Şimdi Ara

1240 TL MSI X570-A PRO PCIe 4.0, Frozr Heasink, Core Boost, DDR4 Boost, Audio Boost 4, USB 3.2 Gen2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1240 TL MSI X570-A PRO PCIe 4.0, Frozr Heasink, Core Boost, DDR4 Boost, Audio Boost 4, USB 3.2 Gen2

/msi-x570-a-pro-4400mhzoc-rgb-m2-am4-atx-anakart-pmu418307

Resmi web sitesi:
    www.msi.com
    X570-A PRO | Motherboard | MSI Global
    https://www.msi.com/Motherboard/X570-A-PRO/Overview

1240 TL MSI X570-A PRO PCIe 4.0, Frozr Heasink, Core Boost, DDR4 Boost, Audio Boost 4, USB 3.2 Gen2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 8 Temmuz 2019; 13:23:32 >

• fanı falan var
  • Fansız modellere bakın. Bu küçük fanları iyi tanırım. Biraz tozlansınlar ağustos böceği gibi öter, ama hiçbir halta yaramazlar.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Gigabyte X570 Extreme ile Asrock Aqua kalır geriye. 1000USD lik anakartlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Extreme 600$ ama yine de bir anakart için çok uçuk fiyatlar. Ben daha rafine anakartların çıkacağını düşünüyorum. En kötü ihtimalle X470 anakart kullanılabilir. PCI-Exp. 4.0 desteği olmasa da olur ki bazı anakart üreticileri BIOS güncellemesi ile PCI-Exp. 4.0 desteğini vereceğini duyurdu. O küçük fana katlanmak zorunda bırakılmak çok aptalca. Zamanında 10W TDP'ye 790FX yongası için oldukça başarılı pasif soğutmalar kullanıldı. Sadece 1W için mi bu mecburiyet? Ben asla tercih etmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisis-dh

fanı falan var
    PCIe 4.0 ile AMD anakartlarda çok ısınma olduğundan fanlar tekrar standart hale gelecek gibi maalesef, birçok modelde böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 7 Temmuz 2019; 18:54:14 >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Extreme 699Usd. İlk duyurulduğunda 1000usd gibi rakamlar konuşuluyordu. O kaldı sanırım aklımda. Fansız olarak B550 çıkacaktır ilk önce. X570 olarak çıkmayabilir ya da üst düzey birkaç kart ile sınırlı kalır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x570 almaya gerçekten gerek var mı? Yani acil bir durum var mı? daha geçenlerde b450 tomahawk aldım hayırlısıyla. Bir de işlemci ve ram alırsak tamamlanacak inşallah. Ama zaten 3. nesiller için destekli olacak değil mi. Tabi ekstrem kullanıcılara bir şey demiyorum herkesin ihtiyacı farklı ama genel olarak benim gibiler için pek gerekli durmuyor gibi.
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Ben de senin gibi düşünüyorum hocam. Eylüle kadar bekleyeceğim, b550 kartlar uygun fiyata çıkarsa almayı düşünüyorum yoksa geçen hafta msi x470 820 liraya satıldı, 800 civarında görürsem yapıştıracam. Yok fanlı yok 4.0 falan gereksiz hepsi normal kullanıcı için.

• desu noto D kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadada %20 indirimden aldım bende 657 e geldi tomahawk. Bana yeterli sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.