Şimdi Ara

140bg TSİ Golf vs Vtec2 110bg (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
8.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Caipirinha

yek_ka yukardaki verileri hangi siteden pasteledin

Edit: pardon ex_silver değil yek_ka

Hangi verileri hocam?Ezberimde veriler.

Edit:Şimdi baktım manuel verisi doğru otomatik verisi yanlışmış.10.9 otomatik verisi.

Editin editi:Ok sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 12 Ocak 2012; 23:13:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Edit:Şimdi baktım manuel verisi doğru otomatik verisi yanlışmış.10.9 otomatik verisi.

niki yanlış görmüşüm yek_ka nın pastelediği resimlerden bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=jSmI5XtY9p4
    vtec vtec beğenmediğiniz passata fındık motora bakın derim 122 lik ...

1.8 Honda civic hb 140 hp 122lik passata yetişemiyor. İşte TSI'nın gücü Vtec'çileri görelim

Sebebi büyük ihtimalle otomatik vitesten kaynaklanıyor.Manuel 140 lık civic 122 lik tsi ı geçer.

hiç sanmıyorum objektif bi civic kullanıcısı olsa forumda ki bu imkansız bılıyosunuz vtec ve civic dedinmi akan sular duruyor malesef çok fanatiklik yapılıyor yoruma açık olsalar neyse ama yinede yorumlarını okumak isterim hangi hızda geçicek o boy boy farkı nasıl kapatıcak ? .

1.8 civic tam otomatik yada i-shift manuel olsa gerçekten passatı orda rezil eder. Otomatikte olsa bu kadar geride kalması ilginç bence o 1.8 değil 1.4 civic çünkü araç 160 larda sürünüyor.

Anıl bence 1.8 ama otomatik.1.8 diyorum çünkü 200+ hızları 1.4 ün gidemeyeceği gibi gidiyor.SOrun otomatik olması büyük ihtimalle.

ya zaten video garip. tsi geçse bile böle sokak sokak fark olmaz resmen FSM köprüsü var arada.

Orada chip giriyor devreye büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 12 Ocak 2012; 23:14:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.8 Honda civic hb 140 hp 122lik passata yetişemiyor. İşte TSI'nın gücü Vtec'çileri görelim

Sebebi büyük ihtimalle otomatik vitesten kaynaklanıyor.Manuel 140 lık civic 122 lik tsi ı geçer.

hiç sanmıyorum objektif bi civic kullanıcısı olsa forumda ki bu imkansız bılıyosunuz vtec ve civic dedinmi akan sular duruyor malesef çok fanatiklik yapılıyor yoruma açık olsalar neyse ama yinede yorumlarını okumak isterim hangi hızda geçicek o boy boy farkı nasıl kapatıcak ? .

1.8 civic tam otomatik yada i-shift manuel olsa gerçekten passatı orda rezil eder. Otomatikte olsa bu kadar geride kalması ilginç bence o 1.8 değil 1.4 civic çünkü araç 160 larda sürünüyor.

1.4 100 HP 200lü hızları görebilir mi ? Görse bile hızlanması böyle olmaz diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

quote:

quote:

quote:

122 ps lik degildir büyük ihtimal yazılımldır .... 150 ps lerdedir + dsg

beklenen yorum geldi şaşırtmadı da benı açıkcası mercedesin içindemıydın passatımı sürüyodun yakın ark larınmı ? yahu adam orda neden yalan şeyler yazsın
    nasıl bu kadar net oluyosan o kadar detaylı açıklamada yapman lazım bence

1).Kesin bir yargıda bulundugumu göremedim msj'ımda siz nasıl bu kanıya vardınız anlıyamadım uslubumu bozmadan yazıyorum en son attıgınız msj gördügümüm için yoksa alaylı bir şekilde cevap verirdim..

2). olarak belgelerim sahibinde.com a ait ve burdaki bilgilerde kesin olmasda kesine yakın olan bilgiler.. kafadan uyduruk bilgiler degil ..

3). Asıl konuya gelelim 1.8 170 ps arac ile 1.4 122 ps arac yan yana yürüyecekler yüksek suratlara kadar ilk olarak buna nasıl inandınız anlayamıyorum

Mercedes c180 yalnız 156 ps olanını bulabildim

140bg TSİ Golf vs Vtec2 110bg

Passat 1.4 122 ps + dsg

Civic 1.8 140 ps 5 ileri ot.

