Şimdi Ara

140bg TSİ Golf vs Vtec2 110bg (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
8.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de yak_ka hocam paylaştığınız 1.4 TSI Exclusive donanım B6 kasaya ait. Bildiğim kadarıyla B7 kasada Exclusive gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Ayrıca yek_ka nın paylaştığı passat variant, fakat passat sedan'ın 0-100 hızlanması 10,3 sn. Pek bir şey değiştirmez ama

Hocam sedan olanınıda paylaştım . 10.5 ve fark 1 salise ben hala vettel arkaşımdan cevap bekliyorum..

Birde civic ve merconunkilerin gercekte daha düşük olamadıgını bilemiyorum belkide daha düşüktür ama sitelerinde bulamadım ben.

Volkswagen'in kendi sitesinde passat sedan 10.3 yazıyor... 10.5 değil............

evet ama sadece passatınkini var eşit olsun diye sahibinden aldım resimleri ve ona göre karşılaştırıdm

• Passatın chipsiz olma ihtimali dışında 1.8tfsi olabilir. Onun dışında civici hadi geçsinde mersoyla öle yürüyemez. Yada mersoda bi yanlışlık var merso 1.6 156 hp lik motor ama yinede çok enterasan bi video bi yerlerde yanlışlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Passatın chipsiz olma ihtimali dışında 1.8tfsi olabilir. Onun dışında civici hadi geçsinde mersoyla öle yürüyemez. Yada mersoda bi yanlışlık var merso 1.6 156 hp lik motor ama yinede çok enterasan bi video bi yerlerde yanlışlık var.

aynen arkadaşım. 156 ve 1.8 TSI passat anca bukadar uzuzn süre aralarında fark olmadan yürürler ... videoda çok yanlışlıklar var
  • Yanlız şimdi iyice baktım videoya civic manuel heralde çünkü videoda 1.19. saniyede vites 6 yı gösteriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

B7 passatda 1.8 motor geldi öylemı alla alla ben neden hiç görmedim ??
    bide 1.8 tsi ın teknık verısı nerede ?
    ekledıgın teknık verılerde yanlıslık var gibi passat dsg b7 kasa değilmı benmı yanlıs gordum ?

Buyrun hocam B6 kasa ve 1.8 TSI

140bg TSİ Golf vs Vtec2 110bg

iyide videodakı b7 passat (stoplardan bellı oluyor yanılmıyorsam ) e onda da 1.8 gelmediki emın ol bende hangı kasada hangı motor geldı ıyı bılırım
    tekrardan izleyeceğim hangı kasa olduguna kesın sonuc almak ıcın

• quote:

Passatın chipsiz olma ihtimali dışında 1.8tfsi olabilir. Onun dışında civici hadi geçsinde mersoyla öle yürüyemez. Yada mersoda bi yanlışlık var merso 1.6 156 hp lik motor ama yinede çok enterasan bi video bi yerlerde yanlışlık var.

Hocam 160 lık chipli passat 156 lık mercedes ile yürür.Hemde rahat rahat yürür.BUna garanti veririm.

Civic 1.19 da 6. vites gösteriyor.Civic manuel büyük ihtimalle.Ya da 6 ileri otomatiği var ben bilmiyorum.Anıl var mı 6 ilerili otomatik civicte?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca yek_ka nın paylaştığı passat variant, fakat passat sedan'ın 0-100 hızlanması 10,3 sn. Pek bir şey değiştirmez ama

Hocam sedan olanınıda paylaştım . 10.5 ve fark 1 salise ben hala vettel arkaşımdan cevap bekliyorum..

Birde civic ve merconunkilerin gercekte daha düşük olamadıgını bilemiyorum belkide daha düşüktür ama sitelerinde bulamadım ben.

Volkswagen'in kendi sitesinde passat sedan 10.3 yazıyor... 10.5 değil............

evet ama sadece passatınkini var eşit olsun diye sahibinden aldım resimleri ve ona göre karşılaştırıdm

Buyrun hocam bu da c180'inki

140bg TSİ Golf vs Vtec2 110bg

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Hocam 160 lık chipli passat 156 lık mercedes ile yürür.Hemde rahat rahat yürür.BUna garanti veririm.

Civic 1.19 da 6. vites gösteriyor.Civic manuel büyük ihtimalle.Ya da 6 ileri otomatiği var ben bilmiyorum.Anıl var mı 6 ilerili otomatik civicte?

