Şimdi Ara

140bg TSİ Golf vs Vtec2 110bg (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
8.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Edit:Bu ses nedir ya

OHA OHA bu 1.8 civic olamaz.

1.8 değil zaten büyük ihtimal modlu 1.6 vti

bence type r

1.6 öyle devir çevirmesi imkansız

1.6 vti

Hatta b16 dir.

jeandan bilir tabi en net :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

örneğin şurda 2 sininde gazı diplediği anda farkı belli belirsiz olsada civic kapatıyor. O kasa golflerde 140 veya 170 lik olacağına göre 140lık tsi'ın bile işi zor.

Golf'ün sürücüsü ne kadar korkak kullanıyor farkında değil misin Anıl ? bu kadar çabuk farkın kapanması normal değil. Ayrıca golf sürekli fren yapıyor, düz yolda bile

2 sininde dip gaz yaptığı andan bahsediyorum farkın çok çok yavaş bi şekilde kapandığı anda 2 araçta sınırdalar işte ? sonra golf fren yapıyor. Anlık durumdan bahsediyorum. 29.snye ile 40. saniye aralığına dikkat çekmek istedim orada golf pek avans veriyormuş gibi durmuyor.

Ben orda dip gaz olduğunu sanmıyorum. 32-33-34'de golfteki hala fren yapıyor gibi. Ya da bana öyle geliyor.

Diyelimki fren yapıyor civicin motoru sesinden belliki yüksek devirde golf fren yapsa civicin daha rahat uzaması gerekmezmi ? Neyse sadece video golfun arkasında tsi yazıyor gibi gördüm o yüzden paylaştım belkide gti dır bilemem. Ben gördüğüme göre yorum yaptım. Ama 2 araçta 1.8 140 ve tsi 140 olsa beraber yürüdüklerinde sonuç buna benzer olacaktır diye paylaştım.

Sorun yok hocam Belki de hitlerdir bilinmez..........

• 1.6 hondanın 5000 devirden sonra psikopata bağladığını bilsem yemin ederim 320d almazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 13 Ocak 2012; 0:19:04 >
  • vay anam vay...

harp çıkmış burada...

millet daha araçların tam olarak ne olduğunu bilmiyor, modlu mu değil mi, chipli mi değil mi hadi bunları geçtim daha manuel mi otomatik mi tartışması var. forum iyice kendini aştı. hadi araçların teknik verilerini karşılaştırdınız ss koydunuz falan şoförlerinde teknik verilerini karşılaştırsanıza !!!

hey allahım ya firma sahipleri, mühendisleri, yarış takımları-ekipleri bu kadar tartışmıyordur heralde...

meclise dönmüş resmen burası herkes körü körüne hiddetle kendi düşüncesini savunuyor.

140bg TSİ Golf vs Vtec2 110bg

• quote:

1.6 hondanın 5000 devirden sonra psikopata bağladığını bilsem yemin ederim 320d almazdım

Yeni hondalar boyle degil zaten.

20d iyidir :)) 20d de 5000 de pufff yapar iste :)
  • quote:

1.6 hondanın 5000 devirden sonra psikopata bağladığını bilsem yemin ederim 320d almazdım

Demekki bunu görsen naparsın acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: altunay2

vay anam vay...

harp çıkmış burada...

millet daha araçların tam olarak ne olduğunu bilmiyor, modlu mu değil mi, chipli mi değil mi hadi bunları geçtim daha manuel mi otomatik mi tartışması var. forum iyice kendini aştı. hadi araçların teknik verilerini karşılaştırdınız ss koydunuz falan şoförlerinde teknik verilerini karşılaştırsanıza !!!

hey allahım ya firma sahipleri, mühendisleri, yarış takımları-ekipleri bu kadar tartışmıyordur heralde...

meclise dönmüş resmen burası herkes körü körüne hiddetle kendi düşüncesini savunuyor.

Sen gelene kadar bi sıkıntı yoktu gayet güzel ve zevkli bir şekilde konuyu tartışıyorduk ortada kavga olmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: altunay2

vay anam vay...

harp çıkmış burada...

140bg TSİ Golf vs Vtec2 110bg

Ne içiyorsan bende istiyorum, kimsenin kavga ettiği yok

• quote:

quote:

Demekki bunu görsen naparsın acaba

dehşet ötesi, malesef bu araçlara biraz zor bineriz benzin böyle olduğu sürece.

• quote:

c180 ü test drive ettim 156 bg lik bir araç gibi gelmedi banai benim hissetiğim bunlar. Scirocco daha iyi yürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Hiç şaşırmadım yine Honda övülüyor bir marka kötüleniyor.

En iyisi şöyle diyelim de sıkmasın artık başka şeylere yönelsin otomobil konusunda takılanlar;

HONDA EN İYİSİ TAMAM SUSUN.

Bak gene ayni seyi yaptin. Arkadasim senin psikolojik sorunlarin var. Biz burda konuda ne kavga ettik ne bi arac bi arac iyidir dedik arkadas bi video koymus kendimizce cozmeye calistik olayi. Ne derdin var senin solede bilelim ? Anlamadan dinlemeden her konuya dan diye atliyorsun ya bi sakin olda konulari anlamaya calis. Honda nerede ovulmus ? Ne yapti bu honda sanada her konuya direk saldirarak atliyorsun ?
  • quote:

quote:

quote:

En iyisi şöyle diyelim de sıkmasın artık başka şeylere yönelsin otomobil konusunda takılanlar;

Bak gene ayni seyi yaptin. Arkadasim senin psikolojik sorunlarin var. Biz burda konuda ne kavga ettik ne bi arac bi arac iyidir dedik arkadas bi video koymus kendimizce cozmeye calistik olayi. Ne derdin var senin solede bilelim ? Anlamadan dinlemeden her konuya dan diye atliyorsun ya bi sakin olda konulari anlamaya calis. Honda nerede ovulmus ? Ne yapti bu honda sanada her konuya direk saldirarak atliyorsun ?

