Intel i5-12600K On Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i5-12600k-on-cekirdek-3-70-ghz-fiyati,1491736079.html |
12600K - 4199 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şuan amd tarafında bunu tokatlayacak işlemci yok sanırım.
Ah be intel birde anakartların ucuz olsa..
-
Fiyat çok iyi ama mağaza alımında :(
-
Şuan tekrar stokta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlamadığım bi konu var itopyada şuan iki linki de paylaşcam aynı ürün ama aralarında 1300 TL fark var sebebi nedir kutusuz olmasımı ?
https://www.itopya.com/intel-core-i5-12600k-37ghz-20mb-onbellek-10-cekirdek-1700-10nm-islemci_u14737
-
Birisi kutulu birisi kutusuz ürün (Tray)
-
Peki kutulu kutusuz olması neyi fark ettiriyor ? Geçen gün incehesap üzerinden indirimli 4600 TL e kutulu aldım aynı işlemciyi şuan cidden bi şüpheye düştüm iade edip bunumu alsam diye :D
-
Hocam bir tepside atıyorum 20 tane işlemci geliyor ve bunları tek tek satıyorlar tray(tepsi anlamında yanılmıyorsam) kavramı
Diğer kutulu üründe stok fan ve işlemci geliyor garanti koşullarında farklılık oluyor mu bilmiyorum.
Kısaca birisinde sadece işlemci geliyor, diğerinde stok fan ve kutulu bir şekilde geliyor.
-
tray işlemciler hazır sistemlerde kullanılmak üzere topluca alınıyor, kutu , kutu içeriği ve intelin sunmuş olduğu dandik soğutucu olmadığı için maliyeti daha ucuza oluyor. (Az yer kapladığından taşıma maliyetleride ucuzlamakta) ( son nesillerde halen bu soğutucu cıkıyormu bilmiyorum)
Tray varken kutulu almak bence gereksiz ama ben alırım ileride satmam gerekebilir diye düşünüyorsanız Türk insanın kutu ve içeriği fetişi olduğu için elden çıkarması uğraşlı olabilir.
-
Hocam benim aldığım kutulu i5 12600k fansız geldi sadece kutunun içinde işlemci ile beraber
-
buna z690 anakart lazım, en ucuzu 3000 civarı
-
Teşekkürler aldım bir adet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magi34 -- 26 Nisan 2022; 11:2:15 >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
tray işlemciler hazır sistemlerde kullanılmak üzere topluca alınıyor, kutu , kutu içeriği ve intelin sunmuş olduğu dandik soğutucu olmadığı için maliyeti daha ucuza oluyor. (Az yer kapladığından taşıma maliyetleride ucuzlamakta) ( son nesillerde halen bu soğutucu cıkıyormu bilmiyorum) Tray varken kutulu almak bence gereksiz ama ben alırım ileride satmam gerekebilir diye düşünüyorsanız Türk insanın kutu ve içeriği fetişi olduğu için elden çıkarması uğraşlı olabilir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X