Şimdi Ara

1394 kablo nereye takılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartın desteklemediği durumlarda kasanın önünden gelen 1394 kablosu ,sonradan takılan 1394 kartın üzerinde nereye takılır.Öntarafta ki 1394 girişi aktif hale getirmek istiyorum.Teşekkürler.

• ön firewire için bu anakartın desteği ile mümkün dye biliyorum , extradan taktığınız pci firewire lerin üstünde böyle bişey yapılmıyo sanırsam
  • Ekstradan taktığım kartın üzerinde iç tarafta bir giriş daha var ve bunun tam arkasında 8 adet küçük ince metal var.Tamda önden gelen 1394 kablosunun takılabileceği şekilde.Cesaret edip takamadım.Ne işe yarar ki kasanın içinde kalan 1394 girişi...

http://www.kameraarkasi.org/kurgu/goruntuyakalama/firewirekart.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeriko77 -- 13 Eylül 2007; 13:15:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeriko-1

Ekstradan taktığım kartın üzerinde iç tarafta bir giriş daha var ve bunun tam arkasında 8 adet küçük ince metal var.Tamda önden gelen 1394 kablosunun takılabileceği şekilde.Cesaret edip takamadım.Ne işe yarar ki kasanın içinde kalan 1394 girişi...

http://www.kameraarkasi.org/kurgu/goruntuyakalama/firewirekart.html

arkadasim kasanın önündeki firewire kablosunu anakartınız desteklemiyorsa doğal olarak takmanız icin gereken 1394 soketi yoktur zaten anakartın üzerindeki soketlere baktıgınızda altlarında yazar ses icin mi firewire icin mi olduğu...

Extradan almıs olduğunuz karttada öndeki pc nin firewire soketini bağlamanız icin gereken external cıkıs icin soket yok yani bu durumda yine kullanamazsınız...

Düzeltme : Ben aldığınız harici firewire kartta 7 pinli cıkıs göremedim varsa korkmadan takabilirsiniz Kasanın icindeki kalan firewire girisi sadece ön tarafa takmanız kolay olsun diye uzatma görevini görüyor baskada bi fonksiyonu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 13 Eylül 2007; 13:46:43 >

• resimde ki kart benim ki değil .benim haricide 7 pin var.tam iç tarafta ki çıkışın arkasında..Ben o resmi içteki 1394 çıkışını göstermek için koymuştum.Teşekkürler.
  • quote:

resimde ki kart benim ki değil .benim haricide 7 pin var.tam iç tarafta ki çıkışın arkasında..Ben o resmi içteki 1394 çıkışını göstermek için koymuştum.Teşekkürler.

anladım korkmadan cesurca göğsünüzü gere gere oraya 7 pinli 1394 soketini takabilirsiniz bazılarında yine 1394 diye yazar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

quote:

resimde ki kart benim ki değil .benim haricide 7 pin var.tam iç tarafta ki çıkışın arkasında..Ben o resmi içteki 1394 çıkışını göstermek için koymuştum.Teşekkürler.

anladım korkmadan cesurca göğsünüzü gere gere oraya 7 pinli 1394 soketini takabilirsiniz bazılarında yine 1394 diye yazar...

hocam şimdi iş yerindeyim.Taktıktan sonra sonucuda sana bildireceğim.Çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kolay gelsin rica ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.