Bildirim
1303s Vosvos alacağım lütfen yardım, ilk olacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Valla kardeşim hevesini kırmak istemem ama o araçta sorun çıkmaması biraz zor. Eski ve bakımsız oluyorlar haliyle. Bütçene göre farklı bir araç bak derim. -
Aynı model ve renkten bizde de var.Geçen yaz Ankara-Antalya vs. tüm akdeniz ve ege bölgesini dolaştık nerdeyse tık demedi. Kısacası bakımlı bir araç olduktan sonra kolay kolay sıkıntı çıkartmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nl_ztrk -- 25 Haziran 2013; 14:53:46 > -
Merhaba Araçta Çürüme Yoksa Hepsini Halledersin Varsa Kaportacıya Bi Baktır
İlk Başta Aracı Komple İçerisinde Ön Kolsol Dahil Hiç Bişey Kalmasın Hepsini İndir Daha Sonra Aracın İçini Bi Güzel Temizle Ama Tertemiz Olsun
Daha Sonra Çürümüş Yerler Varsa Zımparala Daha Sonra Sanayiden Çelik Macunu Alıp Oraları Kapat En Sonunda İçeriye Yağlı Boyalar Var Onlardan Al Zift Gibi
Olanlarından Her Tarafı Boya Onun Üzerine Sesi Kesebilecek Ses Yalıtımı İçin Gerekli Malzemeni Al Kapla Onun Üzerine Halı Flex Kapla Koltukları Döşettir Bal Köpüğü Renginde İçeriyi Deri Kaplattır Ön Konsolda Çatlak Patlak Varsa Bi Güzel Temizle Üzerine Deri Kaplayabilirsin Veya Karbon Fiber Kaplayabilrsin
Aracın Kapotasına Rutuş Pasta Cila Tamamdır
Haydi Kolay Gelsin -
bu forumdaki arkadaşlara bakarsan araba maraba alamazsın işin aslı gönlünden geçiyorsa al dünyaya bir kere geliyoruz sonuçta.. güzel birşeyler çıkabilir ortaya.. -
Şimdi üniversite öğrencisiyim arabayı alacağım dükkan bana kredi kartina taksit yapıyor. Kart ayarladım. Taksidide zar zor ödeyebiliyorum. bir sene yaşantımdan kısmam gerekiyor. Resimdeki araç 4500 lira değerinde. Vosvoslara 3 senedir bir hevesim var. Arabalara ise yıllardır bir heves var. İşin aslı arabayı aldıktan sonra boya ve döşeme harici birşey yapmak beni zora sokar. Boya hangi arabayı alırsam alayım yaptıracağım zaten. Alacağım yerde en düzgünü buydu. Benim korkum kuleler. Resimde kulelerdeki çürüme miktarı sıkıntı yaratır mı. Tüp sanırım yeni taktırmam gerekiyor. Muayeneden geçemezmiş tüp veya muayeneye tüpsüz gireceğim. sonra taktıracağım. Bilgilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var. Resimden bakıldığı kadarıyla kaba taslak bir yardım yeterli olur. Dediğim gibi boya ve döşemeden başka bir şey yapmaya gücüm yetmez. Başka araba almak içinde kredi çekmem gerekiyor ki kredi çekince direk 900 lira faiz var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emreaydin61
Şimdi üniversite öğrencisiyim arabayı alacağım dükkan bana kredi kartina taksit yapıyor. Kart ayarladım. Taksidide zar zor ödeyebiliyorum. bir sene yaşantımdan kısmam gerekiyor. Resimdeki araç 4500 lira değerinde. Vosvoslara 3 senedir bir hevesim var. Arabalara ise yıllardır bir heves var. İşin aslı arabayı aldıktan sonra boya ve döşeme harici birşey yapmak beni zora sokar. Boya hangi arabayı alırsam alayım yaptıracağım zaten. Alacağım yerde en düzgünü buydu. Benim korkum kuleler. Resimde kulelerdeki çürüme miktarı sıkıntı yaratır mı. Tüp sanırım yeni taktırmam gerekiyor. Muayeneden geçemezmiş tüp veya muayeneye tüpsüz gireceğim. sonra taktıracağım. Bilgilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var. Resimden bakıldığı kadarıyla kaba taslak bir yardım yeterli olur. Dediğim gibi boya ve döşemeden başka bir şey yapmaya gücüm yetmez. Başka araba almak içinde kredi çekmem gerekiyor ki kredi çekince direk 900 lira faiz var.
beni facebooktan ekleyebilirsin ben şahsi olarak sana yardımcı olamasamda tanıdğım birkaç abim var onlarla konuşabilirsin benimde bir projem vardı ama yapmayacağım..
http://forum.donanimhaber.com/m_71963748/f_//tm.htm#71963748
-
Araç çok düzgün durmuyor yaşıda belli zaten sıkıntı çıkarmama gibi bir lüks'ünün olduğunu zannetmiyorum.1 ay sıfır sıkıntı binseniz öbür ay muhakkak sıkıntı çıkartacaktır ancak araç düzgün olursa bakımlı temiz bir araçsa fazla sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum ama tabi yaşından dolayı bir takım problemler illaki olacaktır. -
BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. bUGÜN ARACIN ESKİ SAHİBİNİ BULDUM VE BANA ÇOK MASRAF ÇIKARACAĞINI SÖYLEDİ. BU ARABA İPTAL. VE BEN SANIRIM EN AZ BİR YIL HİÇBİRŞEY ALAMAYACAĞIM. KREDİ KARTIYLA TAKSİT YAPARAK ARABA SATAN TEK YER ORASIYDI. NEYSE TEKRARDAN TEŞEKKÜR EDERİM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X