Şimdi Ara

12 ye geçtim yazın ayt mata nerden çalışmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apotemi fasikulleri çok övülüyor konuları önce tekrardan eyüp b den dinleyip sonra bahsettiğiniz apotemi fasikullerinden trigonometri analitik ve hangileri varsa alıp çözmeli miyim veya hangi kaynakları önerirsiniz?

• önerebileceğin kaynaklar var mı peki
  • Apotemi fonksiyon 12 bitince mi çözülebilir?
  • Sene baslayinca alayim o zaman teşekkürler önerin icin
  • Başlama bro sınav basit zaten xd
  • Şaka maka calıs da cok da kasma apotemi orijinal klasik kaynaklar ama zor sorularıyla kafanı bzoam ÖSYM'nin seviyesi belli
  • kanka bilgi sarmaldan 1 tur bitir sonra sınava kadar günde 1 tane çöz analizini yap +35 yaparsın

• Sezin12sinif S kullanıcısına yanıt
    Ben çözmeni öneririm.ÖSYM seviyesi belli diye uyduruk sorularla günlerini geçirmektense belirli bi seviye üzeri sorulara alışıp onlardan zevk alırsın üstelik sınavda ÖSYM seviyesinde diye tabir edilen şekilde sorular gelirse zorlanmazsın.
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Var mı peki senin kaynak tavsiyen 11 mat konuları en güzel şekilde hallolsun istiyorum seneye rahat etmek için.ve boş kaynaklarda almak istemiyorum
  • Teşekkürler önerin için
  • Teşekkürler ben de çözmeyi düşünüyorum bakicaz artık
  • ösym seviyesi belli diyenlere aldırış etme , zora hazırlan hocam. Eleyici matematik sorularında elenenlerden olma

• apotemi sayesinde 40’da 40 yaptım.

• Apotemi fasiküllerini kesinlikle öneririm hocam fonksiyon ve analitik geometriyi çok iyi kavratıyor
  • Tebrikler
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.