selam arkadaslar sizlerden bir ricam var benım 12 voltu 1.5 volta dusurmem lazım ve 12 voltluk bataryadan em anfiyi emde tek kumanda pili ile calısan mp3 caları calıstırmam lazım onun ıcın 12 voltu 1.5 volta dusurmem lazım ve ıkısı aynı bataryadan besleneceklerı ıcın parazıt yapmaması lazım boyle bır devre bilen arkadas var lutfeyardım etsın parazıt olmaması lazım.....
Forumda arama yaparsan sanırım bulabilirsin bu konuyla ilgili bir çok soru soruldu ve cevaplar verildi. Hatta şemalrda vardı.
LMS1585Axx-1.5 , bu entegreyi bulabilirseniz işinizi görür...
arkadaslar verdığınız cevaplar ıcın cok sağ olun yanlız boyle yapınca aynı bataryadan beslemeye kalkınca araya parazıt karısıyo bu parazıtı kesmemız lazım yanı baska bır devreye ıhtıyac var...
beslemelere paralel kond koymayı denediniz mi???
Valla ben ne yapardım biliyor musun, mp3'ü bir tane 1.2 v şarjlı pile bağlardım tamam mı, onu da bir direnç bölücü üzerinden şarj ederdim sonra da ben yaptım oldu derdim
dediğin devreyi gonderırmısın arkadasım bırde pile zarar vermesın dedığın sey zamanla nasıl olacak????
parazit varsa çıkışa iyi bir filtre koyarsın olur biter
nasıl bır fılıtre ve neyı fılıtre olarak kullanacaz koyacaz bırde sesten sanırım parazıt yapmıyor saseler farklı dıye parazıt yapıyor bunu kesmek ıcın sıwıc modlu bır devre dıyolar oyle bır devre yapsak olurmu acaba.....
lütfen arkadaşlar cevap larınızı bekliyorum......... acele lazım...
güç kaynağındaki kondansatörleri yüksek tu bu paraziti azaltır
ewet arkadasım dedığını anladımda kondansatorle olacak bır ıs değil galıba bana baska bır devre gerekıyo sanırım mp3 un ve anfinin saseleri farklı bundan dolayı parazıt tapıyo bunu ortadan kaldırmaya bır sey lazım....bılen arkadas var ve yardım cı olursa cok sağ olun.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme