Bildirim
1290 ytl ye MİGROSTAN SEG PLAZMA 42 ALINIRMI..12 TAKSİTLE
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
O tv plazma mı 106 crt mi anlamadım ben. Biraz görüntü kalitesi olur biraz estetik olur..
Bütün kaliteli markalı ürünler ucuzlamış iken gidip seg almak..
Seg alırım ama mesela ofisim vardır bekleyen müsteriler izlesin tarzında alırım. Ofiste,dükkanda,bekleme odalarında vs iyi olur... Ne de olsa biz izlemeyecegiz..
Gerçi plazma ne kadar bekleme odasına konur o da ayrı bir soru hemen yanar aynı logolor vs yüzünden.
Yok kardesim benden tavsiye alma..
Ucuzluguna kanma...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 29 Eylül 2008; 13:30:15 > -
zaten bende görüntü olarak birşey anlamadım tüm tv leri aynı yerden beslemişler görüntü çamurdu ama yinede bilgi almak istedim... -
forumda SEG plazma kulübü vaar.. bir bak istersen..
bana sorarsan ben almam. -
Barış bey
Philipsin 5332si var 42 ekran onu al bak zaten senin gibi topigini de açmışlar kesinlikle tavsiye ediyorum onu.. -
SEG Plazma Kulubü
http://forum.donanimhaber.com/m_19517483/tm.htm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tv internetten film izleme sorunu
- vestel televizyonun sesi kendi kendine kısılıyor
- samsung tv en iyi görüntü ayarları
- televizyon ekranında siyah leke neden olur
- 65 inç tv yerden yüksekliği ne kadar olmalı
- miracast nasıl açılır
- xiaomi tv max 100
- çanaksız uydu alıcısı
- tcl televizyon
- android tv apk yükleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X