Şimdi Ara

14000 e kadar dizel araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

14000TL ye kadar dizel araç bakıyorum. Hyundai accent le Palio arasında kaldım bilenlerden biyardım lütfen. Başka fikirlerede açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepaydintr -- 14 Aralık 2010; 10:27:44 >

• Accenti tavsiye ederim modelleri arasında en iyi araba geniş konforlu parçaları ucuz oldukça performansı kuvvetli bir araba. Piyasası içinde en çok satılan araba hyundai herzaman tutlan bir markadır. Peynir ekmek gini satılıyor. Aynı konfor ve yol tutuşunu palioda bulabileceğini pek zannetmiyorum. Ama Palio kullanıcılarınında tavsiyelerini dikkate almanı öneririm.
  • Palio 1.3 multijet şiddetle tavsiyemdir. (Yakışan Renk:Gümüş gri)

Çünkü Palionun 1,3 multijet dizel motoru kesinlikle performanslı, torku yüksek ve çok az

yakan ödüllü bir motordur. Ve bu motor 1299 cc

olarak geçtiğinden vergisi çok daha uygundur.

Palio iç hacim olarak sanılandan geniştir. Parçaları bol ve uygundur. Yüksek olması ülkemiz

yol şartlarına daha uygundur. Kişiyi üzmez bir araçtır palio tipi de güzel, o fiyata klimalı 2003-2004

dizeli bulunabilir. Bagaj hacmi açısından LPG'liden ise Dizeli daha makbuldur. Ayrıca palio,

yük ve eşya taşınacağı zaman, arka koltuklar hatta ön sağ koltuk yatırıldığında kamyonet gibi kullanılması

açısından da bir avantaj sağlamaktadır. Bunlar benim şahsi görüşlerim, şimdiden hayırlısı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.