Şimdi Ara

130 bin civari arac onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni doktor oldum , opel corsa 2007 model aracim vardi onu sattim , 130 bin civarında ozellikle bmw 320d dusunuyorum ama model 2012 de kaliyorum fiyattan dolayi , o kadar paraya eski model almak ne kadar mantikli bilmiyorum, mercedes de var aklimda , olmazsa olmaz ozellkkler dizel olcak, sedan kasa , otomatik olcak.. onerilerinize ihtiyacim var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlısı olsun 2012 320'ye bulaşmayın bence mercedes olarak a180 veya cla 200 tercih edebilirsiniz
  • Hyundai elentra,megane sedan,skoda octavia ya da superb yüksek model,düşük km alırdım.Belli bir kmde premium araç almazdım.Hem bakım maliyeti,kasko ve sigorta maliyeti ucuz olur hem de masrafları daha az olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KenzoParis

Hayırlısı olsun 2012 320'ye bulaşmayın bence mercedes olarak a180 veya cla 200 tercih edebilirsiniz
    Hocam a180 fiyatini hic haketmiyor diye dusunuyorum , ama cla da bakiyorum o da listede

• quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Hyundai elentra,megane sedan,skoda octavia ya da superb yüksek model,düşük km alırdım.Belli bir kmde premium araç almazdım.Hem bakım maliyeti,kasko ve sigorta maliyeti ucuz olur hem de masrafları daha az olurdu.
    Hocam Mercedes bmw auidi harici dusunmuyorum usta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    825.000 TL'ye Arac Onerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.