memur
öğretmen cok sonralarda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 29 Ağustos 2021; 10:44:37 >
-
Uydurma reklamdan kim ölmüş.
tip fakultesi puaniyla öğretmenlik yazdigimi söylersem ne yapacaksin aklını çok sanan cahilciğim.Odtü matematik öğretmenliğiyle erzurum tip fakultesinin puanini bir karşılaştır istersen.Cahilliginize doyamadan gideceksiniz bu dünyadan
Print Screen'e bastım ve 400.000 dolarlık bir sanat eserine sahip oldum. Kısa günün karı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ototubetip fakultesi puaniyla öğretmenlik yazdigimi söylersem ne yapacaksin aklını çok sanan cahilciğim.Odtü matematik öğretmenliğiyle erzurum tip fakultesinin puanini bir karşılaştır istersen.Cahilliginize doyamadan gideceksiniz bu dünyadan
Olabilir sonucta tıp okumamıssın, doktor olmamışsın ya da olamamışsın arasında fazla bir fark yok bana göre. Allah'ın erzurumu ya da cerrahpasa tıp kazanmıs olsan da lise dersleriyle zeka ölçülmez. O yüzden ben sonuca bakarım. Sonuç = Doktor değilsin.. Toplumda kredibiliten yok. Fakat meslekte daha doğrusu cahil toplumun doktora verdiği kredibilite ve kendince cool gördüğün sözde üstünlük iceren davranıslarda, gözün kalmış olmalı ki, hastayı entübe edin emri veren cool bir doktor gibi hayaller kurmaya başlamışsın.
Bu arada doktor hastayı entübe edin diyorsa, hastayı buna ihtiyacı oldugu için tüplüyor
yaklasık yarım yüzyıl kadar sonra bir başka meslektaşı da o tüpü ona sokacaktır.. ben bunun cool bir şey oldugunu düşünmüyorum.
söyledigim gibi başçavuş ya da daha zor ama yüzbaşı binbaşı falan olsaydın keşke.. askerler itaat ederlerdi.. komutan olurdun.. yoksa hemşireye tüpü sok dersin, o da babayın uşağı mı var da diyebilir sağlık kurumlarında böyle seyler olabiliyor.. fakat TSK'da olmaz.. orada her zaman emredersin derler..
hem de toplumdaki kredin bence öğretmenden daha yüksek olurdu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 29 Ağustos 2021; 14:0:27 >
-
0,37 cent'ten almıştım hocam zarardayım inşallah yükselir :(
-
Ahahah çok iyi,ben de mi girsem bu işe
12 yaşında 5 yaşından beri yazılımla uğraşıyor.
Habere bak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hhmmm....Demek sen sonuca bakarsın.Burdan bakınca öyle bir intiba birakmiyorsun ya neyse.Kendini fazla zorlama oldugu kadar olur, gerisini akışına bırak.
Güzel reklam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X