Şimdi Ara

14 şubatta sevgiliye ne alınmalı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bayanlar sevgilinize ne almayı ne yapmayı düşünüyorsunuz :)
    (Sevgilisi olmayanlardan özür diliyorum :( )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin38 -- 10 Şubat 2014; 1:56:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14 şubata karşıyız hacı :D

not: para yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 10 Şubat 2014; 1:57:12 >
  • Pazardan 1 liraya corap al yada

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

14 şubata karşıyız hacı :D

not: para yok :(
    bu günleri icat edenin yatacak yeri yok
  • Eldiven

• quote:

Orijinalden alıntı: gamesboy54

Eldiven
    bonsai
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarun

Ben güzel bir mekanda yemeğe çıkartmayı düşünüyorum. Önemli olan birlikte vakit geçirmek.

Bencede 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 yaş geç bir yaş mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilmiyorum daha karar vermedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin38

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarun

Ben güzel bir mekanda yemeğe çıkartmayı düşünüyorum. Önemli olan birlikte vakit geçirmek.

Bencede 👍

Alıntıları Göster
    zontak al
  • Kolye al geç fazla kasma

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DE8CCE6C4

Kolye al geç fazla kasma
    Uygun fiyata mutlu edecek bir hediye diyeyim:

Gratis'lerde The Palm Nude Tude göz farı paleti var, 22tl bunu al. Bunun yanına kırmızı bir kağıda bir mektup yaz. Beyaz olmayan bir zarfa koy, mümkünse kırmızı/siyah vb koyu renkler ama kahverengi tonu da olmasın. Devlet evrakı gibi :) Tam bu palet setinin altına yapıştır. Dileyen bu şekilde verebilir; dileyen de:

Eminönü'nde ara sokaklarda boş kutu satan dükkanlar var tek işleri bu, dolaşın otobüs durağının karşısındaki ara sokaklarda, palet setinin sığacağı bir kutu bulun, ve biraz da boşluk kalmalı. Kalan boşluğa sevdiği çikolataları, ve isterseniz bir mektubu daha gizleyebilirsiniz. Ayrıca küpe fiyatları çok uçuk değil, güzel bir küpe de alıp eklersiniz kutuya köşeye. En son kutudaki boş yerleri doldurmak için haribo kullanın.

Sonuç olarak ilk seçenekte 25tl, ikinci seçenekte yaklaşık 50tl civarına çok güzel bir hediye verebilirisiniz. Özellikle mektup önemli, manevi bir şeyler olsun. Palet seti de emin olun makyajı fazla sevmiyorsa bile hoşuna gidecektir. Hiç sevmiyorsa gitmez tabi :)

en son kutuyu kapattığınızda, kutunun üstüne kutunun içindeki hariboları, çikolataları ve sürprizleri (hediyeleri ismen yazmayın) referans veren bir mektupla da içeriği hakkında heyecanlandırabilirsiniz. :)

Not: Bütçesi daha üstte olan kişiler kutuya 30/40ml boyutunda bir parfüm de ekleyebilirler. (Bellamola, mizu tavsiyemdir)

Not: ben makyajı sevmediği için, biraz da işe yarar olsun diye elektronik bir şey aldım, bakıyor diye mesajlarıma detaya giremiyorum elektronik diyebiliyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Man. -- 10 Şubat 2014; 2:30:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

Uygun fiyata mutlu edecek bir hediye diyeyim:

Gratis'lerde The Palm Nude Tude göz farı paleti var, 22tl bunu al. Bunun yanına kırmızı bir kağıda bir mektup yaz. Beyaz olmayan bir zarfa koy, mümkünse kırmızı/siyah vb koyu renkler ama kahverengi tonu da olmasın. Devlet evrakı gibi :) Tam bu palet setinin altına yapıştır. Dileyen bu şekilde verebilir; dileyen de:

Eminönü'nde ara sokaklarda boş kutu satan dükkanlar var tek işleri bu, dolaşın otobüs durağının karşısındaki ara sokaklarda, palet setinin sığacağı bir kutu bulun, ve biraz da boşluk kalmalı. Kalan boşluğa sevdiği çikolataları, ve isterseniz bir mektubu daha gizleyebilirsiniz. Ayrıca küpe fiyatları çok uçuk değil, güzel bir küpe de alıp eklersiniz kutuya köşeye. En son kutudaki boş yerleri doldurmak için haribo kullanın.

Sonuç olarak ilk seçenekte 25tl, ikinci seçenekte yaklaşık 50tl civarına çok güzel bir hediye verebilirisiniz. Özellikle mektup önemli, manevi bir şeyler olsun. Palet seti de emin olun makyajı fazla sevmiyorsa bile hoşuna gidecektir. Hiç sevmiyorsa gitmez tabi :)

en son kutuyu kapattığınızda, kutunun üstüne kutunun içindeki hariboları, çikolataları ve sürprizleri (hediyeleri ismen yazmayın) referans veren bir mektupla da içeriği hakkında heyecanlandırabilirsiniz. :)

Not: Bütçesi daha üstte olan kişiler kutuya 30/40ml boyutunda bir parfüm de ekleyebilirler. (Bellamola, mizu tavsiyemdir)

Not: ben makyajı sevmediği için, biraz da işe yarar olsun diye elektronik bir şey aldım, bakıyor diye mesajlarıma detaya giremiyorum elektronik diyebiliyorum sadece

Alıntıları Göster
    bugün realde sevgililer günü için ayırılan bölümde prezevatif vardı

yanlış anlama, alır 1 tanesinin içine tek taş yerleştirip süpriz yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: MK*

Alıntıları Göster
    Ben arwen kolyesi sipariş ettim evestar. 115 lira tuttu toplam ama ne yapalım seviyorum ve bu paraya değer bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

bu günleri icat edenin yatacak yeri yok

aynen ya tek amaç para harcatmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Ben arwen kolyesi sipariş ettim evestar. 115 lira tuttu toplam ama ne yapalım seviyorum ve bu paraya değer bence.

Hangi siteden siparis ettiniz hocam baya uygun olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Hangi siteden siparis ettiniz hocam baya uygun olmus.

http://www.hayalkahramanlari.com/sinema-urunleri/lord-of-the-rings/yuzuklerin-efendisi-arwen-evenstar-kolye.html

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

Alıntıları Göster
    ben ne alsam la

beyler şöyle sade hoş saklaması zor olmayan bişeler önerin banada.

öğrenciyim

• quote:

Orijinalden alıntı: rahat adam

ben ne alsam la

beyler şöyle sade hoş saklaması zor olmayan bişeler önerin banada.

öğrenciyim

Alıntıları Göster
    yazıklar olsun.
    ilk mesajlardan beri buforumuterket.image,konu yanlış forumda ,hangi sevgili :( türü bir cevap ama bulamadım.
    forumun bu tür başlıklara yüklenmeyip alan tanımasını esefle kınıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.