Şimdi Ara

13700k mı yoksa 7700x mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle ne olur ne olmaz diye Ryzen 7700x i satın aldım, şimdiden fiyat 400 lira fark etti, ama aklımda 13700K kaldı. Biraz araştırdım sanki 13700K alsam anakart AMD ye göre daha ucuza geliyor. Uzun soluklu bir anakart 7700x den daha pahalıya geliyor AMD platformunda. İşlemciler arasında yaklaşık iki, üç bin lira kadar fark var ama anakart intelde daha uyguna gelirse (Tabii en az PCI 5 destekleyecek bir anakarttan bahsediyorum) inteli seçmek daha mantıklı olacak gibi. Fazla araştıramadım siz değerli arkadaşlardan tavsiye almak istedim.

• 7700x i iade edin.Düz 7700 alın. 2025 e kadar önü açık bi soket ve efsane bi işlemci. Soğutucu masrafınızda olmayacak .Nerden baksanız ,soğutucudan 2500-3000 tl kar'ınız olacak.

• anakart tavsiye edebilir misiniz?

amazon
    Asus ROG Strix B650-A Gaming WiFi AMD B650 AM5 DDR5 6400 DP HDMI 3x M2 USB3.2 WiFi 6E + BT AURA RGB 2.5Gbit LAN ATX Armoury Crate, AI Suite 3, PCIe Slot Q-Release
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHHVHQXZ?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

bunu almayı düşünüyorum.

• aynı özelliklerde değil ama

• yusufrsln Y kullanıcısına yanıt

sen ne özellik arıyorsun?

• wifi bluetooth pcie 5 desteği olan bir şey arıyordum B650-A yı aldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum geleceğe dönük bi yatırım yapmak istedim fakat artık aldık bi kere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.