Şimdi Ara

12BİN TL Super Soco TS Elektrikli Motosiklet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
13.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cfmoto550 atv var;100 km de 10 lt falan yakiyor birde benelli tnt 125 var,oda 100km de 2 lt yakiyor.

İstanbuldaki trafik magandalari yuzunden benelliye hic binemiyorum.1 senelik motor daha 1000km de.istanbulda motordan caymis durumdayim.

• Buna benzeyen bir motorun incelemesi vardı. Çok işlevsiz geldi.

• Menzili çok az, fiyatı da pahalı, alınmaz.
  • Trafik saygısı olan bir toplumda yaşasam hiç düşünmeden şu aracı alırdım:

Ama araba ile yaşadığım maceraları düşünüyorum, otobanda orta bariyerlerin arasından geçip önüme atlayan doblo mu dersiniz kırmızı ışıkta geçip bir de el kol sallayan şehir ayısı mı dersiniz hiç cesaret edemiyorum.

• www.motosiklet.net
    Super Soco! Elektrikli Motorsiklet Tecr�bem...
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/187759-super-soco-elektrikli-motorsiklet-tecrubem.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ercandrsn

Bende bu modeli alacakken bataryası şarjı gözümde büyüdü sonra gidip Peugeot Kisbee aldım. 50 cc olduğu için B sınıfı ehliyetle kullanıyorum. 100 km de 2 lt yakıyor. Vergi yok, sigorta yok... Benzin istasyonuna gidip arabayla yaşayamadığım duygulardan "fulleyelim kardeşim" diyorum Bunu almam için fiyatının 3-4 bin lira olması lazımdı.
    Hocam motor konusunda bilgim yok. 50cc güç yeterli mi yokuş vesaire için? Kaç km hız yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

İşe motorla gidip geliyorum. Günde 60km yol yapıyorum. Bir depo ile yaklaşık 600km gidiyorum. Ayda iki depo bana yetiyor. Aylık yakıt masrafım 250tl civarı. Yıllık 3bin tl yapıyor düz hesap.

Bu motor da yıllık 500tl elektrik harcasa avantajı 2500tl. Her gün şarjla uğraşmak lazım. Yedek batarya alıp yanımızda gezdirmek lazım. Değer mi bilemedim. Ben uğraşamam.
    bakım masrafınız ne kadar?
    elektrikliklerin en büyük avantajı benzinli gibi 1000,4000km de bakım derdi olmaması bu küçümsenmeyecek bir mebla yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Hocam motor konusunda bilgim yok. 50cc güç yeterli mi yokuş vesaire için? Kaç km hız yapıyor?

Alıntıları Göster
    50 cc şehir içinde çok güzel iş görüyor. düz yolda 70 km hız yapıyor. İki kişi dahil bugüne kadar hiçbir yokuşta kalmadım.
    50 cc piyasasında genelde çin malı motorlar var. Onlardan almazsanız işinizi çok güzel görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

bakım masrafınız ne kadar?
    elektrikliklerin en büyük avantajı benzinli gibi 1000,4000km de bakım derdi olmaması bu küçümsenmeyecek bir mebla yapıyor

Alıntıları Göster
    Bakım masrafım 3bin km de bir 100tl civarı tutuyor.

Elektriklilerin de belirli km sonrasında batarya değişimi gerekiyor. Bakım olarak kazancını batarya değişiminde veriyor.

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Depo 18litre.

50cc motor kimseye tavsiye etmiyorum. Tek amaç ufak çaplı ulaşımsa elektrikli bisikletler vs yaygınlaşıyor.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    100km de kaç lt yakar bu? 50cc ehliyet ve ötv istemiyor hocam. elektrikli bisikletlerin aküleri iki senede ölüyor.
  • Bu motordan , geçen hafta gördüm bizim mahallede.

Çok şık görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yıldır motor kullanıyorum. kymco, sym, honda gibi motorlarım oldu. şu anda pcx'im var. az kullanılmış 2. elini bu motordan daha ucuza aldım. 100 kmde 2.5 litre yakıyor. 38 litre çanta taktım. sele altı bagajına mont çanta vs sığdırıyorum. sonra ev için pazardan alışverişimi yapıyorum. 10 kilo sebze meyve koyuyorum. scooter olduğu için su birikintisinden geçerken kuru kalıyorum. commuterlerdeki gibi ayakkabılarım ıslanmıyor. 2 kişi şileye denize gidip gelelim desem (110 km) gayet rahat gidiyorum. bu elektrikli motorla hiçbirini yapamam. ekonomi kısmına hiç lafım yok. vergisi yada yakıt gideri azdır ama işimi göremedikten sonra neyleyim böyle motoru...
  • Kampanya bitmiş

• 11bin olmuş
    12BİN TL Super Soco TS Elektrikli Motosiklet

• bunun 45 bin tl lik bi modeli var uygun fiyat olsa düşünürdüm ama mümkün değil o paraya bu motor
    https://www.supersoco.com.tr/super-soco-tc-max-fiyat/
  • Ben alacam arkadaşlar hangi renk alayim

• Fiyat performans olarak en güzel motor Mondial

• telepinus kullanıcısına yanıt
    Kırmızı yada Siyah bence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.