Şimdi Ara

140-150 bin Premium araba tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: epphesus

Hocam 2.0 D4 s60 ve s80 bakabilirsin 2.0 motor olmasına rağmen yakıtı kokluyor bu motor ve 190 beygir, 2014 A4 ve A6’lara bakabilirsin, burada benzinden uzak dur derim ve bu Audi volkswagen skoda seat araçların otomatik sanzimanlari tam bir bomba ocağına incir ağacı dikebilir. Konfor arıyorsan bmwden uzak dur derim bu bahsettiğim arabalara göre kazik gibi kalıyor. Audide quattro bakmanı tavsiye ederim zevki bambaşkadır. Talismanlar Renault olmasına rağmen premium hissi veriyor ve 1.5-1.6 DCI motoru hemde EDC şanzımanlı kendini kanıtlamış. Onun haricinde C180’ler Volvodan inince takoz gibi geliyor. Araç tabi ki kaliteli ancak sert veya ben AMG paketine bindiğim için öyle hissettim bilmiyorum ama hafif bozuk yolda yoruyor. Premium sıfatını tam karsilayamasada alım satımı kolay olur diye passatlara da bakabilirsiniz. Hiç hatchback kasa araç yazmadım dikkat ettiyseniz, bagajdan gelen tıkırtılar insanın sinirini bozuyor bence :) eyyorlamam bu kadar.
    teşekkür ederim sanırım vag grubu araçlara malum şanzımandan ötürü bakmayacağım görünüşleri de hoşuma gitmiyor açıkcası. BMW de dediğiniz gibi o segment için rahatsız bir araç diyorlar ama alırsam açıkçası 2. el değeri için alabilirim. s80 e param yetmez :D s60 2.0 a da vergi kallavi. yani sonuç olarak s60 benzinli geartronic makul görünüyor ama fiyatı uygun denk getirirsem 3 yaş filan yaşlı olsa da w204 c180 alabilirim aslında o da favorim.

• ace01 A kullanıcısına yanıt
    Hocam D4 motorda şehiriçi her ışıkta dipgaz yapsanız bile 10 litre üstü göremezsiniz. T3 motorda ise tek ayak parmağı ile gaza dokuna dokuna gitseniz bile 10 litre alti görmeniz pek olası değil . Hal böyle olunca D4 motorda nazik bir karma kullanımda 6 litre civarı görürsünüz. Element uydurmuyorum 50k kilometre D4 s80’e bindik. Eğer çok kilometre yapan biriyseniz T3 maliyet bakımından D4’den pahalıya geliyor. Bunlari da düşünmenizi tavsiye ederim. 190 beygir ve 420nm tork’un tadı da bir başkadır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    7G DCT Tronic diye geçer sanırsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam olarak şöyle imiş;

7G-Tronic (sonu tronic olunca tam otomatik)
    7G-DCT (sonunda dct olanlar çift kavrama, dual clutch transmission)

• hocam bende 2012 C180 AMG Selection Plus var. Sert süspansiyonları sorun etmezsen tavsiye ederim aracı. Şehir içi 10 lt civarında yakıyor. Kullanımım genelde sert ve kısa mesafe oluyor (14-16 km). Ondan dolayı bu kadar yakması normal bence.

S60 Advance kullanma fırsatım oldu oda çok güzel araç. S60 almayı planlarsan mutlaka 190 HP olanını al bence.
  • A4 neden düşünmüyorsun hocam? Cla nın çok çirkin bir tasarımı var bana kalırsa.

Psa-Bmw ortakliginda gelistirilen ve performans olarak Premium araca yakisir seviye de..7.7 sn yanilmiyorsam 0-100

Sehir ici 8,5 lt gezersiniz sakin kullanimda..ortalama 7,5 Lt..

• pasAT

• w204 1.6 cgi 7g tronic. Biraz yakiti fazla gelebilir sehir ici 9-11 arasini goruyor basmazsan. Her turku konuda yardimci olur fikir veririm bilgi almak istersen.
    140-150 bin Premium araba tavsiye

• W204 hic eskimeyecek cok guzel bir kasa hala imrenerek bakiyorum gunde 20 tane goruyor bile olsam. Piyasasi da var yerinizde olsam alip binmis olmak bile yeterdi bana cunku ben sahsen merak ediyorum. Diger etkenler de dusunulerek s60ada bakilabilir ama cla almazdim bunu soyleyebilirim.

• Butcenize uygun 3.20ied bulabiliceginizi sanmam. Kazasizlari yuksek kmli olur, yuksek kmlileri bos paket olur ya da sonradan m pakete cevrilmis apaci arabasi olur. W204 daha mantikli gibi amg paket, dusuk kmli bulunabilir. Sadece kompressor olmamasina dikkat edin.

• Hocam yazdığınız yazıyı buraya da atabilir misiniz şu konu hakkında?

