Şimdi Ara

120$ + kdv anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "athlon 64 3200+ 2.0 GHz soket 939" için:

"1000 $ + kdv" olacak bi sistem için ekran kartı ve anakart önerilerinizi nelerdir? tatminkâr olmaları yeterli.

• asus a8n sli ben aldım memnunum suan.135+kdv gibi fiyatı ama..
  • çok teşekkürler ama ekran kartı da alıcaım için 120$'ı bir iki dolardan fazla geçemem.
  • ekrankartı ne alacaksın?ne için kullanıcan.Ben asus a8n sli ve asus xt700 ext aldım 110 dolarda vga gayet güzel.Ama benim işime göre güzel.İstediğim oyunlar süper çalışıo daha ne olsun
  • genel kullanım için. web tasarımı öğrenmek istiyorum. çok sık internet kullanıcam. zaman zaman kaliteli oyunlar da oynarım. onun için kararsız kaldım zaten. yazıcı ve modem lıcam. kasayı da feel hurricane 460W 4 fnlı alıcam. dvd writer falan alıcam.. onun için bunları biraz kısmak zorunda kalıyorum.

ekran kartını 256 Mb alıcam da.. bu 64 bit ile 128 bit arasında çok fark war mı? neyi ifade ediyolar?
  • EPOX ana kart
  • adı üstünde zaten64bit 128 bit.tabiki iyisi 128 bit.Eskide 5200 vga vardı benchmark yaptığım zman sadece 300 puan atıorddu 64 ile 128 arasında.ama o 5200 idi unutma.Sen bence benim dediğim kartı bir incele.Hem fiyatıda çok yüksek diil.Karta ne kadar miktar ayırdın.Bende eski kasamın fanını değiştirdim 400 luk taktım yetti vala.Şuan sorun yok.boardum a8n sli amd3000+ 939 venice
    quote:

Orjinalden alıntı: erJan

genel kullanım için. web tasarımı öğrenmek istiyorum. çok sık internet kullanıcam. zaman zaman kaliteli oyunlar da oynarım. onun için kararsız kaldım zaten. yazıcı ve modem lıcam. kasayı da feel hurricane 460W 4 fnlı alıcam. dvd writer falan alıcam.. onun için bunları biraz kısmak zorunda kalıyorum.

ekran kartını 256 Mb alıcam da.. bu 64 bit ile 128 bit arasında çok fark war mı? neyi ifade ediyolar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EPOX - 9NPAJ anakart,Sapphire 256 mb X800GT ekran kartı.

Asus A8V DEluxe,MSI K8T890 diğer seçenekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 14 Ekim 2005, 16:14:47 >
  • arkadaşlar gerçekten çok teşekkürler ilginiz için.
    son yazılanları okuma fırsatı bulamadan aldım bilgisayarı.

9npaj anakart aldım.
    ekran kartı da palit 256MB x55O.

cpu - 3200+ soket 939
    kasa - feel hurricane 550 W 4 fan siyah
    dvdrw - sony dru-800a
    hd - 80 GB seagate 7200 sata
    ram - 512 twinmos 400 mhz
    mon - samsung 793DF (793MB isterdim, kısmet)
    modem - airties rt-110 (çok yakında)
    yazıcı - epson rx425 (çok yakında)

hoşçakalın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.