Şimdi Ara

12600K - 4199 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• tray işlemciler hazır sistemlerde kullanılmak üzere topluca alınıyor, kutu , kutu içeriği ve intelin sunmuş olduğu dandik soğutucu olmadığı için maliyeti daha ucuza oluyor. (Az yer kapladığından taşıma maliyetleride ucuzlamakta) ( son nesillerde halen bu soğutucu cıkıyormu bilmiyorum)

Tray varken kutulu almak bence gereksiz ama ben alırım ileride satmam gerekebilir diye düşünüyorsanız Türk insanın kutu ve içeriği fetişi olduğu için elden çıkarması uğraşlı olabilir.

• Şuan amd tarafında bunu tokatlayacak işlemci yok sanırım.

Ah be intel birde anakartların ucuz olsa..

• Fiyat çok iyi ama mağaza alımında :(

• magi34 kullanıcısına yanıt
    Şuan tekrar stokta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlamadığım bi konu var itopyada şuan iki linki de paylaşcam aynı ürün ama aralarında 1300 TL fark var sebebi nedir kutusuz olmasımı ?

https://www.itopya.com/intel-core-i5-12600k-37ghz-20mb-onbellek-10-cekirdek-1700-10nm-tray-islemci_u15168

https://www.itopya.com/intel-core-i5-12600k-37ghz-20mb-onbellek-10-cekirdek-1700-10nm-islemci_u14737

• Maqen_07 kullanıcısına yanıt

Birisi kutulu birisi kutusuz ürün (Tray)

• deniz_denix D kullanıcısına yanıt

Peki kutulu kutusuz olması neyi fark ettiriyor ? Geçen gün incehesap üzerinden indirimli 4600 TL e kutulu aldım aynı işlemciyi şuan cidden bi şüpheye düştüm iade edip bunumu alsam diye :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hocam bir tepside atıyorum 20 tane işlemci geliyor ve bunları tek tek satıyorlar tray(tepsi anlamında yanılmıyorsam) kavramı

Diğer kutulu üründe stok fan ve işlemci geliyor garanti koşullarında farklılık oluyor mu bilmiyorum.

Kısaca birisinde sadece işlemci geliyor, diğerinde stok fan ve kutulu bir şekilde geliyor.

tray işlemciler hazır sistemlerde kullanılmak üzere topluca alınıyor, kutu , kutu içeriği ve intelin sunmuş olduğu dandik soğutucu olmadığı için maliyeti daha ucuza oluyor. (Az yer kapladığından taşıma maliyetleride ucuzlamakta) ( son nesillerde halen bu soğutucu cıkıyormu bilmiyorum)

Tray varken kutulu almak bence gereksiz ama ben alırım ileride satmam gerekebilir diye düşünüyorsanız Türk insanın kutu ve içeriği fetişi olduğu için elden çıkarması uğraşlı olabilir.

• deniz_denix D kullanıcısına yanıt

Hocam benim aldığım kutulu i5 12600k fansız geldi sadece kutunun içinde işlemci ile beraber

• buna z690 anakart lazım, en ucuzu 3000 civarı

• wildwachsend kullanıcısına yanıt

Teşekkürler aldım bir adet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magi34 -- 26 Nisan 2022; 11:2:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.