Şimdi Ara

125 liğin kralı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
43.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honda cg125 güzel olabilr.Çünkü altyapısı ybr ile aynı.Ama ömrü ybr ye göre daha az.Bunun sebebi de ybr lerin silindir çapı ve storkuı eşittir.Ama cg125 in storku daha uzundur ve daha hassas motordur.Bu yüzden bu motoru birtaz narin kullanmaız yani çok yüksek devirli kullanmamanız lazım.Yoksa biel koluna zarar vvermenize neden olabilir.Hem tipi de ybr ninki kadar güzel değil.
  • Ben de ybr kullanıyorum bana göre en kral 125 lik bu. Aslında 125likler içinden honda cbr125r tip olarak en güzeli ama fiyatı çok fazla. bence hem fiyat hem kullanış hem de kalite olarak en iyisi ybr 125
  • ybr den güzel motor görmedim. bir yıl içinde iki tane aldım sattım. şimdi başımı taşlara vuruyorum. araba aldım ama motor başka bişeymiş. iş işten geçti ne yazıkki.2005-2004 bulursam tekrar alacağım.
  • bence cbr 125
  • cbr 125 derim en son fotoları görünce ama yarıs motoru tipinde olduğu için, naked olarak en iyisine de ybr derim..
  • Bİ CBR 125 KULLANICISI OLARAK TABİKİDE CBR 125 YBR İLE KAÇI GORDUNUZ MERAK EDİORUM AMA BEN Bİ KAÇ OYNAMAYLA 145 RAHAT GÖRDÜM YBRNİN SUYUNU SIKSAN 145 GÖRAMEZSİN Kİ KALDI Kİ CBR 125 İLE 160 GÖRENDE VAR YBR İLE 120 BİLE ŞANS
  • çünkü bunun sebebi ybr nin cbr125 e göre çok daha ufak karbüratör kullanması ve egzostunun da euro3 normlarına uymasından kaynaklanır.Hem ybrler 5 vitestir.Bu yüzden ybr ler yavaş gider.Katalizör olayıda cabası.Ama cbr125 sadece sportif kullanıma uygun.Benim bulunduğum semt olan Bergama da bu motorlar 1 sene sonra bütün granajlarında hasarlar olmaya başladı.Yani cbr125 ler ybr kadar dayanıklı değil.Bu arada benim motorum 160 yapıyo hemde karbüratörü büyültmeden.
  • 125'in kralı tabii ki YBR'dir..
  • 125 kralı cbr'dir.
  • Nasıl bir egsoz ki bu ?
    quote:

Orjinalden alıntı: uguri88

.Mesela benim ybr km yi 140 altına indiriyor ve bunu sadece egsoz ve lastik değişimi yaparak buldum.
  • eger 125lik kategoride en hızlısını ve dıgerlerının o hızlara ulasması sadece hayal olcak bı motor arıyorsanız bu hıc suphesız aprillia rs 125 tır 2 zamanlı bır yol canavarıdır ve kalkıs ustasıdır.Ama saglamlık kalıte ve parasını hakeden bır makıneyse aradıgınız buda kesınlıkle ybr 125 tırCbr 125 ıle Ybr 125 ı karsılastıran arkadaslar o ıkı motorunda kategorılerı farklıdır bırı hız ıcın tasarlanmıs dıgerı ekonomık olsun dıye tasarlanmıstır ıkısının hızları arasında fark olması kacınılmaz.Gpr125 te cok guzel bı makıne ama rs 125 e rakıp olamaz ne yazıkkı Gpr 125 ın sesıde hıc doyurucu degıl gercekten ama performansı gercekten ıı keske egsoz sesı daha tok olsaydı
  • zealsun güzel durmuyo :S performans konusunda bişe demiyecem ama bu konudaki hiç bi motor güzel görünmüyo bence :)

bide biri bağırtmak konusunda bişe demiş ben oyle ses i duydugumda kim bu sala* diyorum
  • sonix bu bergama sanayisinde egzostçuların marifeti %100 el yapımı şekli üçgen daha çok yoshimura marka egzostlara benziyo.Sesi motorun ilk çalıştığında fazla çıkmıyor ama ısındıkça kendine geliyor ve daha çok yarış motoru-harley karışımı gibi tatlı bir ses veriyo.Bu arada karbüratörüde hava benzin ayarını arttırmıştım.Ama fazla fark etmedi.
  • CBR 125 diyorum başka bişey demiyorum saygılar
  • TARTIŞMASI BiLE HATA APRİLLA RS 125
  • quote:

Orjinalden alıntı: THE FREEDOM

TARTIŞMASI BiLE HATA APRİLLA RS 125

FİYATI UÇMUŞ AMA
  • Niye hala aprilia veya cbr 125 gibi yarış motorlarını bu kategoriye sokuyorsunuz anlamadaım.Bu motorların zaten fiyatları uçmuş durumda.Eğer ki yaşadığınız yerde kurye motoru görmüşserniz bu ya ybr 125 tir yada cg125 tir.Bunun sebebi çok yönlü ve çok dayanıklı olmasıdır.Ama ben aprilia veya cbr125 çirkin demiyorum o motorlar sadece yarış stili tasarlanmış motorlardır.Ama ybr gibi 2 kişi çok rahat seyahat edilebilecek konforlu motorlar değildir.Sadece hız ve performans için üretilmiş makinelerdir

125 liğin kralı
  • işte benim 4 ay önceki ybr şu an üstünde bazı body çalışmaları yapıyorum bitirdiğimde mutlaka göstereceğim

125 liğin kralı

125 liğin kralı
  • pardon 6 ay önceki bu arada motorun üstündeki benim yeğenim o da şimdiden benim gibi motorlara aşık
  • arkadaşlar hepiniz birçok 125 cc lik marka ve model motor söylemişsiniz fakat kimse Honda İnnova 125 likten bahsetmemiş.Geçenlerde discovery channel da yapılan testlerde (ki bunlardan bir tanesi motoru 2. kattan aşağı atmakda vardı) innova 125 en sağlam scooter seçildi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.