Hocam manuelse işler iyice karışır

• quote:

Yanlız şimdi iyice baktım videoya civic manuel heralde çünkü videoda 1.19. saniyede vites 6 yı gösteriyor.

senı kutluyorum bende izledım bak ona dıkkat etmemıstım bu araba mauel vites otomatık 5 ileri
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buyrun hocam bu da c180'inki

paylaşım için teşekkür ederim verdiginiz resimde de iki veri var 9.0 ve 8.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 12 Ocak 2012; 23:34:36 >

• 1-)civic 110 vs golf 6 tsi 122

0-400 m 17.5, 17.4
    0-1000 m 31.9, 31.5

(hondadaki motor bahsi geçen kasa civic'in motoru fakat kasa sedan değil hb, dolayısı ile 70 kg kadar fazlası var sedana göre: hb'in 0-100 0.7 saniye kötü sedana kıyasla)

sedan olsa kafa kafaya gider denebilir.

kaynak: http://www.zeperfs.com/duel2733-2452.htm

2-) civic hb 140, golf 5 tsi 140

0-1000m 30.5s , 30.4s.

kaynak:http://www.zeperfs.com/duel1453-1865.htm

konuyla alakasız ama 200'lük 2.0tfsi golf 5 gti ile son type-r neredeyse birebir aynı yürüyor,

bu üçüne bakınca hondanın turboya ihtiyacı olmadığı açıkca gözüküyor.

• Videoya iyice baktım.Sherlock Holmes edasıylaPassat büyük ihtimalle B6 kasa.He 1.8 lik mi bilemeyiz tabi.Fakat 1.4 chipli 160 lıkları her türlü mercedesle yürür.Bunun garantisini veririm.

SOrun manuel civic 1.8 in bu kadar geride kalması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 12 Ocak 2012; 23:36:39 >
  • quote:

Videoya iyice baktım.Sherlock Holmes edasıylaPassat büyük ihtimalle B6 kasa.He 1.8 lik mi bilemeyiz tabi.Fakat 1.4 chipli 160 lıkları her türlü mercedesle yürür.Bunun garantisini veririm.

Bu da pilotajdan kaynaklanıyordur bence
  • quote:

Videoya iyice baktım.Sherlock Holmes edasıylaPassat büyük ihtimalle B6 kasa.He 1.8 lik mi bilemeyiz tabi.Fakat 1.4 chipli 160 lıkları her türlü mercedesle yürür.Bunun garantisini veririm.

b7 nın bayık düz arka stopları değilmı b6 oval ? şeker beyazında iyice bellı ediyor kendını
  • quote:

quote:

Yanlız şimdi iyice baktım videoya civic manuel heralde çünkü videoda 1.19. saniyede vites 6 yı gösteriyor.

senı kutluyorum bende izledım bak ona dıkkat etmemıstım bu araba mauel vites otomatık 5 ileri

Hocam o araba i-shift. İ-shiftlerde 6 ileri. Manuel olsa orda vites değiştirmesi için ikaz lambaları yanar teker teker ve kaçıncı viteste olduğunu manuel viteste yazmaz.

Manuel olsa o ekran şu şekilde olurdu.

• quote:

paylaşım için teşekkür ederim verdiginiz resimde de iki veri var 9.0 ve 8.9

BiriBiri otomatik biri düz vites verileridir.
  • quote:

quote:

b7 nın bayık düz arka stopları değilmı b6 oval ? şeker beyazında iyice bellı ediyor kendını

Hocam videoda 1.55-57 arası arka stoplar B6 direk.Yuvarlak yanan ışıklardan anlayabilirsiniz.Ayrıca 2011 model b6 passatlar var.

• O araç manuel değil. Manuelleri 5 ileri. 6 ileri manuel cr-z ve type-r da var.

edit : yukarıdaki video manuel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 12 Ocak 2012; 23:41:34 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam o araba i-shift. İ-shiftlerde 6 ileri. Manuel olsa orda vites değiştirmesi için ikaz lambaları yanar teker teker ve kaçıncı viteste olduğunu manuel viteste yazmaz.

Manuel olsa o ekran şu şekilde olurdu.

ne videoymus her dk yenı bıseyler ortaya cıkıyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.