-----------------

V40 T3 S60 T3
    Insignia GS alırdım.

• Tek tercih olarak w204 fl fascination donanım almanız gerekiyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlariniz icin tesekkur ederim ekstra yorumlari da beklerim. Bilgi topluyorum sayenizde. Cikarimim simdilik şu; bulabilirsem saglam 7g tronic c180 (2013+) ya da s60 benzinli advance ama acikcasi powershift sanzimandan korkmuyor degilim. Sorunlu bir sanzimanmis ve benzinli tam otomatik ama dizeli cift kavrama. Bu yuzden s60 in dizelinden korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ace01

v40 yerine S60 sanki daha mantıklı geliyor.
    Tabiki S60 da olabilir. Fakat S60 ağır araç.
    Nispeten yakıt farkeder. V40 derli toplu araç
    Dizel D4 motor olan olsa çok süper olur ama fiyatları yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 18 Kasım 2019; 10:7:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Njosnavelin

w204 1.6 cgi 7g tronic. Biraz yakiti fazla gelebilir sehir ici 9-11 arasini goruyor basmazsan. Her turku konuda yardimci olur fikir veririm bilgi almak istersen.
    Hocam araç senin mi bilmiyorum ama kaplama çok sevmem normalde fakat bu dehşet güzel olmuş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• w204 fl , ısıtmalı koltuk ve ils donanımlı bir araç sizi üzmez.
  • Herkese selamlar,

Arkadaş 150bin fiyat söylemiş ve C180'ler, 3 Serileri filan havada uçuşuyor

Farklı yerlerde mi yaşıyoruz? Kusura bakmayın ama şu anki piyasada cidden donanımlı, tramersiz, temiz ve max 70.000 km'de bu araçlardan olduğuna emin misiniz?

W204 dediğiniz aracın şu an max 70000 km'de olan donanımlı olanları 150000 TL'nin üstünde (W205 derseniz temiz boşları bu fiyatın üstünde) 3 serisi deseniz bu araçlar 180000 lere kadar çıkıyor. Tekrar ediyorum donanımlı temiz max 70000km'de olan tramersiz (veya ufak tefek düşük tramerli) araçlardan bahsediyorum. Donanım olarak çok uçmaya da gerek yok, ısıtmalı deri koltuk (elektrikli olsun olmasın), geri görüş kamera, sunroof (sunroof suz olanı sonradan satış sıkıntılı oluyor diye söylüyorum yoksa elzem değil) bu dediğiniz araçlardan var mı allah aşkına?

Volvo V40 inscription deseniz bile min 150000 TL üstünde, yukarıda dediğim donanımla herhangi bir V40 yine 150000 TL üstünde

Geriye bir tek S60 kalmakta, onu da ucu ucuna bulursunuz yukarıda yazdığım donanımda

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyros

Herkese selamlar,

Arkadaş 150bin fiyat söylemiş ve C180'ler, 3 Serileri filan havada uçuşuyor

Farklı yerlerde mi yaşıyoruz? Kusura bakmayın ama şu anki piyasada cidden donanımlı, tramersiz, temiz ve max 70.000 km'de bu araçlardan olduğuna emin misiniz?

W204 dediğiniz aracın şu an max 70000 km'de olan donanımlı olanları 150000 TL'nin üstünde (W205 derseniz temiz boşları bu fiyatın üstünde) 3 serisi deseniz bu araçlar 180000 lere kadar çıkıyor. Tekrar ediyorum donanımlı temiz max 70000km'de olan tramersiz (veya ufak tefek düşük tramerli) araçlardan bahsediyorum. Donanım olarak çok uçmaya da gerek yok, ısıtmalı deri koltuk (elektrikli olsun olmasın), geri görüş kamera, sunroof (sunroof suz olanı sonradan satış sıkıntılı oluyor diye söylüyorum yoksa elzem değil) bu dediğiniz araçlardan var mı allah aşkına?

Volvo V40 inscription deseniz bile min 150000 TL üstünde, yukarıda dediğim donanımla herhangi bir V40 yine 150000 TL üstünde

Geriye bir tek S60 kalmakta, onu da ucu ucuna bulursunuz yukarıda yazdığım donanımda
    Bende onu yazacaktım... ayrıca 7-8 yıllık araçların max. 70 bin de olması da çok normal değil, ne yani tesadüfen 2. elde kimse aracı ile yılda 10 bin km bile yapmamış mı... kim inanır buna?!?!?!

150 bine temiz premium değil, ancak başkasının eskimiş premiumunu alabilirsin.

• Arkadaşlar bu arada c180 donanimlarinda fascination paketler avangarte donanimli oluyor hep degil mi ? Uani fascination (bi xenon, cam tavan) olup avangarte ozelliklere sahip olmayan arac var mi mesela ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.