Şimdi Ara

125 liğin kralı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
43.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

benim rx-115 lik babamda rx-king war o da 135 lik ve bu motoruda sonuna kadar savunurum ha eğer yakıt bazında değerlendirceksen honda titanla değerlendir o da beğendiğim bir motordur ben 3 senedir rx kullanıyorum ve onla başa çıkacak bir ybr görmedim motorda sadece şekil var başka bişe yok yakıt konusundada olacak o kadar sonuçta hakkını veriyo üstelik abartılacak kadar değil yamaha sektörünün öncülerinden biri olduğu tartşılmaz ama ybr hoşuma gitmedi her konudan eski yamahaları arıyorum nerde o eski japon yamahalar

Arkadaşım bilmiyorum sen bu siteye ne zamandan beri üyesin ama ben bi yazımda ybr ile cg125 i karşılaştırmıştım zaten.Lütfen yazı yazarken doğruları bilerek yazalım.Ben bu motorları bire bir test ettim.Ama daha önce rx modelini ne gördüm ne de duydum.Sadece internetten tanıyorum ve 2 zamanlı olduğunu biliyorum.Ben rx in çok fazla yaktığından bahsetmedim zaten.Sadece 2 zamanlı bi motorun uzun yola gidemeyeceği ve ybr 125 in diğer rakiplerine göre (cg 125 hariç) az yaktığını konusunda yazı yazdım.Eğer bu motoru görürsem 100% test etmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguri88 -- 1 Nisan 2007; 22:02:53 >

• Arkadaşım bu işler İNTERNETTE ARAŞTIRMAKLA OLMAZ! burda motordan bahsediyoruz o kadar bilgin var ve rx-115 i veya rx- kingi görmemişsin nasıl iştir bu? o bir efsanedir ya bindiğin motorda yamaha nasıl bilmezsin üstüne üstlük bilmeden yazılar yazıyosun keşke burda olsan ve senle şehir turuna çıksak sonra hala YBR diyosan yapılacak bişe yok günde 150 km yaptığım olyo bu motorla ve rampaya 2 kişi 4.viteste çıkıyo uçak gibi ya senin ybr bunları yapabiliyomu?bilmeden eleştri yapma sende haklısın zaten rx e binip onu kötüleyen biriyle karşılaşmadım zaten
  • Arkadaşım sen benle kafa mı buluyorsun.Ben sadece rx modelini internetten gördüm diyorum.Ben hergün sanayideyim zaten.Üniversiteye hazırlanacağıma hergün ustamın yanına gidip ona yardım ediyorum.Sen zaten motor konusunda benimle fikir yarıştıramazsın.Daha önce sürdüğüm ve tüm özelliklerini bildiğim motosikletlerin sayısını yazsam ki çoğunun markasının unuttmuşumdur akıl almaz ölçüdedir.Ben zaten mekanik hastasıyım.Zaten arkadaşlarım bu kadar motosiklet hakkında bilgi sahibi olduğum için bu siteye üye olmamı önerdi.Yani ben yazdığım motorları kafadan atmıyorum.Sadece bulunduğum yerde hiç rx modeli görmedim ve duymadım diyorum. Gerçek hayatta birebir test ediyorum ve ona göre yorum yazıyorum.Senin gibi rx modelini savunmuyorum.Zaten ben bu kadar bilgi sahibi olduğum için ybr125 aldım.Bilmem anlatabildimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguri88 -- 2 Nisan 2007; 20:08:27 >

• Neyse sen bildiğinden şaşma bildiğin gibi yap benden bu kadar niyetim tartışmak değildi ama...sizin sanayii nerde bu arda çok merak ettim yaa? koskoca sanayide rx olmazmı tamam ybr en iyi 125 lik ben bişe bilmiyorum sen herşeyi biliyosun ben rx hastasıyım sende ybr zevk meselesi ne ben vazgeçerim ne de sen bunun için bunun tartışmasını yapmayalım sen bildiğini bende bildiğimi yaparım sonuçta bir paylasım kalp kırmaya gerek yok..
  • Uguri şu motoru incelermisin dezavantajları nelerdir

125 liğin kralı

125 liğin kralı

125 liğin kralı

• İlk olarak yamaha markası bence 2 zamanlıda olsa süper bi motor yapmıştır.Motorunun her şeyi çok güzel gibi görünüyor.Ama 2 zamanlı olması demek fazla uzun yol yapamaması demek.Ama 2 zamanlı motorların asıl avantajı 4 zamanlı motorlara göre daha güçlü olması.Bunu yolladığım resimden de görebilirsin.Bu arada ben Bergamalıyım ve Bergama Altınova ve Ayvalık sanayilerini ve yerlerini çok iyi tanırım