c180 156 ps: 0=100 : 8.9
    1.4tsı 122 ps: 0=100: 10.6
    1.8 140ps: 0=100:1 0.9

c180 ile passat arasında 1.7 sn fark var ve bu az bir fark degil hele birde 40 50 km hızlarda basılıyorsa fark üstüne fark demektir (yalnız videoda araclar nedense yan yana aralarındaki fark çok az 2 3 boy kadar )

passat ile civic arasında 0.3 sn fark var az bir fark fakat 40-50 km lerde basıldıgında öle arada aracın gözükemeyecek kadar fark atması düşündürücüdü
    (videoda boy olarak hitap edemiyecek kadar cok bir sokak kadar fark var neredeyse )

videoda göründügü gibi passat ve merco uzuyor fakat aralarındaki fark pek yok Hani 0.3 sn lik fark gözükmeyecek kadar fark atıyor ama 1.7 sn lik fark nedense yanından ayrılamıyor sizde bu videoda hala 122 ps lik passatı savunuyorsunuz anlamıyorum. Ben TSI motoru bir önceki msjımda ne kadar taktir ettigimi söledim amacım karalamak degil fakat videoda bir gücler eşitsizligi dengesizligi var

Bu bilgilerime dayanarak CHİP lidir diye ihtimalde bulundum .

ama sizde 0.3 sn lik farkın sokak kadar mesafe açmasını fakat 1.7 sn lik farkın 3 boy kadar acmasının cevabını bekliyorum ....

videodaki passat büyük ihtimal chipli cipli olsada bu kadar tutunması cidden zor merco karşısında yada 1.8 TSI

bi hevesle hazırlamıssında passat sw kasa oldugunu farketmedın heralde :S
    1.8 tsi bu kasada gelmedi .

tabi ya SW diye arada 5 sn fark oluyor ....
    al sana bu sedanının farkı kusura bakmayın dikkat edemdim ..

0.1 salise öndeymiş ve büyük fark dogrusu

msj'ı mı tekrar okursan sevinim 1.8 TSI passatında teknik verisini ekledim birde ögrenmiş olursun bu kasada geldimi gelmedimi diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anıl videoyu izledınmı

izledim ve civicin manuel olma ihtimali yok. Zaten vites geçişlerinden belli sesi dinle. Elemanda ya basmıyor ya sallamasyan bi video 160-180 arası benim aracım daha ısrarlı hızlanıyor.

• quote:

quote:

quote:

niki yanlış görmüşüm yek_ka nın pastelediği resimlerden bahsediyorum

Hocam msjımda da belirttim Sahibinden.com a ait zaten yazdım kesin bilgiler degil ama kesine yakın bilgiler diye ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.4 100 HP 200lü hızları görebilir mi ? Görse bile hızlanması böyle olmaz diye düşünüyorum.

videoyu sonuna kadar izlememiştim emrah kardeşim söyleyince sonuna doğru baktım 200 leri geçmiş 1.4 değil ama otomatik araç.

• HEr zaman söylüyorum.Tanıdık olmadıkça bu tür videolara çok güvenmemek lazım.Herşey olabilir

Olasılıkların bence en büyük ihtimallisi.Passatın chipli olması.Çünkü MErcedes ile yürüyebilmiş.

Bu arada civic te 1.4 değil kesinlikle 1.8.Çünkü 200 üstü hıza çıkamaz kolay kolay 1.4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 12 Ocak 2012; 23:17:51 >
  • Ayrıca yek_ka nın paylaştığı passat variant, fakat passat sedan'ın 0-100 hızlanması 10,3 sn. Pek bir şey değiştirmez ama
  • c180 ü test drive ettim 156 bg lik bir araç gibi gelmedi banai benim hissetiğim bunlar. Scirocco daha iyi yürüyor.
  • Özet geçeyim.

Civic 1.8 140 otomatik.

MErcedes stock.

Passat 122(chipli) chiple 160 lara çıkabiliyor.Birde çift kavrama avantajı var.

Denklemden çıkan sonuçlar bu şekilde.
  • quote:

Ayrıca yek_ka nın paylaştığı passat variant, fakat passat sedan'ın 0-100 hızlanması 10,3 sn. Pek bir şey değiştirmez ama

Hocam sedan olanınıda paylaştım . 10.5 ve fark 1 salise ben hala vettel arkaşımdan cevap bekliyorum..

Birde civic ve merconunkilerin gercekte daha düşük olamadıgını bilemiyorum belkide daha düşüktür ama sitelerinde bulamadım ben.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

122 ps lik degildir büyük ihtimal yazılımldır .... 150 ps lerdedir + dsg

beklenen yorum geldi şaşırtmadı da benı açıkcası mercedesin içindemıydın passatımı sürüyodun yakın ark larınmı ? yahu adam orda neden yalan şeyler yazsın
    nasıl bu kadar net oluyosan o kadar detaylı açıklamada yapman lazım bence

1).Kesin bir yargıda bulundugumu göremedim msj'ımda siz nasıl bu kanıya vardınız anlıyamadım uslubumu bozmadan yazıyorum en son attıgınız msj gördügümüm için yoksa alaylı bir şekilde cevap verirdim..

2). olarak belgelerim sahibinde.com a ait ve burdaki bilgilerde kesin olmasda kesine yakın olan bilgiler.. kafadan uyduruk bilgiler degil ..

