Arkadaşlar Peşin söyleyeyim ; elma ile armut karşılaştırılır mı demeyin. 2 kişinin kullanacağı otomatik vites bir arabaya ihtiyacımız var. Arabanın donanım konfor hatta sınıf bile neredeyse önemli değil. Arabadan beklentim a noktasından b noktasına götürmesi ve 2-3 sene sonra satarken başımın ağrımaması, f/p mantıklı olması şu aralar bayiler sıfır faiz araç veriyorlar . Nakit rakamla arasında pek fazla oynama olmayan , aldıktan sonra 2-3 seneye rahat satabileceğim sıfır bir araca ihtiyacım var. Sıfır faiz kampanyası olması benim için avantaj. ford a baktım ticaride ve binekte kampanya var seat ve Skoda’da da var. f/p ve geri dönüşü açısından ( tekrar satınca hızlı olması ) fabia mı yoksa scala mı yoksa İbiza mı Puma mı courier mi duster mi ? |
1200 e kadar sıfır araç
-
-
Bu yazdıklarınızdan fabia en iyi seçenek duruyor polo life paket e de bakabilirsiniz 1070 fiyat alanlar var sanırım -
Clio5 makyajlı kasa (2024) 2-3 sene sonra kasa değişmez makyaj da gelmez satarkende kolay elden çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 15 Mayıs 2024; 21:31:53 > -
Çocuk varsa sıfıra yakın corolla. Yoksa sıfır ya da sıfıra yakın polo, fabia -
Değerli arkadaşlar , kıymetli yorumlarınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Sıfır araç düşünüyorum ve sıfır faiz olması lazım. Aracın da otomatik olması lazım. 2 yaşlı yetişkin kullanacak çocuk yok. 3008 büyük geldiğinden zorlanıyorlar o yüzden uyguna bir araç bakıyoruz. Ama benim o rakama kadarki araçlar hakkında en ufak fikrim yok epey zamandır bakmıyorum. O yüzden yorumlarınız ve fikirleriniz benim için değerli. Teşekkürler
-
poloda çok sorun var demişler yorumlarda . İbiza clio ve fabia arasındayım şuanda, duster i ise kasa değişecek diye elesem mi bilemedim . Herhalde bu hafta sonu iyice kafa patlatacağım bu işe
-
Hyundai i20 style donanım.
Güvenlik donanımı tam.
Motor şanzıman sorunsuz. Kullanması kolay.
Fiyat olarak avantajı var. Bugün 980bin fiyat aldığını yazmışlar. Krediye ihtiyaç kalmaz. -
Clio bana çok klostrofobik bir otomobil gibi geliyor hocam. İ20 bu arabaya göre çok ferah kalıyor mesela. 1.0 dct olursa yakıt ve gidiş olarak diğer 1.0 turbolara göre çok çok övülüyor. -
hocam 1.0t-gdi kronik problemi var mı? eski bir motor kona da falan da kullanışmış. ayrıca dct şanzıman kuru kavrama mı ıslak kavrama mı bilginiz var mı?
-
Şanzımanın kullanımı çok güzel ama ıslak kuru bilgim yok maalesef baktım bilgi de bulamadım. 1.0 tgdi ile sorun yaşayan hiç duymadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X