Şimdi Ara

14 Pro Max - iPhone Sahibine Kilitlendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2022 yılının sonunda aldığım BTK ile üzerime kayıtlı 14PM cihazda, Yurtdışı AppStore'sini kullanmak için internette bulduğum farklı bir icloud hesabını açtım.

çıkış yapmayı unutunca da telefonu bir güzel kilitlediler :)

kilit açmak için adamlara ulaştım bir şekilde para istiyorlar. Güvencem olmadığı için reddettim.

telefoncuları arayarak ve internette biraz gezindikten sonra çoğu modelin açılabildiğini öğrendim. ancak denediğim uygulamaların hepsi 14 modelini desteklemiyor.

Telefon yurtdışı olduğundan ( Irak girişindeki satıcılardan aldım bilen bilir onları ) faturası yok diye biliyorum. ben başka bir ülkedeyken abim almaya gitmişti.

Bu cihazı nasıl açabilirim ? herkese şimdiden teşekkürler.

Not: Telefonun çalıntı olmadığını tekrar belirtiyorum, yardımcı olabilecek ancak çalıntı iddaasında bulunacaklara da istediği gibi kanıt sunabilirim. teşekkürler tekrardan <3

• açamazsın.

bypass belki bir ihtimal olur o işlerle uğraşan telefonculara gitmen gerek. oda sıfırlanınca başa döner sıfırlamaman lazım.

• corsairms kullanıcısına yanıt
    14 pro maxe bypass olmuyor diye biliyorum daha çıkmadı y ben daha görmedim fatura yoksa açamazsın.
    Apple a faturasız git olayı anlat bakalım ne diyecekler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

TROY mağazaları da buna dahil mi hocam? apple destek sadece fatura muhabbeti var demişti bana, önceki girdiğim icloud falan fayda etmiyor dedi.

• hala güncel +

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.