3). Asıl konuya gelelim 1.8 170 ps arac ile 1.4 122 ps arac yan yana yürüyecekler yüksek suratlara kadar ilk olarak buna nasıl inandınız anlayamıyorum

Mercedes c180 yalnız 156 ps olanını bulabildim

Passat 1.4 122 ps + dsg

Civic 1.8 140 ps 5 ileri ot.

c180 156 ps: 0=100 : 8.9
    1.4tsı 122 ps: 0=100: 10.6
    1.8 140ps: 0=100:1 0.9

c180 ile passat arasında 1.7 sn fark var ve bu az bir fark degil hele birde 40 50 km hızlarda basılıyorsa fark üstüne fark demektir (yalnız videoda araclar nedense yan yana aralarındaki fark çok az 2 3 boy kadar )

passat ile civic arasında 0.3 sn fark var az bir fark fakat 40-50 km lerde basıldıgında öle arada aracın gözükemeyecek kadar fark atması düşündürücüdü
    (videoda boy olarak hitap edemiyecek kadar cok bir sokak kadar fark var neredeyse )

videoda göründügü gibi passat ve merco uzuyor fakat aralarındaki fark pek yok Hani 0.3 sn lik fark gözükmeyecek kadar fark atıyor ama 1.7 sn lik fark nedense yanından ayrılamıyor sizde bu videoda hala 122 ps lik passatı savunuyorsunuz anlamıyorum. Ben TSI motoru bir önceki msjımda ne kadar taktir ettigimi söledim amacım karalamak degil fakat videoda bir gücler eşitsizligi dengesizligi var

Bu bilgilerime dayanarak CHİP lidir diye ihtimalde bulundum .

ama sizde 0.3 sn lik farkın sokak kadar mesafe açmasını fakat 1.7 sn lik farkın 3 boy kadar acmasının cevabını bekliyorum ....

videodaki passat büyük ihtimal chipli cipli olsada bu kadar tutunması cidden zor merco karşısında yada 1.8 TSI

bi hevesle hazırlamıssında passat sw kasa oldugunu farketmedın heralde :S
    1.8 tsi bu kasada gelmedi .

tabi ya SW diye arada 5 sn fark oluyor ....
    al sana bu sedanının farkı kusura bakmayın dikkat edemdim ..

0.1 salise öndeymiş ve büyük fark dogrusu

msj'ı mı tekrar okursan sevinim 1.8 TSI passatında teknik verisini ekledim birde ögrenmiş olursun bu kasada geldimi gelmedimi diye.

B7 passatda 1.8 motor geldi öylemı alla alla ben neden hiç görmedim ??
    bide 1.8 tsi ın teknık verısı nerede ?
    ekledıgın teknık verılerde yanlıslık var gibi passat dsg b7 kasa değilmı benmı yanlıs gordum ?

• quote:

Özet geçeyim.

Civic 1.8 140 otomatik.

MErcedes stock.

Passat 122(chipli) chiple 160 lara çıkabiliyor.Birde çift kavrama avantajı var.

Denklemden çıkan sonuçlar bu şekilde.

Hocam kesinlikle katılıyorum . ama 1.8 TSı olma ihtimalide yüksek çünkü iyi tutunuyor merconun yanında
  • quote:

quote:

Ayrıca yek_ka nın paylaştığı passat variant, fakat passat sedan'ın 0-100 hızlanması 10,3 sn. Pek bir şey değiştirmez ama

Hocam sedan olanınıda paylaştım . 10.5 ve fark 1 salise ben hala vettel arkaşımdan cevap bekliyorum..

Birde civic ve merconunkilerin gercekte daha düşük olamadıgını bilemiyorum belkide daha düşüktür ama sitelerinde bulamadım ben.

Volkswagen'in kendi sitesinde passat sedan 10.3 yazıyor... 10.5 değil............

• Ya şu upuzun şeyi niye alıntılayıp rezil ediyorsunuz ki ?
  • quote:

c180 ü test drive ettim 156 bg lik bir araç gibi gelmedi banai benim hissetiğim bunlar. Scirocco daha iyi yürüyor.

iyide videodaki 1800 cc 170 hp fark yokmudur ?
  • quote:

quote:

c180 ü test drive ettim 156 bg lik bir araç gibi gelmedi banai benim hissetiğim bunlar. Scirocco daha iyi yürüyor.

iyide videodaki 1800 cc 170 hp fark yokmudur ?

Vardır tabi, ona hiç binmedim, kesin yargı veremem.
  • quote:

B7 passatda 1.8 motor geldi öylemı alla alla ben neden hiç görmedim ??
    bide 1.8 tsi ın teknık verısı nerede ?
    ekledıgın teknık verılerde yanlıslık var gibi passat dsg b7 kasa değilmı benmı yanlıs gordum ?

Buyrun hocam B6 kasa ve 1.8 TSI

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.