Şimdi Ara

14 yaşında programcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık biraz garip oldu farkindayim ama neyse .

Arkadaşlar ya da abilerim. 14 yaşında yazılımlara ve programlamaya merak saldım. Java ve aynı zaman da pyhton ogrenmeye calisiyorum. Java icin youtube dan ve kim korkar java isimli kitaptan calisiyorum. Daha yolun basindayim , tavsiyelerinizi beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha yolun başındasın. javayı hallet google play store de ülkemizin gururu ol

• ahmstg kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• 15.5-16 Yaşındayım C Sharp asp.net html css js ile uğraşıyorum
  • Java ile pythonu ayni anda ogrenmeye calismak absurd.

Mahallede topunu oyna, derslerini calis, bir de algoritma temellerini ogren. Temeli oturtarak saglam bicimde ilerle.

• Kardeşim ben de 14 yaşında başladım herkez yapamassın dedi ama takmadım babamla çalıştık ve şimdi çok kolay geliyor yanlız benim en çok zorlandığım nokta ingilizce idi ingilizcen sağlam ise sorun yok bu arada oyun yapıcam diye girme işe
  • Oyun yapicam diye girmedim

Ingilizcem bayagi saglamdir internette yabancilarla bol bol konusuyorum sesli ve yazarak.

W K , topumu da oynuyorum dersimi de calisiyorum ama bos zamanlarimda (genelde haftasonu) bunlari calisiyorum. Hata yapinca kendim duzeltmeye calisiyorum.

NOT : Arkadaslar eski bilgisayarima geri dondugum icin bilgisayar cok kasiyor. Sokmem ve format atmam lazim ama w7 cd sini bulamiyorum :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.