Şimdi Ara

14 bin 17 bin arası otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar otomobil almak istiyorum ama kararsizim az yaksın masrafsız olsun gösterişli olsun istiyorum ama maalesef gerçi su sıralar piyasalarda çok yüksek ama arada derede kalıyorum aklımdan geçenler
    Toyota corolla 98 2000 arası 1.3 ler
    Hyundai acsent
    Renault clio hb
    Hyundai Getz
    Pejo 206
    Pejo 306
    Wolsvagen polo 2001
    FIAT sitillo
    Nissan almera
    Bunlar aklımda olanlar dediğim gibi az yakması önemli tüplü olması gerekli malum benzin fiyatları fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim teşekürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eski kasa dizel temiz punto bakin

• bende seninle aynı durumdayım şuanda. 15-23 bin tl arası bi araba bakıyorum aklımda bmw 320i var ama hayırlısı sanada tavsiye ederim 30-40 krş arası yaktığını söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4miayke -- 2 Temmuz 2015; 20:42:26 >
  • fiat stillo değil o fiat stilo olacak. ayrıca o paraya bulacağın stilo çöp olur.
  • gs007tr kullanıcısına yanıt
    Dizel araçlar korkutuyor
    Kaç tane el değiştirdi kim nasıl kullandı şüphe li yanı ilk sahibinden ve servis bakımlı bulabilmek çok peki benzinliği nasıl tavsiye edermisin
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Yazmanın bi önemi yok anlaşılır olmak yeterli
    İnternette görüyorum tabi fiyatlar 13 ten falan başlıyoronun iiçin gözüme takıldı tesekkurler
  • 4miayke kullanıcısına yanıt
    Evet yanlış zamanda araba aramaya baslamisiz
    En kötü ihtimalle kurban bayramı sonuna kadar bekliycem
    Sonra alırım
    BMW güzel araba ama ve bunun bakımını parça bi kaza yapma durumunda masrafları göz önünde bulunduran derim
    Misal bi çift far panjur tampon ne kadar baktinmi hiç
    Bence bunları dusun aklinda bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 AYDA 20 BİN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhynk

Yazmanın bi önemi yok anlaşılır olmak yeterli
    İnternette görüyorum tabi fiyatlar 13 ten falan başlıyoronun iiçin gözüme takıldı tesekkurler

Sana göre olmayabilir ama bana göre var neyse. o paraya düzgün stilo yok onu belirtelim dedim. sıkıntı yok .
  • Eyvallah arkadaşım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhynk

Dizel araçlar korkutuyor
    Kaç tane el değiştirdi kim nasıl kullandı şüphe li yanı ilk sahibinden ve servis bakımlı bulabilmek çok peki benzinliği nasıl tavsiye edermisin

Mtj motor diger dizeller gibi degil taksiciler o sebeple tercih ediyor iyice araci baktirip alabilisiniz benzinli olan araclarda guzel 1.2/1.4 tuple sikinti yaratmaz sahibinden ilanlarinda 360000km gecen arac varki inanin duzgun bakimlari yapimmissa bi okadar daha sorunsuz gider.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yakit-cimrisi-punto-218510952/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs007tr -- 2 Temmuz 2015; 23:09:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.