Herkese iyi forumlar, 80-90 bin TL ile başlayan otomobilarama maceram beni sonunda bütçeyi 140 binlere kadar çıkarmak zorunda bıraktı, resmen araç bulamıyorum. Tutmuyor denen araçlar bile çok pahalı geliyor bana. Araçta istediğim 2 önemli kriter var; az yakması ve geniş olması. Suv, sedan, mpv farketmez yani. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
1.5 dci kadjar düşünebilirsin. O butceye 100.000 km altinda bulabilirsin. Benzer bir hikaye ben de var. Artık ucuz araba yok malesef.
Bir arkadaşımızda vardı bindik denedik. Gayet geniş yakıt anlamında clioya yakın yakıyor inanılmaz bir şekilde. Panaromik cam tavanlı bir tane Ben de aramaktayım şuan.
quote:
Orijinalden alıntı: jquidd
1.5 dci kadjar düşünebilirsin. O butceye 100.000 km altinda bulabilirsin. Benzer bir hikaye ben de var. Artık ucuz araba yok malesef.
Bir arkadaşımızda vardı bindik denedik. Gayet geniş yakıt anlamında clioya yakın yakıyor inanılmaz bir şekilde. Panaromik cam tavanlı bir tane Ben de aramaktayım şuan.
Aklımdaki modellerden biri hocam ama maşallah qashqai seviyesinde fiyatları
masty45M
kullanıcısına yanıt
Aşağı yukarı aynı araba zaten. Fiyatlarının da yakın olması normal. İkisi arasında ben kadjar seçerdim sırf her ilde servis ve bayi var diye.
Yakıt derdi olmasa benzinli bir insigniaya güzel seçenek olabilirdi
quote:
Orijinalden alıntı: selamolsun1
Yakıt derdi olmasa benzinli bir insigniaya güzel seçenek olabilirdi
Benzinli insignia için kenarda bir 140 daha lazım
Dizel otomatik tertemiz bir DS 5 alınabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme