Şimdi Ara

12000 btu havy takıldı ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klimam bugün 4 sat ugraşla takıldı ama,sersiden gekerli kullanım detaylarını alamadım bilmiyorum dedi durdu,bu clean ı kullanan varmı,ben bastım yaptım ama kullanma kulavuzunda 2 saat çalışır diyor ve kumandasından clıera basınca on off basıyoruz ve klima kapanıyor kumandada 2 saat yazıyor ön flaplar kapalı yavaş yavaş 2 saat dönüyor,
    birde mode kısmındaki en alttaki ne acaba sırasıyla;auto,soguk,nem,sıcak,ama altındakini çözemedim ne tür çalışma bu anlayan bilen varmı servis ben bilmiyorum dedi sagı solu aradım onlarda o ne dediler.

klimamdan genelde memnunum sesi az,duyuluyor ama az,saga sola,yukarı aşagı yönlendirme olması güzel,kurutma olması güzel,hızlı ve eco olması güzel,3d Aolması güzel.

• quote:

Orjinalden alıntı: sesama

klimam bugün 4 sat ugraşla takıldı ama,sersiden gekerli kullanım detaylarını alamadım bilmiyorum dedi durdu,bu clean ı kullanan varmı,ben bastım yaptım ama kullanma kulavuzunda 2 saat çalışır diyor ve kumandasından clıera basınca on off basıyoruz ve klima kapanıyor kumandada 2 saat yazıyor ön flaplar kapalı yavaş yavaş 2 saat dönüyor,
    birde mode kısmındaki en alttaki ne acaba sırasıyla;auto,soguk,nem,sıcak,ama altındakini çözemedim ne tür çalışma bu anlayan bilen varmı servis ben bilmiyorum dedi sagı solu aradım onlarda o ne dediler.

klimamdan genelde memnunum sesi az,duyuluyor ama az,saga sola,yukarı aşagı yönlendirme olması güzel,kurutma olması güzel,hızlı ve eco olması güzel,3d Aolması güzel.

kardeşim ekranda en alttaki fandır ...diğerleri devreden çıkar üfleme kalır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    küçük oda yüksek btu klima
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.