Şimdi Ara

💡 Elektrik Faturasını Düşürme 2018 (2 Aylık Elektrik Faturasını Karşılıyor) 💡 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
21
Favori
16.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bizim sayaçlar okunuyor ancak kağıt çıktısı verilmiyor. Bu çıktıydı nasıl alabilirim? İnternetten faturayı kontrol edeceğim yer neresi vepaş firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZDA

Paylaşım için teşekkür ederim enerji Cell de indirimli tarifeyi sonlandırmış ne yazık ki 10 ekim itibariyle, herhalde En iyisi biraz beklemek...
    Son durum nedir baktımda hiçbir firma hizmet vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkanbey

Son durum nedir baktımda hiçbir firma hizmet vermiyor

Alıntıları Göster
    Ben bugün Aksa yı aradım durum aynı, indirimli tarife yok...
  • ZDA kullanıcısına yanıt
    Bu olay çöktü sanırım bu tip firmalar bir bir bıraktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ment

Arkadaşlar bizim sayaçlar okunuyor ancak kağıt çıktısı verilmiyor. Bu çıktıydı nasıl alabilirim? İnternetten faturayı kontrol edeceğim yer neresi vepaş firma
    e-devlet üzerinden, EPİAŞ Serbest Tüketici Portali Girişi üzerinden tüm detaylı tüketim bilgilerinize, ulaşabilirsiniz.
  • cerean da inidirm varmı şuan hocam bide enerjicellde bilen varmı

aylık fatura 180 den aşağı gelmiyor ve bu ay 280 geldi çok ilginç :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamEnergy

cerean da inidirm varmı şuan hocam bide enerjicellde bilen varmı

aylık fatura 180 den aşağı gelmiyor ve bu ay 280 geldi çok ilginç :S
    EnerjiCELL normal EPDK tarife üzerinden %5 indirim uygulayarak faturalandırmaktadır.

KASIM'18 DÖNEMİ TARİFE

EPDK TARİFE : 0,345298krş/kw + 0,133206krş/kw Dağıtım Bedeli + VERGİLER
    ENERJİCELL TARİFE : 0,328033krş/kw + 0,133206krş/kw Dağıtım Bedeli + VERGİLER almaktadır.

VERGİLER DAHİL

EPDK TARİFE : 0,957008krş/kw
    ENERJİCELL TARİFE : 0,575129krş/kw

olmaktadır.

Başta insanlar 0,381879krş/kw indirim değmez gibi düşünmekteler ama...

Ben ayda 450kw-500kw tüketim yapmaktayım.
    Yılda da toplam 6,000kw tüketim demektir.
    EnerjiCELL'den -0,381879krş/kw indirim uygulanmaktadır.
    Bu da yılda 2,291TL- indirim demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 19 Aralık 2018; 12:36:53 >

• Merhaba arkadaşlar,

Bugün, @DreamEnergy arkadaş sayesinde enerjiCELL ile yaptığım görüşmede tüm indirimli paketlerin 1 Aralık'18 itibari ile iptal edilip durdurulduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Daha önce büyüklüğü ve elektrik santralleri olup elektrik ürettiği için AKSA'ya güvenerek Serbest Tüketici olduğumuz AKSA bile piyasa şartlarına daha fazla dayanamayıp yaptığımız sözleşmeleri tek taraflı iptal edip bizi yarı yolda bırakmıştır.

Siz de Serbest Tüketici olarak seçeceğiniz tedarikçilerde lütfen seçici olmaya özen gösterin.

Bugün enerjiCELL'in bile elektrik santrali olmadan elektriği toptan alıp tüketiciye sattığını düşünerek karar verin ve lütfen seçici olun.

Şuan piyasada gerçekten indirimli elektrik veren firma yok gibi ve olanlara da lütfen temkinli ve seçici yaklaşın.

Teşekkürler,

• Madem iptal ediliyor, bedel düşürüldü diye neden reklam yapılıyor.
    anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdeha

Madem iptal ediliyor, bedel düşürüldü diye neden reklam yapılıyor.
    anlam veremedim.
    Burası TR...
  • Daha önce tüketimim yeterli olmadığı için geçememiştim, bugün enerjisayı aradım durduruldu dedi ama ilerleyen dönemlerde indirimlerin belli olabileceği gibi bişeyler söyledi.
    Üstteki mesajarı okudum Şu anda serbest tüketici olabileceğimiz bir yer yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Daha önce tüketimim yeterli olmadığı için geçememiştim, bugün enerjisayı aradım durduruldu dedi ama ilerleyen dönemlerde indirimlerin belli olabileceği gibi bişeyler söyledi.
    Üstteki mesajarı okudum Şu anda serbest tüketici olabileceğimiz bir yer yok mu?
    TurkCELL, EnerjiCELL Aralık'18 itibari ile durdurmuşdu.
    İsterseniz 1daha şansınızı arayıp deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 5 Şubat 2019; 15:52:59 >
  • Şu anda birim fiyatı düşük olan bir firma yokmu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Şu anda birim fiyatı düşük olan bir firma yokmu.
    Maalesef ekonomik şartlar gereği Serbest Tüketici olarak indirimli elektrik tedarik sağlayan firma bulunmamaktadır.
  • Bu iş bitti mi arkadaşlar, Akdenizde yaşıyorum Enerjisa ya mahkumuz , serbest tüketici olarak geçilebilicek bir şirket kalmadı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.