Şimdi Ara

12bin tl ilk araba tavsiyesi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 bin lira civarı param var. 2-3 bin de kredi çekip araba almayı düşünüyorum. İlk arabam olacak çok iyi sürdüğüm söylenemez arabayı. İnternetten baktığımda proton 416-415ler var bu fiyata. Bu fiyata başka tavsiye edebileceğiniz araçlar var mı? parça konusunda sıkıntı yaşanmadığını internette her parçası bulunabilir vs yazıyor. Önerileriz varsa kuş serisi araç tavsiyelerinizi bekliyorum

• hocam 12binlik araç bulmak heleki masrafsız bulmak çok zor.

Marka olarak birazda konforlu olsun dersen hyundai accent yada Reno 19 bakabilirsin.Ama emin değilim o fiyatlara var mı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

hocam 12binlik araç bulmak heleki masrafsız bulmak çok zor.

Marka olarak birazda konforlu olsun dersen hyundai accent yada Reno 19 bakabilirsin.Ama emin değilim o fiyatlara var mı .

accent 1.3ler var o fiyatlara ama 1.3lerden herkes uzak dur araba çekmiyor diyor. dediğim gibi elimde 10bin var 2-3 binde kredi çekerim diye düşünüyorum. İlk araba olacağı için çok yükselmek de istemiyorum açıkcası. Biraz daha profesyonelleşince yukarı çıkarım diye düşünüyrum
  • MAYKO kullanıcısına yanıt
    2006 model accent era 1,5 dizel kullandım 2 sene.

1,3 bence yeterli.İçlerinde F/P aracı olarak hyundai var. Yedek parçası bol sanayide herkes tanır bilir aracı.Zaten paran az başka markalara veripte kendini üzme.
    Beğenmezsen satarsın. Hızlı 2.eli var
  • Al şöyle güzel bi Brodvey bin tepe tepe. Napcan proton falan, arabayı hiç bilmiyorum fakat emin ol bizim sanayici ustalarımız da bilmiyodur
    Yanlış anlama beni, kısıtlı bütceyle piyasası olmayan eski araba almak lades oynamaktır.
  • Tata indigo,tata indica,broadway,uno,twingo,ford ka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım europa alacak gibiyim. Önerileriniz için teşekkürler. Kronik sorunları vs yoksa europa bakıp alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    6 gün önce açıldı
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekonomik araçlar diye tabir edilen araçlara bakın.
    reno clio sümbül, fiat albea, siena, hyuncaki accent, ...vs
    yürütmesi kolay olur, ekonomik olurlar diye düşünüyorum.
  • Mazda 323
  •  12bin tl ilk araba tavsiyesi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAYKO

quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

hocam 12binlik araç bulmak heleki masrafsız bulmak çok zor.

accent 1.3ler var o fiyatlara ama 1.3lerden herkes uzak dur araba çekmiyor diyor. dediğim gibi elimde 10bin var 2-3 binde kredi çekerim diye düşünüyorum. İlk araba olacağı için çok yükselmek de istemiyorum açıkcası. Biraz daha profesyonelleşince yukarı çıkarım diye düşünüyrum

Arkadaşımda var. Çok memnun. Küçücük araba zaten neyine çekmeyecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam europa = takoz dağda bineceksen.al ama yolda bineceksen accent 1.3 yolda iyi gider Japon + europaya göre konforlu.

• Ben eski model avrupa araçlari pek tavsiye etmem. Bir problemde cok masraf cikar. Bir fari kirilsa bulmak zor olur. Ozellikle proton tarzi araclar ülkemize az sayida girdi. Bekarsan hatchback araç palio, clio olabilir.

• Bu paraya maalesef yerli ve parçası çok araç bakılmalı. Maalesef diyorum zira diğer ülkelerde bu araçları hurdaya gönderirken bizde orijinal değişensiz diye deli paralara satıyorlar.
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    1999-2000 temiz siena al keyfine bak.
  • Tipo alabilirsin temizi bulunur o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alemdaglı20

Hocam europa = takoz dağda bineceksen.al ama yolda bineceksen accent 1.3 yolda iyi gider Japon + europaya göre konforlu.

Accent japon degil,kore.Ayriyetten dokulen ve cabuk yipranan bir arac,europa nin tirnagi olamaz.Paslanma sorunu accentler de kronik ve 1.3 ler 4 silindir 12valf lpg de performansi rezalet oluyor,tek artisi koltuk konforu.

Europa alinacaksa alize rte modelleri tam nokta enjeksiyonlu sirali sistem alinir,tek nokta olanlari var uzak durun.

• Europa = afyonlu kokusu
    Alınırsa 12 bine alman a kasa Vectra varmı daha iyisi bu fiyata ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.