Arkadaşlar bu sistemi 3 gün sonra Vatan Bilgisayardan alacağım. Yaklaşık 1600 TL bütçem var. Bu sistem hakkındaki görüşlerinizi ve ek olarak Vatan Bilgisayardan 250 TL civarında kasa önerilerinizi bekliyorum...
HDD: SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM (106TL) (Bu modeli seçmeden önce WD 1 TB Caviar Black Sata3 HDD yi tercih etmiştim. Ama stoklarda kalmamış)
EKRAN KARTI: MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 ( 343 TL) (Bu modeli seçmeden önce de Sapphire ve Asus un HD 6850 modellerini düşünmüştüm. Fakat stoklarda kalmayınca bu modeli seçtim. Güncel oyunları ve 1-2 yıla kadar çıkacak oyunları normal fps değerlerinde oynatabileceğini düşünüyorum. Umarım pişman olmam )
TOPLAM: 1342 TL
SB sistemlerde düşük voltajlı ram tercih edilmelidir. İster alttaki gibi 2x2gb alırsınız, isterseni tek modül 4gb alıp ilerde 4gb daha eklersiniz karar sizin.
benzer bir sistemi ben de toplayacağım. benim düşündüğüm kasa
THERMALTAKE Element T Siyah 700W Kasa (2adet 20cm Fan + 12 Cm fan) VK97021N2Z Cooler Master RC690 II Advance NVIDIA Edition 730W AeroCool XPREDATOR High Power 750W Big Tower Kasa (7 Fan)
şunlardan biri olacak gibi gözüküyor ama hala daha araştırma aşamasındayım. maliyet benim için önemli bu nedenle senin bahsettiğin anakart benim için pahalı. ben de arkadaşlardan aynı sistem için işimi görecek beni yarı yolda bırakmayacak bir anakart tavsiyesi isteyeceğim. 2000TL bütçem. Yukarıdaki sistemin üzerine bir monitör bir de kasa geleceğini düşünürsek anakarttan kısmayı düşünüyorum.
Tavsiyeler vatandan olursa sevinirim. Bütün parçaları oradan alacağım
bu kasayı incelemeni öneririm. Vatan da 289 TL 6 taksitli fiyatı. Güç kaynağı da içinde.
THERMALTAKE Element T Siyah 700W Kasa (2adet 20cm Fan + 12 Cm fan) VK97021N2Z
önerin güzelmiş ama bu kadar yüksek wattlı bir psu çok değil mi
Çok değil kardeşim. Aldığın ürünlerin hepsi belli bir güç gerektirecek. Hele performans arttırım metotlarına gidersen. Zaten bu kasanın üstündeki güç kaynağı da tam 700 vermez gibi geliyor. Üstünde geldiği için. 550-600lerde seyreder gibi. Araştırmak lazım. Ama benim şu anki düşüncem bu kasayı almaktan yana.
Kasanın soğutması iyi görünüyor. Psusu hakkında araştırma yapıp karar vermek lazım. Ben bunu bi araştıraym