Şimdi Ara

135 bin Bütçe Genç işi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 116i aracimi yakında satmış olucagim. segment yükseltmek istiyorum genç işi olsun biraz da piyasasi olsun diye. Ne öğrenirseniz arkadaşlar genç işi gösterişli olmalı. Otomatik şart yakıt da dağlar kadar yakmasın tabiki.

Sedan daha ağır basıyor uzun süre hatchback kullandım
    Dizel benzin farketmez
    Otomatik şart
    Min model yılı 2014
    max 85bin km
    Aklımda 320ied var cla 180 lere baktığım da 150"den filan başlıyor sizin önerileriniz nedir?

135bine araç yok harbiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelloha -- 14 Mart 2019; 16:57:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni kasa clio ya da apaçi kasa civic

• Sekment değil 'segment' !

• Volvo s60
  • Bütçeniz ne düşük ne yüksek ama sınıf yükseltmek için premium markalarda boş 316i ler dışında bütçe yeterli görünmüyor.Passat vs alınabilir o sınıfta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 14 Mart 2019; 16:4:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dolu dolu tumerik sarisi lansman rengi ( gosterisli ) bal kopugu bir golf 7,5 ;). Cunku yil 2014 en az duyorsun. Premium bise olmaz bu paraya. Dersen 2011 midel 150-200 bin arasi olsun. Super bmw 5 ler var. Tanidim aldi 160 bin bmw5 ful arti ful 150 binde dizel.

• Bu istediğin şartların hepsini barındıran premium araç bulamazsın kolay kolay ya bütçeyi arttır ya da hatchbacke devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • audi a4 2.0 tdi quattro yüksek km de olsa bulunur o fiyata, keyifli araçtır, dizel olduğu için yakıtı da üzmez biraz mtv tuzlu ama kesinlikle değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Bütçeniz ne düşük ne yüksek ama sınıf yükseltmek için premium markalarda boş 316i ler dışında bütçe yeterli görünmüyor.Passat vs alınabilir o sınıfta.
    doğru görunuyor. 316i ler çok yakıyor ve yeterlı performans vermediğini yazan çok var
  • quote:

Orijinalden alıntı: willyyyyy

audi a4 2.0 tdi quattro yüksek km de olsa bulunur o fiyata, keyifli araçtır, dizel olduğu için yakıtı da üzmez biraz mtv tuzlu ama kesinlikle değer.
    yüksek km araç ıstemıyorum hocam max 85bin olarak düşünmekteyim
  • c180 coupe

örnek ilan :
  • Astra K 1.6t 200hp

• quote:

Orijinalden alıntı: DntRx

Astra K 1.6t 200hp
    140-160 bin arası cıkıyor araç motoru baya güzel ama baktıgımda sayılı erece var. Piyasasini pek tahmn edemıyorum yakıtıda baya içiyor gibi sanki
  • Hocam Ben 2.5 ay önce 132 bine sportline 320i ed aldım. 2014 model 50.000 kmde. İki kapı boyalı, hasar kayıtsız değişensiz. Madem aklında bu model var bence 135 civarına bakabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 14 Mart 2019; 18:27:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Hocam Ben 2.5 ay önce 132 bine sportline 320i ed aldım. 2014 model 50.000 kmde. İki kapı boyalı, hasar kayıtsız değişensiz. Madem aklında bu model var bence 135 civarına bakabilirsin..
    hocam aracınızdan memnunmusunuz yakıt -performans ve konfor acısından. Kronik arızaları varmıdır
  • Bence 320ied sportline tercih edilebilir.

• kaça satıyorsunuz aracınızı
  • genesıs coupe
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

kaça satıyorsunuz aracınızı
    107,5

• 2013 model araba 107.5 ediyorsa cidden piyasada alınacak araba kalmamis :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.