Şimdi Ara

14 bin tl ye kadar tv tavsiyesi - ilk tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evlendik, tv alma zamanı :) Ancak şu an hangi tv alınır, araştırma yapmama rağmen bulamadım. Amacım fiyat / performansın bir tık üzerinde ama abartmayan bir ürün almak. 65" istiyorum, ancak qled ile oled arası ciddi bir fark var mı emin olamıyorum. 2018 model bir samsung u 12k ya alırken, 14k ya lg oled alabiliyoruz. Kafam karıştı, tek seferlik iyi bir tv almak istiyor olsaydınız ne tercih ederdiniz?

Şimdiden çok teşekkürler.

• Oled daha yeni bir teknoloji ancak ciddi sorunları var. burn in problemi halen çözülemedi, uzun süreli kullanımda bence oled canlı bomba.

Sony 65XF9005, f/p olarak 1. tercih. (11.500 tl)
    Samsung Qled 65Q9FN (Led TV deki şu an en iyi seçenek) (18.000 tl)

Q6fn ve Q7fn qled ler aman aman ürünler değil ondan illa Qled olucaksa Q9FN olmalı. Sony alınabilecek en f/p oranı yüksek tv barındırdığı özellikler göz önünde bulundurulunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 5 Aralık 2018; 23:17:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    merhaba, teşekkürler.

Bir konu kafama takıldı, linkteki üründen mi bahsediyorsunuz? Fiyatı epey düşmüş mü ?

• denden22 D kullanıcısına yanıt
    ah, bu farklı modelmiş pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: denden22

merhaba, teşekkürler.

Bir konu kafama takıldı, linkteki üründen mi bahsediyorsunuz? Fiyatı epey düşmüş mü ?

https://www.hepsiburada.com/samsung-65q6fnat-q6f-65-165-ekran-premium-uhd-4k-smart-qled-tv-p-HBV00000BSSTQ?magaza=gureller&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla-tv-ce&gclid=EAIaIQobChMIvPfMxMKJ3wIVyrYYCh3v4wLwEAQYASABEgLH3_D_BwE
    Qled de 4 model var.

Q6FN, Q7FN, Q8FN ve Q9FN.

Sizin link attığınız tv Q6FN. Bu bütçede bence kesinlikle tercih etmeyin Q6FN ve Q7FN i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 5 Aralık 2018; 23:30:29 >

• 65 inç bir 4k sony al hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SAKIN SAKIN Sakın LG Alma!!! Burda ki Bayilerin Gazına gelme..

LG Pişmanlıkdır...!!! Biz çok çektik çookk..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    sanırım yarın bir teknosaya gidip q9fn alacağım. teşekkürler. samsungun ses barları hakkında da çok iyi şeyler okudum. tavsiye edeceğiniz model va rmı? bunların duvar 0 bağlantısı yanında geliyor mu ekstra almak mı gerekecek?

teşekkürler.
  • soundbar da HW/MS650 modeli kullanıyorum, öneririm. bunda 4k sinyal taşıma özelliği de olduğu için özellikle tercih etmiştim. Duvar bağlantılarını servis satıyor. kurulum için çağırırken duvara kurulum yaptırmak istediğinizi söyleyin. yanlış hatırlamıyorsam soundbar içinden aparat çıkıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 6 Aralık 2018; 6:43:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 55Q9FN alırsanız, mediamarkt uygulamasını indirin telefonunuza. 4-6 Aralık yani bugün son olmak kaydı ile sepete eklediğiniz TV lere %8 ek indirim yapıyor. Dolayısıyla Vatan da, Teknosa da 18.000 TL olan tv yi, bu şekilde 16.598 TL ye alırsınız. Sepete ekledim hatta biraz evel denemek için direk düştü 1440 TL. Çok çok iyi tv dir, piyasadaki en iyi Led tv uzak ara.

Diğer önerdiğim Sony ise piyasada daha uyguna bulunabiliyor. Onu Teknosa, Mediamarkt gibi yerlerden almanızı önermem. (Mediamarktın %8 ek indirimiyle bile 12.700 TL ye falan gelir, kurumsal bir yerden almak isterseniz tercih edilebilir)

www.hepsiburada.com
    Sony 65XF9005BAEP 65" 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sony-65xf9005baep-65-164-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000BIXNP

• denden22 D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

65Q9F modelini düşünürseniz eğer Göztepe emaar mediamarkt mağazasından 16.999 tl olarak satışı yapabiliyoruz. İyi günler.
    tam alıyordum kampanya bitti sanırım. :( üzdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denden22

tam alıyordum kampanya bitti sanırım. :( üzdü.
    Kampanya devam ediyor ama sistemsel bir sorun var sanırım. Hiçbir tv de indirim işlemiyor şu anda, telefon açıp sorun isterseniz. Yada yukarıdaki arkadaş mediamarkt ın mağaza fiyatını da paylaşmış, ordan da alabilirsiniz.
  • Q9F şuanda alınabilecek en iyi televizyondur.
  • LG OLED c7/B7 c8/b8 kesinlikle tabiki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.