Şimdi Ara

13k sıralamaya hangi üni? (bilgisayar mühendisliği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13.862 sıralamam var. Bilgisayar mühendisliği istiyorum.YTÜ tutmaz diye düşünüyorum. Hacettepe zaten tutmaz. İYTE düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Benim gibi olan var mı?

• İzmir mi İstanbul mu? İş olanağı ve staj anlamında İstanbul daha iyi, o puana en yakın Marmara ve GTÜ var. Gtü İstanbul'da değil ancak İstanbul Teknoparka, Tübitak'a ve GOSB en yakın devlet üniversitesi.
    Not: Bölümü zor, pek çalışma hevesli değilseniz tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engineer037 kullanıcısına yanıt
    Marmara hakkında çok da iyi duyumlar almadım. Gtü iyi diye biliyorum. İyte hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendine ait teknoparkı var. Sıkıntı olan barınma.
    Hocam bide gtü yazarsam puanım biraz boşa gidecek gibi hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: afratk

O algı çok öğrenci de var ama yanlış. Gtü pek bilinmediği için puanı düşüktü ki bu sene bence 20k ile kapatır. Git gide artıyor, zaten çok eskiden 15k falanmış ama kontenjan artınca düşmüş. Dediğim gibi avantajı çok yine de tercih sizin, telegram grubuna girip direkt profesörlere soru sorabilirsiniz:
    2020 YKS Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisiği Aday Tanıtım Grubu
    Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrenci Adayları ve Öğrenci/Mezunlar Soruları Yanıtlıyor
    telegram
    2020 YKS Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisiği Aday Tanıtım Grubu
    https://t.me/GTU_CSE_2020

Edit: benim dönemde birinci 8k ile girmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer037 -- 3 Ağustos 2020; 23:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: afratk

Geçen sene 9.800 ile öğrenci aldı. Büyük ihtimalle bu sene tavan 6-7 lere inecektir.
    Barınma işini halledersek olabilir diye düşünüyorum gtü'nün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.