Şimdi Ara

14 YAŞINDAYIM KAS YAPMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    14 yaşındayım boyum 175 kilom 68 zayıf değilim biraz şişmanım kol kası ve göğüs kası yapmak istiyorum göbeği eritmek içinde bir video buldum onu uygulayacağım
    1 haftada programım şöyle
    Pazartesi:Bicep Triceps (Kardiyo)
    Salı:Göğüs - Karın
    Çarşamba:Bicep Triceps(Kardiyo)
    Perşembe:Göğüs-Karın
    Cuma:Bicep Triceps
    Cumartesi:Göğüs-Karın (KARDİYO)
    Kol kası programım şöyle :
    Standing One Arm Dumbell Triceps Extension 4x12
    Standing One Arm Dumbell Tricep Extension
    Standing Bent over One Arm Dumbell Tricep Extension
    Seated Alternate Dumbell Curl
    Standing Hummer Curl
    Dumbell concantrate curl
    Machine Curls (BAR İLE)

Göğüs programımı ise sizden istiyorum henüz ben bulamadım.

Baya Ağır bir kardiyo programım var karın kası hareketlerim ise şöyle https://www.youtube.com/watch?v=tBf_zdJaGJg
    Hepsini evde yapacağım 10kglık ayarlanabilir dumbell setim var barıda kendim yaptım bir sopadan ucunda su sişeleri var.
    Şimdiden hepinize teşekkürler.

• Pardon kardiyo günlerimi yanlış yazmışım Kardiyo Göğüs ve Karın çalıştığım zamanlarda yapıyorum.
  • YARDIM EDECEK YOKMU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dumbell Pull Over - Bench press(Bisürü alternatifide var) - Flat Bench Dumbbell Flyes - Palms In Dumbbell Bench Presses
  • Yeni başlamışken 7 farklı kol hareketi kesinlikle yapma. Başlangıc için 3 hareket seç. 3 set 8 tekrardan başla. Zamanla 4 set 8-10-12 ye arttır ve 4 set 12 de bırak. Göğüs programını içinde 3 hareket seçmen yeterli. Mesela kendine bar yapmışsın. Onla bench pres yap. Bir masanın üstüne yatarak duruş pozisyonunu alabilirsin.

EDİT: Ah biceps mi tripcesmi diye dikkat etmemişim. Hareketleri güzel seçmişsin tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FabrikatörTorunu -- 29 Temmuz 2015; 12:30:06 >
  • Hocam ''CRAZYJOJUK'' nedir Allah aşkına Bilerek şakasına mı öyle yazdınız yoksa ciddi misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.