Bak sende aynısını yapıyor ve hakaret ediyorsun.

Honda en iyi marka diyorum yine yaranamıyorum.

Senden bole birsey soylemeni diyen mi oldu? Mesajlari okudunmu ? Biz gayet keyifli sohbet ettik burada. He kavga gurultu olmayinca zorunuza gidiyor heralde yukarida bi arkadasta ayni sekilde girdi konuya. Sizin gibiler olmadan seviye daha guzel emin olun. İnsanlari sinirlendirmekten baska bi ise yaramiyorsunuz cunku. Anlamadan dinlemeden ben honda markasini severim bagliyim o ayri konu objektif olabilmem ayri konu. Ben objektif yorumlar yapmaya calisiyorum her zaman konulardaki yorumlarimi inceler,gorursunuz ama senin gibi abuk subuk haksiz elestri yapanlara cevabini verince fanatik oluyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Bunu bunu alın dışarı

• Civic devrini aldıktan sonra baya iyi gidiyor onu biliyorum da o devrini alana kadar tsi finişi görür :)
  • Sonuç ne oldu şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Sonuç ne oldu şimdi?

2-2 bitti maç galiba haluk abi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senden bole birsey soylemeni diyen mi oldu? Mesajlari okudunmu ? Biz gayet keyifli sohbet ettik burada. He kavga gurultu olmayinca zorunuza gidiyor heralde yukarida bi arkadasta ayni sekilde girdi konuya. Sizin gibiler olmadan seviye daha guzel emin olun. İnsanlari sinirlendirmekten baska bi ise yaramiyorsunuz cunku. Anlamadan dinlemeden ben honda markasini severim bagliyim o ayri konu objektif olabilmem ayri konu. Ben objektif yorumlar yapmaya calisiyorum her zaman konulardaki yorumlarimi inceler,gorursunuz ama senin gibi abuk subuk haksiz elestri yapanlara cevabini verince fanatik oluyoruz.

Aşırı fanatiksin hemde, normal ama vermişsin 50.000TL civarı para yapacaksın marka fanatikliği elbet bu işler böyle.

Uzatıp konunun seyrini bozmayalım. Her yazdığım cevaba alıntı yapma sende arkadaşım rahatsız oluyorsan cevap verme. Gerçekten uzamasın konu güzelce devam etsin.

Konunun icine ettikten sonra guzelce devam etsin mi diyorsun bide.

Ayrica 50 bin tl vermedim aracima daha uygun fiyata aldim bu 1.

Ben arabami aldiktan sonra gelip burda forumda takilmaya baslamadim cogu insan gibi aldigi arabanin fanatigi olmadim.
    Fanatigi oldugum markanin aracini aldim.

Ben cok kucuk yaslardan beri otomobillerle ic iceyim. Saatlerce gozumu kirpmadan f1 izlerdim.

Su konu geldin rezil ettin hem bilgisizliginle hem saldirganliginla bide gelmis fanatik diyorsun. Ben fanatik olmadigimi idda etmedimki. Ben gerektiginde objektif olabildigimi idda ettim. Halen yukaridaki konudan bi haber sacmaliyorsun.
    Ortada fanatiklik olacak bi durum yok kendi kendine gaza gelip salladin biseyler iste. Sana hondaya sallamak olsun maksat.

Konularda honda lafini gordunmu fiks senin yorumlar.

He su merdesli yorumu yazmamissin bu sefer bak iyi hatirlattin onuda yaz tam olsun. Baska bisey bilmiyorsun zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Sonuç ne oldu şimdi?

Takip edebildiğim kadarıyla 122'lik TSI düz viteslerin 125'lik düz vites hondalarla aşağı yukarı başa baş yürüyebileceğine kanaat getirildi.

Bir kesim hala, 110'luk eski kasa Civic'lerin 140'lık eski kasa Golf'lerden daha iyi yürüyeceğini iddia ediyor, kendilerine şu şarkıyı ithaf ediyorum

http://www.youtube.com/watch?v=8W1G1leWMEA&feature=related

Aerosmith - Dream On

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Bir kesim hala, 110'luk eski kasa Civic'lerin 140'lık eski kasa Golf'lerden daha iyi yürüyeceğini iddia ediyor

Böyle bir hadise gerçekleşebilmesi için toplu olarak dünyaca newton yasalarını terkedip, yeni tip fizik kuralları olan bir gezegene göç etmemiz gerekir.

Kısaca, imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Bir kesim hala, 110'luk eski kasa Civic'lerin 140'lık eski kasa Golf'lerden daha iyi yürüyeceğini iddia ediyor

Böyle bir hadise gerçekleşebilmesi için toplu olarak dünyaca newton yasalarını terkedip, yeni tip fizik kuralları olan bir gezegene göç etmemiz gerekir.

Kısaca, imkansız.

oyle bir sey iddia eden oldu mu ki??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.