Şimdi Ara

125 liğin kralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
120
Cevap
1
Favori
43.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce 125 cc nin kralı kimdir.Bence yamaha ybr 125 tir.Çünkü bu motora sahip olanlar ve daha önce sürenler anlayabilir.Bu motorun sahip olduğu gücü sağlam şasisi ve rahatlığı diğer motorlara göre farklı.Bunun yanı sıra sahip olduğu katalizör ve balancer özelliği bu motorun hem daha az yakmasına hemde hissetilmeyecek kadar az titreşimi bulunmasına imkan sağlamıştır ve bu motorlara çok güzel modifiye yakışıyor.Mesela benim ybr km yi 140 altına indiriyor ve bunu sadece egsoz ve lastik değişimi yaparak buldum.Ama bu motorun eksisi dersen bence koltuğu sert.Ama bu bütün 125cc motorlar için geçerli.Sonuç olarak ybr 125 fiyatı biraz pahalı olsada o parayı hakeden bir motor.

• tabiki mondial 125KT hic kullandın mı bilmiyorum ama jinlun 250 veya mondial 250 liğe tas cıkartır hele ise o egzos sesi manyak sanarsın 600 luk harle gelior cadde de 8000-9000 devir ile 3 vitesde bir bagırt sana bakmazlarsa sferesisizim o kadar diyorum mondial 125KT ye baska mtor tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSCB

tabiki mondial 125KT hic kullandın mı bilmiyorum ama jinlun 250 veya mondial 250 liğe tas cıkartır hele ise o egzos sesi manyak sanarsın 600 luk harle gelior cadde de 8000-9000 devir ile 3 vitesde bir bagırt sana bakmazlarsa sferesisizim o kadar diyorum mondial 125KT ye baska mtor tanımam
    ybr tabii ki...bi kere kasası muhteşem motor sessiz ve vibrasyon çok düşük...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyAak

Alıntıları Göster
    CBR 125 te olabilir. Ama benim oyum YBR ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyAak

Alıntıları Göster
    Bencede fiyatı saymazsak YBR süper bir alet ve kesinlikle tek geçerim. Birde Honda var tabi yalnız o daha da pahalı ve çok şık. Sonuç olarak biraz yüksek fiyatla hem sağlam hemde süper bir alet için YBR derim.
  • quote:

tabiki mondial 125KT hic kullandın mı bilmiyorum ama jinlun 250 veya mondial 250 liğe tas cıkartır hele ise o egzos sesi manyak sanarsın 600 luk harle gelior cadde de 8000-9000 devir ile 3 vitesde bir bagırt sana bakmazlarsa sferesisizim o kadar diyorum mondial 125KT ye baska mtor tanımam
    evet bakarlar. ama nelere düşünerek bakarlar
    quote:

Orjinalden alıntı: SSCB

• quote:

Orijinalden alıntı: maazsalman

evet bakarlar. ama nelere düşünerek bakarlar
    quote:

Orjinalden alıntı: SSCB

Alıntıları Göster
    ramzey 125 liği çift silindirli ve çok güzel bir sesi var kral felan değil ancak bu 125 lik farklı....

http://www.ramzeymoped.com/img/urun/6.jpg

2.800 liretti 13 beygür ve 100km de 2.1 litre tüketiyormuş...tabi bunlar kağıt üzeri motorda filir olarak güzel gel gelelim bu motora bindikten sonrası ...???

tek tek toplamak gerek yoldan parçaları...Fikir güzel sesi güzel gerisini at çöpe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 12 Şubat 2007; 22:34:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

ramzey 125 liği çift silindirli ve çok güzel bir sesi var kral felan değil ancak bu 125 lik farklı....

http://www.ramzeymoped.com/img/urun/6.jpg

2.800 liretti 13 beygür ve 100km de 2.1 litre tüketiyormuş...tabi bunlar kağıt üzeri motorda filir olarak güzel gel gelelim bu motora bindikten sonrası ...???

tek tek toplamak gerek yoldan parçaları...Fikir güzel sesi güzel gerisini at çöpe...

Alıntıları Göster
    Bence 125'liğin kralı Mondial 125 ZN'dir. Kırmızı renkte olanı bilhassa...

Çünkü kırmızı Mondial 125 ZN'm beni bütün yaz ailemin arabalarıyla gitmekten, trafik sorunuyla boğuşmaktan, park sorunundan kurtarmıştır.
    Kış gelince benimle okuluma gelmiş, beni okula götürmüş, eve getirmiş, Migros'tan alış veriş yaptıktan sonra evime kadar torbalarımı taşımıştır.

