Bildirim
12v harici hardiskin adaptörü 16v a çıkmış 10 saniye çalıştı birşey olurmu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
12V bir adaptör edinin, cihaza takın, deneyin cihaz işinizi görmeye devam ediyorsa bozulmamıştır.
12V ile çalışan modemi, boşta 17,5V adaptör ile yıllarca çalıştırdım bir şey olmadı. Kendi adaptörü olduğu için ölçmek gereği hisstemedim. Şimdi 12V adaptör ile çalışıyor. Cihazdan cihaza değişir, biri bozulur diğeri bozulmayabilir.
İyi günler... -
Hocam zaten regülatörler bildiğim kadarıyla maksimum 30Volt'a dayanıklı.O yüzden korkmayın modem gibi bir şeyin içinde emin olun koruma katı vardır.İçiniz rahat olsun. :) -
içindeki diyot ısınmaya başlar yükü kaldıracak güçteyse sıkıntı olmamıştır zaten problem olsaydı yanık kokusu olurdu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstadlar çok sağolun.bir koku gelmedi 12v lada şuan çalışıyor.markası WD marka harici bir media player Western Digital.Fakat içine bir zarar verdimi onu bilmiyorum toplam da 5 saniye çalışmamıştır.Fakat yinede çok sinir oldum.resmen adaptör 16 v gösteriyordu ölçtüm -
19.5 v ile yani notbook adaptörü takıp yakanlar var.cihazı bir kaç yazı okudum ama demekki 16v da birşey olmadı ne bileyim.artık bu da şans birşey olduysa yakında çıkar sonucu...şuanlık sorunsuz çalışıyor. -
Zaten adaptörü boşta ölçersen yüksek değer verir ki , cihaza tak öyle ölç kaç volt veriyor. -
TAKINCA düşermi ozaman mesele yok demektir dostum öylemi.saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X