Şimdi Ara

125 liğin kralı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
43.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     125 liğin kralı

125 liğin kralı

125 liğin kralı

125 liğin kralı

• Ybr
  •  125 liğin kralı
    fake ybr

• quote:

Orjinalden alıntı: uguri88

sizce 125 cc nin kralı kimdir.Bence yamaha ybr 125 tir.Çünkü bu motora sahip olanlar ve daha önce sürenler anlayabilir.Bu motorun sahip olduğu gücü sağlam şasisi ve rahatlığı diğer motorlara göre farklı.Bunun yanı sıra sahip olduğu katalizör ve balancer özelliği bu motorun hem daha az yakmasına hemde hissetilmeyecek kadar az titreşimi bulunmasına imkan sağlamıştır ve bu motorlara çok güzel modifiye yakışıyor.Mesela benim ybr km yi 140 altına indiriyor ve bunu sadece egsoz ve lastik değişimi yaparak buldum.Ama bu motorun eksisi dersen bence koltuğu sert.Ama bu bütün 125cc motorlar için geçerli.Sonuç olarak ybr 125 fiyatı biraz pahalı olsada o parayı hakeden bir motor.

çok doğru

• arkadaslar ortada yamaha honda suziki gibi markalar olunca mondial vs.gibi Çin işi malların tartısmasını degil ismini bile eklememeniz lazım
  • ben ybr 125 e hiç binmedim ne modifiyeli nede orjinaline ama bindiğim bir motor var oda cbr125r motor gerçekten çok seri hemde üsütnde oynanmamıi hali ile biraz değişiklik yapılsa demekki daha iyi olacak motor rodaj sonrası 140 görüyor birde derby var onu kullanmadım ama iyi diyorlar güzel gidiyormus sesi çok ince ama olsun onada illaki bir çare vardır
  • ybr hiç düşünmeye bile gerek yok..
  •  125 liğin kralı
  • YAMAHA YBR HERŞEYE DEGER ARKADASLARBEN BI YBR CI OLARAK COK MEMNUNUM GORUNUSU MANYAK BIDE SIYAH BI CILA VARYA YAKIYO ORTALIGI HERKEZ PARMAKLA GOSTERIYOR
  • yamaha ybr 125 tabıkı...buda benım makınem
     125 liğin kralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loggerheads -- 1 Ekim 2007; 22:51:28 >
  • Türkiye'ye gelecek olsaydı Yamaha YZF-R125 olacaktı, ama olamadı..
  • [simage][/simage][simage][/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dinçer

binmedim kullanmadım ancak çokaraştırdım ve almaya karar verdim. benim motorum hyosung rt 125 kariondur. çok şeker birşey

125 liğin kralı

bende almaya karar verdim ama alamıyorum
    guzel motor yakından gormek resimde oldugundan daha tatmin edici

ama suda var aklımda

125 liğin kralı

bunu yeni kesfettim rx in supermoto olanı tr de cok az yerde satılıyor suan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 24 Ekim 2007; 4:36:46 >

• bendede ybr var çok memnnum üzerine 125 cc tanımıyorum ..
  • Bazı arkadaşlarımın ramzey 125 çift silindiri kötülediklerini gördüm. Bunlar yakışı kalır şeyler değil mutlaka yamaha ile ramzey bir değil bunun tartışması bile olamaz ama ramzey 125 çift silindirini kullan varmı bilmiyorum fakat üstündeki 120 km ibresini hala yaptırmadım çünkü ne zaman yaptırsam sonuna dayanıp teli kopartıyor. Daha sonra gelelim dağılma olayına benim motorum 2005 yılının motoru ve şu ana kadar sanayi normal bakımı harıcınde girmedi. eçenlerde yaptığım kazadan sonra otomatik olarak girecek sanayiye ama kazadan sonra arkadaşların dediği gibi parçalarını yoldan toplamak için değil. Kurye motorlarının motorlarının genelde hepsi ybr 125 ve ben bugüne kadar daha hiç bir kurye motoruna geçilmedim. Kurye oldukları ve motor kendilerinin olmadıkları için kök gaz gidiyorlar ve böyle iken genede geçilmedim. Bundan sonra da kullanan arkadaşlara sormadan kafadan karar vermezsek güzel olur saygılar....

• o kadar büyük motor alıp 125 cc olmasının mantığı nedir ?
    bence öyle bir motor alınacaksa en az 250 cc olmalı
    benim scooter bile 150 cc
  • benim açıdan ybr 125 sağlamlık açısından innova ve ybr 125
  • artık üretilmesede honda cgl 125. klasik görüntüsü ve gücü ile tam bir ybr tokatlayıcısı iyi gidiyor meret. ama çokda iyi yakıyor. hatta çook yakıyor.
  • Çok eski bir konu bu, 3 yıl olmuş neredeyse.
    Zaman değişti; krallarda değişti tabii..

2T makinalarda Aprilia RS125
    4T makinalarda ise Yamaha YZF 125R

en iyileri..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.