Yetmemiş 3 kuruş benzin harcamıştır. Arkasının pek rahat olduğunu da kız arkadaşım söylemiştir. O kadar tatlı o kadar sevimlidir ki ön tarafına nazar boncuğu asmışımdır.

Ayrıca film yıldızıdır benim motorum, Dondurmam Gaymak'ta oynamıştır başrolde!

Bana göre 125'liğin kralı, aslanı, kaplanı odur. Canım motorum benim!

• quote:

Orijinalden alıntı: canturhan

Çünkü kırmızı Mondial 125 ZN'm beni bütün yaz ailemin arabalarıyla gitmekten, trafik sorunuyla boğuşmaktan, park sorunundan kurtarmıştır.
    Kış gelince benimle okuluma gelmiş, beni okula götürmüş, eve getirmiş, Migros'tan alış veriş yaptıktan sonra evime kadar torbalarımı taşımıştır.

Yetmemiş 3 kuruş benzin harcamıştır. Arkasının pek rahat olduğunu da kız arkadaşım söylemiştir. O kadar tatlı o kadar sevimlidir ki ön tarafına nazar boncuğu asmışımdır.

Alıntıları Göster
    kesinlikle honda cgl 135 dengeli ucuz ve hızlı! ybr lerin canını okuyor. sağllamlığı da cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: canturhan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: canturhan

125 KT veya ZN kraldır mondial kraldır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: canturhan

125 KT veya ZN kraldır mondial kraldır

Alıntıları Göster
    slm millet motorcu arkadaşlar ben yeni üyeyim bence kıral 125lik ybr dir vazgicilmez 125lik

• quote:

Orijinalden alıntı: esarethayabusa_19

slm millet motorcu arkadaşlar ben yeni üyeyim bence kıral 125lik ybr dir vazgicilmez 125lik

Alıntıları Göster

125 liğin kralı

• quote:

Orijinalden alıntı: esarethayabusa_19

125 liğin kralı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bişey sorcam.Tamam çok büyük bir motoru yok,çokta bişey beklememek lazım ama yinede yolda istediğiniz performansı alabiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZGSRĞL

Arkadaşlar bişey sorcam.Tamam çok büyük bir motoru yok,çokta bişey beklememek lazım ama yinede yolda istediğiniz performansı alabiliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    öncelikle cvp yzdığınız için teşekkürler.Bi arkadaşımın sorusunu yanıtlamak istiyorum.Bi kere herkes kendi motrorunu övmeye çok meraklıdır.Ama sen şimdi ybr125 i montial kt125 vb.. motorlarla karıştırırsan yazık olur.Çünkü bu motora her türlü modifikasyonu yapabilirsin.Msl bnim motorum yeni yzf r6 ya benziyor.Kimileri de bu motorların 110 u geçmediğini söyler.ama bunun sebebi yeni yani 2005 ve üstü ybrler de katalizör ve yüksek euro emisyonuna en etkin rolü oynayan egzost sistemi bu motorun 100cc lik motor kadar az yaknmasını sağlıyor.Benim motorum ise performans egzostu hava filtresi daha büyük lastik ve orjinal dişlinin bir büyüğü ile ulaştığım hız 155 in biraz üstüdür.Ama bizde en çok 140 ibre var.Bunu denemek için peogeot 206 ile kapıştım ve yanyana geldiğimizde max hızımın 155 in biraz üstü olduğunu söyledi.Bİ arkadaşımda onu çok zor şartlarda engebeli dağlarda kullanıyor ve 2 seneden beri motorunun kendisine hiç masraf çıkarmaması bu motorun ne kadar sağlam olduğuunu gösterir.Biz boşuna demiyoruz herhalde 125 liğin kralı diye.Bu arada mondial kt125,hondacbr125,honda cgl125,honda cg125,ramzey in çift silindirlisini sürdüm.Bu motorların Ybr nin orjinaline göre tek fark hız ve güç olabilir.Ama hiçbiri ona benzemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: uguri88