125 liğin kralı
  • esentepeli_90 sana bişey sormak istiyorum.Senin veya babanın rx leri en fazla kaç bin devir çeviriyor?
  • uguri doğru söylemek gerekirse tam bilmiyorum ama 9-10 bin falandır herhalde ben mekanikten pek anlamam ama bindiğim motoru gazına bastığımda nasıl bişe olduğıunu anlarım 2 kişiyle 2.viteste 80 gören bi motordan bahsediyoruz buna orantılı devir de yapar bu motor 135 liğini hiç sorma uçak ta mı motordamısın anlaması biraz güç olyo ama neyse ben pek anlamam mekanikten beni ilgilendiren yaptığı hız çıkardığı ses ve görüntüsüdür
  • 12.000 devri görüyo ama çıkardığı sesi duysan hayran kalırsın manyaq bağırıyo ya
  • abicim zaten jinlun olsun mondial olsun hepsi aynı fabrikadan çıkma sadece etiketi farklı gerisi civatası bile aynı,hepsi çinden jenaratör yedek parçası olarak geliyo...
    quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

bunun aynısı mondialdede var ama Ybr nin aynısı bir başka markada yok
  • slm millet
  • slm

125 liğin kralı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hgunarbay

tabiki aprilla rs 125

http://img204.imageshack.us/my.php?image=apriliars125062577df3ejkk8.jpg

Bu mesajın insanlığa ders niteliğnide hortlaması lazım. Bu ana kadar 125lik sayanlara tek bir lafım dahi yok. Ben yazdığınız modelleri görünce size Aprilia adını dahi telafuz etmicektim ama başka biri yazmış.

Aşşağılamak gibi algılanmasın ama tasarım şampiyonudur Rs 125 zaten hani çok fazla senin benim fikrime gerek yok bu konuda. Diğer saydıklarınız bana daha çok "murat 124" hayal eden yurdum insanını aklıma getirdi.

http://motosikletim.ekolay.net/newsDetail.aspx?id=277253

tasarım ödülüyle ilgili haber de linkte.

• arkadaşlar,
    ben honda titan kullandım.Honda titanında diğerlerinden hiçbir aşağı kalır yönü yok.
  • kardeşim biz burada 125 cc motrların şeklini ele almıyoruz..O zaman kendine yeni bir sayfa aç aprilia rs125'i derbi 125 honda cbr125 ve hyosung gtr125 ile karşılaştır bilmem anlatabildimmi.Biz şu an başka bir konudan bahsediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguri88

sizce 125 cc nin kralı kimdir.Bence yamaha ybr 125 tir.Çünkü bu motora sahip olanlar ve daha önce sürenler anlayabilir.Bu motorun sahip olduğu gücü sağlam şasisi ve rahatlığı diğer motorlara göre farklı.Bunun yanı sıra sahip olduğu katalizör ve balancer özelliği bu motorun hem daha az yakmasına hemde hissetilmeyecek kadar az titreşimi bulunmasına imkan sağlamıştır ve bu motorlara çok güzel modifiye yakışıyor.Mesela benim ybr km yi 140 altına indiriyor ve bunu sadece egsoz ve lastik değişimi yaparak buldum.Ama bu motorun eksisi dersen bence koltuğu sert.Ama bu bütün 125cc motorlar için geçerli.Sonuç olarak ybr 125 fiyatı biraz pahalı olsada o parayı hakeden bir motor.

tabiki yamahaaa

• arkadaşlar bende ybr almayı düşünüyorum.önceden mz vardı.ama arıza yapmasından bıkmıştım ve uzun zamandırda motordan uzak kaldım.otoseveri tavsiye ettiler fiat yönünden.sizler ne dersiniz.
  • dostum yamaha üzerine 125 içinde motor yok bunu herkes biliyor gerek görüntüsü gerek gidişi muhteşem bir motor
  • motor denince akla ilk gelen isim hondadır..yamaha biraz bekliyecek..hele efsane cup lar...ilk pyasaya çıktığından bu yana dünyada 40 milyondan fazla satan tek isim...hondacup ............... ve kral honda titan 125...

125 liğin kralı

125 liğin kralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pejo306 -- 4 Temmuz 2007; 0:20:40 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.