Şimdi Ara

144 Hz ve 120 Hz ve radeon hd 6850 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.n11.com/24-asus-vg248qe-1ms-siyah-dvi-hdmi-dp-mo-P24020609
    ASUS vg248qe modeli oyuncu monitorunu almak istiyorum
    ekran kartım radeon HD 6850 bu ekran kartıyla bu monitorden 144 hz ekran tazeleme oranını alabilr miyim
    dvı cıkısı var bu ekran kartında ama yinede sormak istiyorum.
    bilgilendirirseniz sevinirim.

• pischoo P kullanıcısına yanıt
    Grafik ayarlarını çok çok düşürerek, o da belki alabilirsin. O zaman da görüntü çok kötü olacağı için anlamsız olur. Mercedes 500 SEL'i Şahin motoruyla götürmeye çalışmak gibi birşey olur eğer alırsan.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    evet dedginiz gibi olacak fakat benim asıl sordugum girisleri uyumlu olucak mı 144 hz yi pc de gorebilecek miyim cunku d-dvi portundan veriormus sanırım 144 hz yi bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
    Sorun olmaz.
    eminsiniz deil mi monitoru siparis edicem. radeon hd 6850 ile dvi protundan mı yoksa display portla mı 144 hz e ayarlayabilirm.
    Dual DVI ile. HDMI ile de bağlanabiliyor ama hangi versiyonuydu, o aklımda değil şu an.
    hdmi ile 144 hz yi vermiyor zaten.iste onun icin deiyorum benim ekran kartından hangi cıkısla baglarsam 144 hz alabilirim. bi bilginiz varsa soylerseniz sevinirim. simdi alıp sonra 60 hz den yukarısını alamamak da var.dual dvi var mı acaba benim ekran kartında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pischoo

dual dvi var mı acaba benim ekran kartında.

Özelliklerine bakıp görebilirsin bunu.

HDMI için de 144 hz monitör kullanan kişilerden bilgi almanda fayda var. rezes'in açtığı konuda sorabilirsin belki.
    valla ben bilgisayarı da degistirmeye karar verdim. dedigin gibi monitor cok saglam pc dusuk olcak en iyisi yenilemek. gtx 780 ti alcam ekran kartınıda o zman sorun olmaz heralde yardım ettigin icinde tesekkur ederim.
    780ti aşırı pahalı ve F/P oranı çok düşük. AMD cephesinde de 290X öyle. 290 veya 780 üst sınır olmalı bu sebeple; tabi bence.
  • HD6850 ile güncel oyunlarda 80-90 hz bile zor. Onuda zaten hiç bir ekran kartı ile sürekli alamazsınız.

Ekran kartınızda Dual DVI standartır. Bu bağlantı kablosunu kasdediyor orada.
    Dual link DVI ise 24 pinli kablo demektir. iki çeşittir Dual DVI-I ve Dual DVI-D Yada Display Port ister. HDMI ve VGA bağlantısı 60hzden fazla vermez.

144 Hz ve 120 Hz ve radeon hd 6850 ?
  • HD6850 arkadaşlar 2k 144 hz monitöre bağlanıp 144 hz 2k görüntü verir mi ? sadece windows işleri için kullanılacak oyun falan yok hiçbi şekilde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.