öncelikle cvp yzdığınız için teşekkürler.Bi arkadaşımın sorusunu yanıtlamak istiyorum.Bi kere herkes kendi motrorunu övmeye çok meraklıdır.Ama sen şimdi ybr125 i montial kt125 vb.. motorlarla karıştırırsan yazık olur.Çünkü bu motora her türlü modifikasyonu yapabilirsin.Msl bnim motorum yeni yzf r6 ya benziyor.Kimileri de bu motorların 110 u geçmediğini söyler.ama bunun sebebi yeni yani 2005 ve üstü ybrler de katalizör ve yüksek euro emisyonuna en etkin rolü oynayan egzost sistemi bu motorun 100cc lik motor kadar az yaknmasını sağlıyor.Benim motorum ise performans egzostu hava filtresi daha büyük lastik ve orjinal dişlinin bir büyüğü ile ulaştığım hız 155 in biraz üstüdür.Ama bizde en çok 140 ibre var.Bunu denemek için peogeot 206 ile kapıştım ve yanyana geldiğimizde max hızımın 155 in biraz üstü olduğunu söyledi.Bİ arkadaşımda onu çok zor şartlarda engebeli dağlarda kullanıyor ve 2 seneden beri motorunun kendisine hiç masraf çıkarmaması bu motorun ne kadar sağlam olduğuunu gösterir.Biz boşuna demiyoruz herhalde 125 liğin kralı diye.Bu arada mondial kt125,hondacbr125,honda cgl125,honda cg125,ramzey in çift silindirlisini sürdüm.Bu motorların Ybr nin orjinaline göre tek fark hız ve güç olabilir.Ama hiçbiri ona benzemiyor.

Alıntıları Göster
    125 liklerin kiralini soruyosan derbi gpr 125 tir surrat olarak 170 lere ciktigini biliyorum . 2 zamanli olmasi hyosung gt250r den daha saglam hizlanabilmesine olanak sagliyor . 0 ini piyasada 8.300 den 2. el olanini 5.000ytlden bulabilrisn . kotu tarafi 2 zamanli olmasi cok benzin yakmasi ve motorun omrunun kisalmasini sagliyo . yinede 125 likler arasinda su anda kral olarak tahta o yani basinda aprilla . 3. olarak kasli gorunusuyle su anda turkiyeye getirilmeyen hyosung 125r ve saglamlik olarak honda bulunyor kalani hikaye tabi bunlari soylerken racingleri baz aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: kabuto

125 liklerin kiralini soruyosan derbi gpr 125 tir surrat olarak 170 lere ciktigini biliyorum . 2 zamanli olmasi hyosung gt250r den daha saglam hizlanabilmesine olanak sagliyor . 0 ini piyasada 8.300 den 2. el olanini 5.000ytlden bulabilrisn . kotu tarafi 2 zamanli olmasi cok benzin yakmasi ve motorun omrunun kisalmasini sagliyo . yinede 125 likler arasinda su anda kral olarak tahta o yani basinda aprilla . 3. olarak kasli gorunusuyle su anda turkiyeye getirilmeyen hyosung 125r ve saglamlik olarak honda bulunyor kalani hikaye tabi bunlari soylerken racingleri baz aldim

Alıntıları Göster
    bu doğru olabilir ama ybr125 çok yönlü bi motor olduğu için diyorum.Sağlamlık açısından da honda dan daha üstün durumda.

• kesinlikle zealsun zs-125 derim (fiyat ve performansına göre bence en iyisi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acy78

kesinlikle zealsun zs-125 derim (fiyat ve performansına göre bence en iyisi)
    bunun aynısı mondialdede var ama Ybr nin aynısı bir başka markada yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

bunun aynısı mondialdede var ama Ybr nin aynısı bir başka markada yok

Alıntıları Göster
    doğru hem zaten zealsun ve mondial kt125 ler chopper tipi yani harley davidson tipi motorlar.ben bu tip motorları pek sevilmez genellikle naked tipi mesela yamaha fz1-fz6 yada sport roadster olan mt-01(en çok sevdiğim motorlardan biri) bmw k1200 serisi suzuki gsr-600 serisi kawasaki zr1000 serisi gibi motorlar benim ilgimi çeker çünkü bu motorlar çok kullanışı elverişli çok yönlü motorlardır.bu sınıfın içinde de en miniği ybr125 tir gerisi hikayedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uguri88

doğru hem zaten zealsun ve mondial kt125 ler chopper tipi yani harley davidson tipi motorlar.ben bu tip motorları pek sevilmez genellikle naked tipi mesela yamaha fz1-fz6 yada sport roadster olan mt-01(en çok sevdiğim motorlardan biri) bmw k1200 serisi suzuki gsr-600 serisi kawasaki zr1000 serisi gibi motorlar benim ilgimi çeker çünkü bu motorlar çok kullanışı elverişli çok yönlü motorlardır.bu sınıfın içinde de en miniği ybr125 tir gerisi hikayedir.

Alıntıları Göster
    HONDA cg125 yabana atmamalısınız.Bence en kral motorlar honda dan çıkar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.