Şimdi Ara

144 hz e geçmek bir getiri sağlar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rx 580 kullanıcısıyım şu an 60 hz monitör kullanıyorum 144 hz e geçmek istiyorum ama mevcut ekran kartı ortalama 60-80 fps civarlarında geziyor. Online oyunlarla aram yok binde bir oynarım. Genelde single player oyunlar tercihimdir.
    144 hz e geçmek akıcılık konusunda bana bir artı sağlar mı yada zararı mı olur . Bir konuda 144 hz e geçen bir arkadaş 60 fps aldığında kasma olduğunu söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osildir -- 12 Aralık 2019; 23:31:19 >

• 60-80 değilde oyunlar 30-60 arasına düştüğünde ekran kartıyla beraber güncelleme yapın şuan gerekli değil. (ve işlemciyle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 12 Aralık 2019; 23:33:17 >
  • hepsini birden değiştirmek maliyet gerektirdiği için şu an monitör güncellemesine gidip yaza da diğer bileşenleri değiştirmeyi planlıyorum.Malum rx580 den sora rx 5700 xt yi hesaplıyorum min 3200 felan onlar da anakart ve işlemci de işin içine girince baya maliyet artıyor.

144 hz monitör kullanıp da rx580 performansı veren ekran kartı kullanan arkadaşlar var ise beni bilgilendirirlerse sevinirim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.