Şimdi Ara

14 yaşındayım, Cumhurbaşkanı olmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, kendimi tanıtacak olursam 14 yaşında, ortalama üstü bir lisede okuyan sıradan bir öğrenciyim. Ortaokuldayken sıradan bir lise okumayı hedefleyip sıradan bir yaşam sürmeyi planlayan bir öğrenci olduğum için lise sınavında hedefimi pek yüksek tutmadım, haliyle fazla çalışmadım ve hedefimin 30 puan üzerinde bir not aldım.
    Ama 8. Sınıftan sonraki yaz okuduğum kitaplar olsun, izlediğim filmler olsun, kurduğum hayaller olsun hayattaki hedeflerim konusundaki düşüncelerimi fazlasıyla değiştirdi. Haliyle iyi bir lise hedeflemek yerine özgüvensiz davranıp sıradan bir liseye gittiğim için pişman oldum.
    Şimdiki hedeflerim büyük, hatta başlıkta gördüğünüz gibi fazlasıyla büyük. Ama bunları gerçekleştirmek için geç olmadığını düşünüyorum ve şimdi hedeflerimi gerçekleştirmek için çalışmaya başlarsam gerçekleştirmemem için bir neden olamaz.
    Cumhurbaşkanı olmak isteyen çok insan var pek tabii, prk çoğu bunun için çabalamıyor, kendisinin bunu başaramayacağını düşünüyor. Diğerlerine gelirsek onlar da rakiplerim oluyor işte.
    14 yaşındayım yani bu demek oluyor ki hiç bir şey için geç değil. Eğer doğru yolu izlersem bir gün cumhurbaşkanı olabilirim ve bunu yazdığım günleri hatırlayarak hedeflerimi gerçekleştirdiğim için kendimle gurur duyabilirim.
    Forumdaki büyüklerimden bu konuda tavsiye istiyorum, cevaplar için teşekkür ederim.
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başkan olunca konuyu hortlatırsın.
  • Bol bol yalan söyle. Ve yalan söylemekte öyle bir seviyeye gel ki söylediğin yalana kendin bile inan.
  • Nahrime94 kullanıcısına yanıt
    2040'lı yıllardan sonra forum hala varsa neden olmasın

• Bimden su çalmaya başla
  • Allah de
  • Şu ana kadarki hiçbir Cumhurbaşkanının cumhurbaşkanı olacağım diye yola çıktığını düşünmüyorum. Malum 11.Cumhurbaşkanı Gül Ekonomist, 10.Cumhurbaşkanı Sezer ise hukukçuydu. Şartların gereği olarak CB oldular. CB olmak için lisans diploması şarttır. Eğitimine odaklan ilk adımın bu olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayakkabı kutularıyla iyi bir çalışma sergilemen gerekiyor.

Yalan konusunda iyi olmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyyyyyy Almanya sen kimsin ya

Amerika haddini bil yoksa biz bildirmesini biliriz

Faiz lobileri bize düşman

Ana muhalefetin başındaki zat.....

Tebrikler artık cumhurbaşkanı oldunuz

• Olamazsın boşuna uğraşma

• Üni okumayabilirsin. Malum lisans mezunu olmayanlar CB olabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Üni okumayabilirsin. Malum lisans mezunu olmayanlar CB olabiliyor

ağlaaa
  • Yarın gel muhtar olarak başla

• Are you serious?

• İnsanları kandırmanın, kandırıldıklarına inandırmaktan daha kolay olduğunu unutma.
  • Öncelikle "Hedefim büyük" demelisin ve sonra "Anayasayı değiştireceğim" demelisin ve son olarak, "İdam getireceğim" demelisin.

• Nahrime94 kullanıcısına yanıt
    Yanlış kişi alıntıladıız sanırım.

• emrerok_rc kullanıcısına yanıt
    Guzel yorum.

• Önce muhtar olmalisin dostum.

• Mümkünse ihaliyat fakültesini bitir.Bitiremesen de ocaklarda 1-2 sene takıl.3. sene danışman 5.sene milletvekili, birazda Allah yallah eyy dedinmi cumhurbaşkanı olursun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.